2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Ben bunları yapmadım bir kere herkesin Boyle sürekli yattığını okuyunca psikolojim dibe vurmuştu rahat ol düşmez korkma kapı açık değil kapalı o tutunmaya çalışıyor ağırlık kaldırma stres yapma yeter :) tutar inşallah korkma

Evet haklisin canım ama benimki 3.gün embriyosu ya sizinkinden 2 gün küçük ;) o yüzden ilk 3 gün tam dinleneyim diyorum sonra hafif başlarım:)

A aryastark1 canım çoook sevindim allahım kat kat artırsın değerini inşallah ❤️❤️
Allah razi olsun tatlimm darısı başına inşallah. Hayırlısı ile sağlıkla değer artar kese görünür kalp atışı duyulur ve sağ salim kucagima alirim. Tabii bu dileklerim burdaki herkes için. Hicbirimizin kucagini boş birakmasin Rabbim

Yatamıyorum zaten,bu arada bugün bir de Gordion'a götürdüm yeğenimi,arkadaşının doğum günü için hediye aldık ama hep kısa süreli geziler gerçi arabayla gidip döndük,45 dakika falan sürdü iğne olup hediye işini halletmemiz,ben Ankara'da oluyorum tedavimi bu arada
Çok güzel ben de araçla dolasmistim

Arkadaşlar Merhaba benim ikinci denemem olacak dondurulmuslar ile salı günü başladık tedaviye 2 serli 4 adet embriyom var yaşım 33 kaç tane transfer ederler acaba tecrübeli ark.lar varmi heyecan dan sormayı unutmusum Dr. A :)) ilki 5aa idi tutmadi
Merhaba canım. İki tane embriyo istiyorum dersen büyük ihtimal iki tane transfer ederler. Ben iki tane istemiştim. 5. Gün embriyosuydu. Çok zor ikna ettim doktoru. Ama 2. denememde de iki tane istiyorum.
Bu arada benim ilki negatifti. Senin ilk negatifinden sonra rahmini inceleyelim dediler mi?

Evet haklisin canım ama benimki 3.gün embriyosu ya sizinkinden 2 gün küçük :KK66: o yüzden ilk 3 gün tam dinleneyim diyorum sonra hafif başlarım:)
Evet canım ilk üç gün kesinlikle dinlen. Ben her gün çıkıyordum mecbur iğneler için ama onun dışında 5 gün boyunca hep sırt üstü uzandim. 6.gün yetiştirici kurs veriyorum kalktim gittim ders anlattim devaminda da hep okula gittim kendimi kesinlikle çok yormadan hayatıma geri döndüm. Ilk gunler önemli Dikkat et

Merhaba canım. İki tane embriyo istiyorum dersen büyük ihtimal iki tane transfer ederler. Ben iki tane istemiştim. 5. Gün embriyosuydu. Çok zor ikna ettim doktoru. Ama 2. denememde de iki tane istiyorum.
Bu arada benim ilki negatifti. Senin ilk negatifinden sonra rahmini inceleyelim dediler mi?
Benim ilki 5.gun olduğu için tek koydular %50 _60 şans verdiler olmadı bu denemeniz 2 tane istiyorum kaliteleri 4ab çünkü .
Bu gittigimde sordum neye göre inceleme yapıyorsunuz 2.denemede tutmazsa öylemi diye ,cektirdigimiz rahim filmi temizse gerek duymuyoruz dedi .negatif le ilgili açıklama yapmadılar hiç size birsey dedilermi

Evet canım ilk üç gün kesinlikle dinlen. Ben her gün çıkıyordum mecbur iğneler için ama onun dışında 5 gün boyunca hep sırt üstü uzandim. 6.gün yetiştirici kurs veriyorum kalktim gittim ders anlattim devaminda da hep okula gittim kendimi kesinlikle çok yormadan hayatıma geri döndüm. Ilk gunler önemli Dikkat et
Evet tatlım insan kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapmalı, herkesin düşüncesi farkli olabilir ama benim icimden böyle geliyor vicdanen de rahat olmak istiyorum :) senin 2. Kan testin ne zaman canım?

Benim ilki 5.gun olduğu için tek koydular %50 _60 şans verdiler olmadı bu denemeniz 2 tane istiyorum kaliteleri 4ab çünkü .
Bu gittigimde sordum neye göre inceleme yapıyorsunuz 2.denemede tutmazsa öylemi diye ,cektirdigimiz rahim filmi temizse gerek duymuyoruz dedi .negatif le ilgili açıklama yapmadılar hiç size birsey dedilermi
Canım bana rahmini inceleyeyim dedi doktorum. Ben rahim filmi de çekilmemiştim. Rahme ilaçlı sıvı verip bakacağım dedi. Bu ay gidemedim doktora. Martta gideceğim. Hafta sonu da gidip yapacağı işlem hakkında detaylı bilgi alacağım İnşallah.

Evet tatlım insan kendini nasıl rahat hissediyorsa öyle yapmalı, herkesin düşüncesi farkli olabilir ama benim icimden böyle geliyor vicdanen de rahat olmak istiyorum :) senin 2. Kan testin ne zaman canım?
Kesinlikle kendini nasıl rahat hissedersen öyle yap canım. Dediğin gibi vicdanin rahat olur. P.tesi canım ikinci testim :)

Canım bana rahmini inceleyeyim dedi doktorum. Ben rahim filmi de çekilmemiştim. Rahme ilaçlı sıvı verip bakacağım dedi. Bu ay gidemedim doktora. Martta gideceğim. Hafta sonu da gidip yapacağı işlem hakkında detaylı bilgi alacağım İnşallah.
İnşallah canim temiz çıkar sonucun ve tedavine başlasın .Bu ilaçlı sıvı ile bakılan adetin 5.gunu bakilandan sanırım

Kizlar ben bugun bide evde test yaptim o hic goremedigim cift cizgiyi gorebilmek icin onu gorunce cok mutlu oldum ya :))dedim allahim cok sukur iki cizgiyi gormeyi nasip etti cok test yapip tek ciktgnda cok aglayip parcalamislgm vardi o testi:(((((
Sukurler olsun binlerce kez.allahim hepinize nasip etsin insallah kucagmza almayida nasip eder insallah

Aaa çok heyecanli yaa ben bile sizin tahlil haberlerinizde heyecanlaniyorum siz kimbilir nasılsınız:) insallah güzel sonuclar çıkacak canim :)
Evet çok heyecanli. Ben de diğer arkadaslarinkini çok meraK ediyordum :) şu pregnyl var ya o beni düşündürüyor beni biraz içinde beta hcg hormonu var ya. Hemsireye sordum o okadar etkilemez dedi içimi rahatlatti. İnşallah canım inşallah güzel çıkacak: )

Kizlar ben bugun bide evde test yaptim o hic goremedigim cift cizgiyi gorebilmek icin onu gorunce cok mutlu oldum ya :))dedim allahim cok sukur iki cizgiyi gormeyi nasip etti cok test yapip tek ciktgnda cok aglayip parcalamislgm vardi o testi:KK43:((((
Sukurler olsun binlerce kez.allahim hepinize nasip etsin insallah kucagmza almayida nasip eder insallah
Ayyy canım ya çok sevindirici bir haber masallah tebrik ederim ayrıca ben bıktım artık o tek c8zgilerden bizlerede nasip olur insallah

Kizlar ben bugun bide evde test yaptim o hic goremedigim cift cizgiyi gorebilmek icin onu gorunce cok mutlu oldum ya :))dedim allahim cok sukur iki cizgiyi gormeyi nasip etti cok test yapip tek ciktgnda cok aglayip parcalamislgm vardi o testi:KK43:((((
Oooy oyyy cok duygulandim ayca bende cok istiyorum o iki cizgiyi gormeyi, kalp atisini duymayi, karnimin büyümesini, tekme yemeyi:) hamilelikle ilgili daha bircok şeyi :))
Hepsini yasariz inşaallah tatlim

Back
X