2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

yarına birşeyin kalmaz tutunma iğnelenmeleri başlar adet olacakmışsın gibi ağrılar sonda acısını unutursun hergün farklı bir ağrı hissedip heyecanlanacaksın hepsi güzel sonu da güzel olur inşallah :)
Sağol canım iyi dileklerin için sağlık olsun yapacak bişey yok napalım aman ya sallayın gitsin olacaksa hertürlü olur boşverin

Ya geç oldu işte bol bol su içince geçiyor arada sırada oluuordu bende çok cahillik yaptım galiba .neyse ya şu meseliyi kafama takmıyacağım Allah ne demişse o olur
Kesinlikle canım tevekkül tevekkül tevekkül. Allah' ım ol derse olur hiçbir şey mani olamaz. Inancin tam olsun onu sakın kafana takma yoksa bu 12 gün zehir olur. Olumlu ol pozitif ol dua et. Biz de yanındayız biz de dua ederiz

Goruruz insallah canim ya sana bidahaki kan testini nezamana verdi.ben igneye jele haplara devam edicekmisim.kalcalar iptal benim:)))
ben de devam cnm göbekten iğneye de ilaçlara da 48 sonra tekrar istedi aynı testi bakalım hayırlısı inşallah yine güzel sonuçlar alırız aynı gün Aysegülse nin de ilk testi var inşallah :)

ben de devam cnm göbekten iğneye de ilaçlara da 48 sonra tekrar istedi aynı testi bakalım hayırlısı inşallah yine güzel sonuçlar alırız aynı gün Aysegülse nin de ilk testi var inşallah :)
bu arada benim göbek delik deşik morartılar içerisin de doğumdan sonra göbek estetiği de şart oldu :)

Kızlar transfer sonrası idrarınızı yaparken inanılmaz bir sızı oluyor sizde de oldumu acaba bana bir sonda iki Kere spekulum takıldı ondan mı acaba acil cvp verir misiniz
Canım babada transferden hemen sonra dayanamadığım için sonda taktılar sondaya bağlı idrar yaparken 1 gün boyunca yanma oldu

Senin sızlama oluyor mu wc yaparken ama böyle içerden geliyor sızlama

Sızlama benim sağ böbreğim tarafından arada geliyor o da bugün çok su ictim zorlandı sanırım ondan, yoksa idrar yolu bolgesinde bir sızı yok canim. Senin nasil birsey oluyor tam olarak nerede ve nasıl?

Back
X