Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canim bana idrar tahlili yaptirmisti enfeksiyon cikmisti suda eriyen tozlardan vermistiKızlar bn üşüttüm sanırım idrarda yanma var Dr aradım tel kapalı hafta sonları çalışmıyormuş eczaneye gittim hamilesiniz kafamıza göre bişey veremeyiz dedi tüp bebek dr me yazdım oda cevap vermeye gerek duymadı ne yapsam bilemedim sinir oldum aranızda bu rahatsızlığı atlatan varmı ?
Geçmiş olsun canım geçer çabucak. Sık sık tuvalete gitmemiz gerekiyor bu dönemlerde. İdrar mesanede bekledikçe enfeksiyon riski oluyor.Evet canım yaptırdım tüp bebek drm döndü hallettim ilaç yazmasını bekliyorum ..
Sagol canım ilaç almadan geçmicek gibi görünüyor...Geçmiş olsun canım geçer çabucak. Sık sık tuvalete gitmemiz gerekiyor bu dönemlerde. İdrar mesanede bekledikçe enfeksiyon riski oluyor.
İstanbulda yaşamıyorum ne yazık ki. Bu isimde çok fazla başlık var ayrıntılı bilgi verilen başarı istatistiği çıkarılan başlıklar. Oralara bakarsan daha fazla bilgi elde edersin çünkü bizler hep farklı farklı şehirlerdeniz :)Slm kizlar bugün hsg çekildim sıkıntı yok dedi tüp bebek yaptırın dedi istanbul da tüp bebek merkezi önerir misiniz avrupa yakası olursa daha iyi olur
Benim icin istanbul ve ankara olabilir baktım ama onlarda da ayrıntılı bur bilgi yok malasefİstanbulda yaşamıyorum ne yazık ki. Bu isimde çok fazla başlık var ayrıntılı bilgi verilen başarı istatistiği çıkarılan başlıklar. Oralara bakarsan daha fazla bilgi elde edersin çünkü bizler hep farklı farklı şehirlerdeniz :)
Cetrotide ne iğnesi bilmediğim için yardımcı olamicam. Bana her reçeteyle ayrıntılı kullanım talimatı yazıp veriyordu hemşireler. Gün gün saat saat hangi iğne hangi doz yapılacak diye. Ayrıntılı bilgi vermeleri gerekKızlar size bişey sorcam ben yarın gonal f ve cetrotide yaptircam ikisini aynı anda yaptirsam olur mu hemsireye sordum bişey demedi yüzüme baktı sadece bişey olur mu siz nasıl yaptirdiniz
Saatini söylemedi yumurtaların catlamasini onluyormus bi arkadaş cevap verdi aynı saatte olması daha iyiymiş hatta sağol canım cevap verdiğin içinCetrotide ne iğnesi bilmediğim için yardımcı olamicam. Bana her reçeteyle ayrıntılı kullanım talimatı yazıp veriyordu hemşireler. Gün gün saat saat hangi iğne hangi doz yapılacak diye. Ayrıntılı bilgi vermeleri gerek