- 2 Nisan 2010
- 1.118
- 641
- 123
Kızlar anlatayım daha ömceki tecrübelerimden bildiğim için sıkışık konusunda temkinli davrandım fazla sıkışmadım bide ben den önce 2 kişiyi de alınca yavaş yavaş içiyim dedim .Sisit gibi bişey oldum azıcık olsa bile sıkışıyordum neyse beni içeri aldılar baktılar oooo dedi sen hiç sıkışmamsın dedi. boyle transfer yapamam ki dedi açıkcası ben de burda formlardan sondayla dolduruyolar mesaneyi diye dedimki böyle bişey olamaz mı yani olurda ne gerek vardı falan dedi sonra mecburen öyle yapacağız dedi neyse sonda mı ne taktılar çok acıdı şiringayla mesaneyi doldurdular neyse tekrardan spekulum taktı canımdan can gitti halbu ki daha önce 3 kez takıldı ama bu transfer de çok acıdı cok canım yandı doktorum moral vermek yerine beni daha çok üzdü arkada hastalar varmış herkes sana göre saatı ayarlıyamazmış falan da filan ben zaten heyecandan geberiyordum bide bana 3 tane embriyo var dediler 3 . Nerde gelişimi tamamlanmamış neden söylemiyorsunuz peki neyse ya eğer hamile kalmamışsam bidaha gitmem galiba nebileyim ya böyle hayal etmemiştim