Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ben de ciceki merak ettim iyidir insallah gecmis anneler gununuz kutlu olsun kizlar iyisinix insallahCanım ya bide çiçek nickli arkadaş vardı onun.sonuç ne oldu en son evde yapıp.morali bozulmuştu??
Aa di mi... Sevinçten aklına gelmemiştir inşallah haber vermekAynen ben de ciceki merak ettim iyidir insallah gecmis anneler gununuz kutlu olsun kizlar iyisinix insallah
Çok şükür canım sevindim senin adına ..Aa di mi... Sevinçten aklına gelmemiştir inşallah haber vermek_tangled_
Gamzecim ben iyiiyim seni sormak lazım. Azaldı mı ağrıların ve tedirginliklerin. Dün okuduğum bi makalede 14. Haftada anne kaç kilo almış olmalı falan bunlar yaZıordu gebelik ikizse bunun iki katı olması normaldir yazıordu. Muhtemelen sen çift bebek yüzünden ilerideki belirtileri daha erken yaşıorsun.
Bir de kızlar bugün ikili test sonucum da çıktı. Değerleri görmedim telefonla öğrendiğim için ama güzel çıkmış sonuçlar sorun yok dedi doktor. Detaylı ultrason iyi geçtiği için gergin değildim zaten ama son anda bir korku çöktü şükür bunu da atlattık.
ben de ilaç yazdırmak için gittiğimde kanda çıktı ama kalp atışı görmeden kesin değil demiştim. kalp atışını görünce haber ver dediler. sonra gittim kan ve idrar testi yaptılar. hatta o testlerimi takibe başladığımda hangi tahliller yapıldı dediklerinde sağlık ocağında da yapıldı dedim. o zaman sonraki randevuya getir sonuçlarını dedi böylece doktor yeniden tahlil istememiş oldu. perş gittiğimde de doktorum elevit yazdı, daha önceden decavit için diordu herkes ve sağlık ocağında koli koli decavit vardı ben de uğradım böyle böyle dedim reçeteme baktı ve bana ücretsiz decavit verdiler. 16. haftada tahlillerin var aç gel, 20. haftada da aşın var dediler. zaten arayıp hatırlatıyoruz dedi hemşire.Kızlar saglık ocağına giden varmı dr beni ilac yazdırmam için S.ocagına yönlendirdi burda birkaç arkadastan duyduğuma göre sürekli arayıp çağırıyorlarmış tetanoz vesaire için ne derece doğru bilmiyorum bende çekindim acıkçası bilemedim ..Ücretli alıyordum ilaçları eczaneden![]()
bir de doğum sonrasında bebeğin aşılarını da sağlık ocağı takip ediyor. o yüzden de doğumdan önce sağlık ocağına uğramanda fayda varKızlar saglık ocağına giden varmı dr beni ilac yazdırmam için S.ocagına yönlendirdi burda birkaç arkadastan duyduğuma göre sürekli arayıp çağırıyorlarmış tetanoz vesaire için ne derece doğru bilmiyorum bende çekindim acıkçası bilemedim ..Ücretli alıyordum ilaçları eczaneden![]()
Tmm canım sagol uğrim bi ara tahlilleri yanımda götüreyim ultrasonada giriomusun detaylı muayene mi yapıyorlar Tetanoz ilki hamilelik te kaç aylıkken bilmiyorum bide doğum sonrası yapıyorlar mış ..bir de doğum sonrasında bebeğin aşılarını da sağlık ocağı takip ediyor. o yüzden de doğumdan önce sağlık ocağına uğramanda fayda var
Canim cok sevindim iyi cikmasina 2 li testin cok sukur bnm braz daha azaldi ise basladim dun o da cok iyi geldi evde surekli agrilarimi dinliyomusjm meger yine agrilarim var ama bulantilarim da basladi acken ozellikle oglen aksam arasi kusmuyorum ama bulaniyo midem o da olumlu belirti oldugu icin biraz daha rahatim sanirim artik cumartesi de kontrolum var bekliyorum :)Aa di mi... Sevinçten aklına gelmemiştir inşallah haber vermek_tangled_
Gamzecim ben iyiiyim seni sormak lazım. Azaldı mı ağrıların ve tedirginliklerin. Dün okuduğum bi makalede 14. Haftada anne kaç kilo almış olmalı falan bunlar yaZıordu gebelik ikizse bunun iki katı olması normaldir yazıordu. Muhtemelen sen çift bebek yüzünden ilerideki belirtileri daha erken yaşıorsun.
Bir de kızlar bugün ikili test sonucum da çıktı. Değerleri görmedim telefonla öğrendiğim için ama güzel çıkmış sonuçlar sorun yok dedi doktor. Detaylı ultrason iyi geçtiği için gergin değildim zaten ama son anda bir korku çöktü şükür bunu da atlattık.
Hadi geçmiş olsun cnm ama yorumlamaya dikkat et sağlıkla hepbirlikte devam edelim insCanim cok sevindim iyi cikmasina 2 li testin cok sukur bnm braz daha azaldi ise basladim dun o da cok iyi geldi evde surekli agrilarimi dinliyomusjm meger yine agrilarim var ama bulantilarim da basladi acken ozellikle oglen aksam arasi kusmuyorum ama bulaniyo midem o da olumlu belirti oldugu icin biraz daha rahatim sanirim artik cumartesi de kontrolum var bekliyorum :)