2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Kızlar benim de karnımda batma var bazen agrı da oluyor acaba dunki işlemden dolayı mı oldu transfer sonrası hemen böyle hisettinizmi tahriş mi oldu ne oldu
ben de de oyle oldu canım canım sağ kasığımdan iğne gibi batmalar tutunma galiba :) insallah

Normal canım benim ilk üç gün içimde kelebekler uçuyordu sanki :) kıpırtı batma gibi. Sonra geçti. Test günüm yarin. Bu batmalar falan iyi mi kötü mü bilmiyorum ama endişe edilecek bir şey olduğunu düşünmüyorum canım
Canım inşallah hamilesindir inşallah Rabbim bizlerin kucağını da bebek yada bebeklerle doldursun amin

Kızlar benim de karnımda batma var bazen agrı da oluyor acaba dunki işlemden dolayı mı oldu transfer sonrası hemen böyle hisettinizmi tahriş mi oldu ne oldu
Canım benimde sol taraf ağırlıklı olarak hafif batmalarim var agrım yok ama iyi birşey mi acaba daha erken degil mi bunlar olmasi için

Evet 1 kutu, bugün vurdum kendim iğne zor battı ya gonal f in iğnesi gibi değildi kalındı biraz yaktı:/
Evet o benim de canımı çok yakıyordu ağır bi iğne: ( ben yanlış hatirlamiyorsam bunlar bittikten sonra tekrar alın demedi dün bitti. Sana bişey dediler mi canım kaç tane vurun diye.

Evet o benim de canımı çok yakıyordu ağır bi iğne: ( ben yanlış hatirlamiyorsam bunlar bittikten sonra tekrar alın demedi dün bitti. Sana bişey dediler mi canım kaç tane vurun diye.

Ilaclarin bitince yine alirsin dedi de iğne icin mi dedi bilmiyorum sorarim artık bazilari 12.haftaya kadar vurmuş ondan sormam lazım

Back
X