2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Mide bulantilari ve kusmalar cok kotu, hafifleyecegine sanki dahada artiyor. Sizlerinkiler gecti mi?
Canım geçmiş olsun tek mi ikiz mi ondan da olabilir ben de bulantı çok şükür olmadı da uyku sürekli uyku ve halsiz aşırı derece de kıpırdasam yoruluyorum dünyanın isini yapmış gibiyim Her bünye de farklı tepkiler sağlıkla kucağınıza almayı Allahım nasip etsin inşallah..

Aa di mi... Sevinçten aklına gelmemiştir inşallah haber vermek _tangled_ _tangled_

Gamzecim ben iyiiyim seni sormak lazım. Azaldı mı ağrıların ve tedirginliklerin. Dün okuduğum bi makalede 14. Haftada anne kaç kilo almış olmalı falan bunlar yaZıordu gebelik ikizse bunun iki katı olması normaldir yazıordu. Muhtemelen sen çift bebek yüzünden ilerideki belirtileri daha erken yaşıorsun.

Bir de kızlar bugün ikili test sonucum da çıktı. Değerleri görmedim telefonla öğrendiğim için ama güzel çıkmış sonuçlar sorun yok dedi doktor. Detaylı ultrason iyi geçtiği için gergin değildim zaten ama son anda bir korku çöktü şükür bunu da atlattık.
Canim gozun aydin
14.haftada kac kilo normalmis :)
Bu arada bugun doktora gittik biz ama ogrenemedik cinsiyetlerini :(
Cok şükür iyilermis bebeklerim bi sıkıntı yok masaallah :)

Canim cok sevindim iyi cikmasina 2 li testin cok sukur bnm braz daha azaldi ise basladim dun o da cok iyi geldi evde surekli agrilarimi dinliyomusjm meger yine agrilarim var ama bulantilarim da basladi acken ozellikle oglen aksam arasi kusmuyorum ama bulaniyo midem o da olumlu belirti oldugu icin biraz daha rahatim sanirim artik cumartesi de kontrolum var bekliyorum :)
Daha senin bulantının bitmesine var zaten. Biraz daha sabır :) aynen bak biz diorduk sana çok kendini dinleme akışına bırak diye. Kendi kendine anlaman gerekşormuş demek ki. Şu an neredeyse vücudunda değğşiklik hissetmemen gereken bir dönemdesin şimdiden vücudunu dinleme alışkanlığını bırakmak senin yararına olacak inan.

Canim gozun aydin
14.haftada kac kilo normalmis :)
Bu arada bugun doktora gittik biz ama ogrenemedik cinsiyetlerini :KK43:
Cok şükür iyilermis bebeklerim bi sıkıntı yok masaallah :)
2,5 muş tek gebelikte ortalama. Şükür ben kusmamama ve bulantı yaşamamama rağmen kilo almadım verdim. Sonraki dönemde de fazla almam umarım. Şeker riski olduğu için daha da fszla dikkat etmeye başladım. Hayırlısıyla görürsünüz canım ya. Biz artkk son muayeneye daha erken öğrneemeyiz diyerek gittik öğrenince sürpriz oldu. Bebekler iyi olsun da. Hazırlıklar gecikşyor sadece biraz. Şimdi biz gebeliğin ileri dönemini sıcak havalarda geçircez hele ben adanada... O yüzden alışverişe çıkmak zulüm olacak. Erkenden ayarlamak lazım.

Gerçi herkes daha erken falan diye moral bozuor o da ayrı bir problem. Allah korusun 8. Ayda veya doğduktan sonra kaybedilen bebekler de var. Hazırlık için beklemenin bi anlamı kalmıor. 4 ayı aştıktan sonra... Ben de giidp tahlilin ertesi alılverişe başlamadım ya...

Oncelikle hoş geldin canım hayırlı olsun benimde çok fena mide bulantılarim oluyor geçmedi bi türlü hiç istahim yok
Kızlar merhaba,, benim de tam bitti azaldı derken bugün coştu bulantılarım ..neden böyle oldu ki çok iyiydim geçen hafta filan :(olsun bebişler iyi olsun da çok şükür ..belki son bulantılardır artık inşallah

Daha senin bulantının bitmesine var zaten. Biraz daha sabır :) aynen bak biz diorduk sana çok kendini dinleme akışına bırak diye. Kendi kendine anlaman gerekşormuş demek ki. Şu an neredeyse vücudunda değğşiklik hissetmemen gereken bir dönemdesin şimdiden vücudunu dinleme alışkanlığını bırakmak senin yararına olacak inan.
Biraktm cnm calismak iyi geldi smdi kontroller icin heyecanlaniyorum sadece agrim oldukca oturuyorum eve gdnce de yemek yapip dnlenmece hemen uykm
Geliyo zaten boyle vakit daha iyo
Geciyor sanki sn nasilsn iyisindir insallah

image.webp
image.webp Selam kizlar nasilsiniz bnm bulantilrim cok sukr siddetli degil yemek yiyince geciyor ama is yernde sknti yasamamak icin psi bands aldim dun bu saatlerde bulanirdi simdilik iyiyim

Back
X