Istersen koyması lazım ben 3 koydum yaşım2628 İLK DENEM BENIMDE İKİ TANE ISTESEM KOYARLAR MI Kİ
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Istersen koyması lazım ben 3 koydum yaşım2628 İLK DENEM BENIMDE İKİ TANE ISTESEM KOYARLAR MI Kİ
Aslinda yasak 35 yas ustune 2tane transfer ediliyor ben cok arastirdim canim.28 İLK DENEM BENIMDE İKİ TANE ISTESEM KOYARLAR MI Kİ
Hiç bilmiyorum ki Canım,5.güne kadar bekledik hatta transferden bir gün önce tekrar açıp bakmıyoruz duruma dediler,tek transfer yaptık kalanı donduruyoruz dediler,canım bırsey sorcam 5.gun embrıyosu nasıl oluyor besgun bekledıkten sonramı donduruluyor. Benım 3. donduruldu besıncı gun olması ıcın cozuldukden sonra 2gun daha mı bekletıyorlar
BENDE BAHCECI FULYADA YAPTIRICAM IKI ISTIORUM DICEM İNSALLAH KOYARLARYasak da bu zor surecde her seferinde 1 uğraşılır mı ya ozel yerler yapar ben hastanede yapıyorum bana ilk defa 2 şimdide 3koyuldu hepsindede sordu onayladım.sonucta 2sinde daha umut etmek istiyorsun
Benim dusuncem farkli canim oturup dusundugumde 2 embirio bu yasta konulsaydi bana ikisindende ikiz gebelik tutsaydi ben ucuz dorduze bakamam bakamazdim hem maddi hem manevi anlamda bakamazdim.Yasak da bu zor surecde her seferinde 1 uğraşılır mı ya ozel yerler yapar ben hastanede yapıyorum bana ilk defa 2 şimdide 3koyuldu hepsindede sordu onayladım.sonucta 2sinde daha umut etmek istiyorsun
NERDE YAPTIRDIN İLK DENEMEN MİYDİIstersen koyması lazım ben 3 koydum yaşım26
İKİ COCUGA SAHİPKEN İKİ EMRIO KONULMASI BENCEDE YANLIŞ OLURDU AMA HİÇ COCUGU OLMAYAN BIRINE KONULMALI BENCEBenim dusuncem farkli canim oturup dusundugumde 2 embirio bu yasta konulsaydi bana ikisindende ikiz gebelik tutsaydi ben ucuz dorduze bakamam bakamazdim hem maddi hem manevi anlamda bakamazdim.
Kizlar nasilsiniz ?Bilmiyorum tatlım 18 de istediler
Saygi duyarim dusuncene canim benimde hic yok ama ben goze alamam cogul gebelikİKİ COCUGA SAHİPKEN İKİ EMRIO KONULMASI BENCEDE YANLIŞ OLURDU AMA HİÇ COCUGU OLMAYAN BIRINE KONULMALI BENCE
Evet benimde 23 şubat ama bende çok sabırsızlanıyorum galiba bekleyemiycemKızlar bugün nasılsınız? Sabah iğne yaptırmaya gittim, sordum niye 12. Güne kadar bekliyoruz diye netre araştırdım çoğu kişi 8. Günden yaptırıp öğreniyor dedim, biz sağlıklı bulmuyoruz 8. Gün değerlerini yanıltıcı olabiliyor dediler. Bende çatlıycam artık zaman geçmiyor 23 üne kadar lim bekler daha erken test yaptırmayı düşünen varmı aranızda?
BENDE IKIZ OLSUN ISTEMIYORUM ASLINDA TEK OLSUN SAGLIKLI OLSUN YETER BANA AMA MALUM PAHALI BI TEDAVI IKINCI TEDAVIYI YAPAMAYABILIRIM SIRF BU YUZDEN ISTIOYORUM YOKSA RISKLI BILIORUM AMASaygi duyarim dusuncene canim benimde hic yok ama ben goze alamam cogul gebelik
Evet cok pahalli bende battm mesela hem tutckmi stresi hem borclar yigildi odenemiyo onun sknstisi piskolojim bozuldu cok bukadar skntinin ustune cogul gebelik goze alamadim ama hersey allahtan bilmyorum ya ince ayrintilara kadar cok dusunuyorum yoruldugumu hissediyorumBENDE IKIZ OLSUN ISTEMIYORUM ASLINDA TEK OLSUN SAGLIKLI OLSUN YETER BANA AMA MALUM PAHALI BI TEDAVI IKINCI TEDAVIYI YAPAMAYABILIRIM SIRF BU YUZDEN ISTIOYORUM YOKSA RISKLI BILIORUM AMA![]()
Amin canim aminnn allahim ellerimizi bos cevirmesin insallahKızlar Allah yardımcımız olsun hem manen hem madden çok zor inşallah Allah kucağımıza almayı nasip eder
bekleme de tatlım hergün bi rkahve içiyorum bugün kü hakkımı kullanırlen neler konuşulmuş ona bakıyorum :)Kh
Kizlar nasilsiniz ?
amin inşallah canım isteyen herkese gönlündekini versin mevlam..Kızlar Allah yardımcımız olsun hem manen hem madden çok zor inşallah Allah kucağımıza almayı nasip eder
hem pahalı hem çok zor bir süreç sürekli ilaçlar iğneler madden olduğundan fazla manen çöküyor hadi maddiyat artırır sıkar karşılarsın ama giden sağlığı hiçbirşey getirmiyor morar madık yerim kalmadık kan vermekten bıkmıştım bide çok açık tenliyim damarı bulana kadar delik deşik oluyorum.inşallah hayırlısı ile olsun eşime diyorum yokkk artık istiyorsan tedavileri sen gör:)BENDE IKIZ OLSUN ISTEMIYORUM ASLINDA TEK OLSUN SAGLIKLI OLSUN YETER BANA AMA MALUM PAHALI BI TEDAVI IKINCI TEDAVIYI YAPAMAYABILIRIM SIRF BU YUZDEN ISTIOYORUM YOKSA RISKLI BILIORUM AMA![]()
Afiyet olsun canim agrin felan yok demi iyisin.bekleme de tatlım hergün bi rkahve içiyorum bugün kü hakkımı kullanırlen neler konuşulmuş ona bakıyorum :)