İnşallah canım allahım nasip eder insallah o günler geçmez ama bekleyemeye değer insallahGeçmiyor günler yar yar geçmiyor günler bugunu sayarsak 10 gun kaldı ben de anne olmak istiyorum bıktım milletin lafından affff
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah canım allahım nasip eder insallah o günler geçmez ama bekleyemeye değer insallahGeçmiyor günler yar yar geçmiyor günler bugunu sayarsak 10 gun kaldı ben de anne olmak istiyorum bıktım milletin lafından affff
Olacak olacak sabirli olalim anne olduğumuz gunlerde gelecek inşaallah canimGeçmiyor günler yar yar geçmiyor günler bugunu sayarsak 10 gun kaldı ben de anne olmak istiyorum bıktım milletin lafından affff
canım 10.gün mü 12.gün mü test günün?Geçmiyor günler yar yar geçmiyor günler bugunu sayarsak 10 gun kaldı ben de anne olmak istiyorum bıktım milletin lafından affff
Amin canim insallah ben inaniyorum arka arkaya guzel haberler alicaz hepinizin bebiscikleri tutcak dua ediyorum hep.ve sonra ayaklarimiz sisti migdemiz bulaniyo gibi hamilelikte yasadiklarimizi paylasicaz allahn izniyle canlarim benimOooy oyyy cok duygulandim ayca bende cok istiyorum o iki cizgiyi gormeyi, kalp atisini duymayi, karnimin büyümesini, tekme yemeyi:) hamilelikle ilgili daha bircok şeyi :))
Hepsini yasariz inşaallah tatlim
Sagol tatlim amin insallah canim tutck herkezin bebiscikleri allahin izniyleAyyy canım ya çok sevindirici bir haber masallah tebrik ederim ayrıca ben bıktım artık o tek c8zgilerden bizlerede nasip olur insallah
Valla benim karnımda batmalar var,Heyecanlıyım canim hemde çok.
Cok istiyorum o guzel haberi almayi ..
Değişiklik yok canim sende var mi
Canim sen nasilsin agrin felan oluyomu???Teşekkürler cnm inşallah hepimiz mutlu haberlerle devam.ederiz kunfeyekunnnn senden de bekliyoruz tüm arkadaşlardan sırası ile...
Ağri değil de canim böyle birden batma oluyor iğne batiriyor galiba yavrucum icerden :) sende ağrı mi oluyor tatlim ?Ayse gulsen sizin kasikta agri oluyomu tatlim ya
aminnnnn canım tez zaman da inşalllahhhh sizlerinden buradan güzel haberlerini duyarızzz_tangled_ caniiiimmm cok şükür seninde güzel haberini aldik. :))))
Darisi basimiza gözün aydin arkadasim :)
aysegulse yavrucugunu sevsinler inşalllahhhhAğri değil de canim böyle birden batma oluyor iğne batiriyor galiba yavrucum icerden :) sende ağrı mi oluyor tatlim ?
Ayyy canim benim :))benim kasikta agrim var sol tarafta hep ama acep soldami belim goguslerim bacaklarim cok agriyor canim yaAğri değil de canim böyle birden batma oluyor iğne batiriyor galiba yavrucum icerden :) sende ağrı mi oluyor tatlim ?
tatlım kan tahlili yapan da varmış yapmayan da bizim mahallledeki herşeyi yapıyordu sizin ki nasıl bilmiyorummTesekkur ederim canım Rabbim sizlerin bebislerini korusun kucağınıza almayı nasip etsin insallah ben yaptırdığımız merkeze uzağım da nerelerde yaptirabilirim acaba bi fikriniz var mı kızlar saglık ocağı yapar mı bhcg
Inşallahhhhh canım inşallah :) seninkini de sevsinlerrrr :) :)aysegulse yavrucugunu sevsinler inşalllahhhh
Normaldir canım benim ya bence. Hamişsin canım ağrılar başlayacak tabii tatlı ağrılar: )Ayyy canim benim :))benim kasikta agrim var sol tarafta hep ama acep soldami belim goguslerim bacaklarim cok agriyor canim ya
Bilmiyorum ki yüzümde sivilcelerde çikmaya başlıyorOlacak olacak sabirli olalim anne olduğumuz gunlerde gelecek inşaallah canim
aminnnnn insallah canım ne güzel yazmışssınnnnAmin canim insallah ben inaniyorum arka arkaya guzel haberler alicaz hepinizin bebiscikleri tutcak dua ediyorum hep.ve sonra ayaklarimiz sisti migdemiz bulaniyo gibi hamilelikte yasadiklarimizi paylasicaz allahn izniyle canlarim benim
1 mart test günüm işte hayırlısı tabiki de ama ben daha erken yapmayı dusunuyorum 9. Yada 10.gün yaptırabilirimcanım 10.gün mü 12.gün mü test günün?
canım iki akşam bulantı çok oldu bugün de dedim yoksa adet mi olacağım ama geçti çok şükür sen de nasıl gidiyor tatlım..Canim sen nasilsin agrin felan oluyomu???
aminnnn inşalllahhhh canımmmInşallahhhhh canım inşallah :) seninkini de sevsinlerrrr :) :)