- 31 Ocak 2016
- 2.133
- 1.216
- 83
Öncelikle merhaba cnm aramıza hoş geldin sağlıkla hepbirlikte ilerleyelim inşallah.nasıl geçiyor?Merhabalar, bende Subat ayinda transfer edilen 3 dondurulmus embryo ile hamile kaldim. Benide araniza katilabilir miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle merhaba cnm aramıza hoş geldin sağlıkla hepbirlikte ilerleyelim inşallah.nasıl geçiyor?Merhabalar, bende Subat ayinda transfer edilen 3 dondurulmus embryo ile hamile kaldim. Benide araniza katilabilir miyim?
Mide bulantilari ve kusmalar cok kotu, hafifleyecegine sanki dahada artiyor. Sizlerinkiler gecti mi?Öncelikle merhaba cnm aramıza hoş geldin sağlıkla hepbirlikte ilerleyelim inşallah.nasıl geçiyor?
Hg canım Hayırlısı olsun inşallah..Mide bulantilari ve kusmalar cok kotu, hafifleyecegine sanki dahada artiyor. Sizlerinkiler gecti mi?
Canım geçmiş olsun tek mi ikiz mi ondan da olabilir ben de bulantı çok şükür olmadı da uyku sürekli uyku ve halsiz aşırı derece de kıpırdasam yoruluyorum dünyanın isini yapmış gibiyim Her bünye de farklı tepkiler sağlıkla kucağınıza almayı Allahım nasip etsin inşallah..Mide bulantilari ve kusmalar cok kotu, hafifleyecegine sanki dahada artiyor. Sizlerinkiler gecti mi?
Canim gozun aydinAa di mi... Sevinçten aklına gelmemiştir inşallah haber vermek_tangled_
Gamzecim ben iyiiyim seni sormak lazım. Azaldı mı ağrıların ve tedirginliklerin. Dün okuduğum bi makalede 14. Haftada anne kaç kilo almış olmalı falan bunlar yaZıordu gebelik ikizse bunun iki katı olması normaldir yazıordu. Muhtemelen sen çift bebek yüzünden ilerideki belirtileri daha erken yaşıorsun.
Bir de kızlar bugün ikili test sonucum da çıktı. Değerleri görmedim telefonla öğrendiğim için ama güzel çıkmış sonuçlar sorun yok dedi doktor. Detaylı ultrason iyi geçtiği için gergin değildim zaten ama son anda bir korku çöktü şükür bunu da atlattık.
Maşallah canım seninde gözün aymış Saglıkla sihhatle tamamlayalım inşallah ..Canim gozun aydin
14.haftada kac kilo normalmis :)
Bu arada bugun doktora gittik biz ama ogrenemedik cinsiyetlerini
Cok şükür iyilermis bebeklerim bi sıkıntı yok masaallah :)
Daha senin bulantının bitmesine var zaten. Biraz daha sabır :) aynen bak biz diorduk sana çok kendini dinleme akışına bırak diye. Kendi kendine anlaman gerekşormuş demek ki. Şu an neredeyse vücudunda değğşiklik hissetmemen gereken bir dönemdesin şimdiden vücudunu dinleme alışkanlığını bırakmak senin yararına olacak inan.Canim cok sevindim iyi cikmasina 2 li testin cok sukur bnm braz daha azaldi ise basladim dun o da cok iyi geldi evde surekli agrilarimi dinliyomusjm meger yine agrilarim var ama bulantilarim da basladi acken ozellikle oglen aksam arasi kusmuyorum ama bulaniyo midem o da olumlu belirti oldugu icin biraz daha rahatim sanirim artik cumartesi de kontrolum var bekliyorum :)
Yaa meraklandık vallaha en çok giren sendin öyle olunca bir sorun mu var dedim. Bebekle ilgili değldir inşallah sorun. Başka problemleriniz vardı en son /:Gunaydin canim burdayim iyiyim cok sukur yatistayim hala skntlar var biraz giremedim sen nasilsin
2,5 muş tek gebelikte ortalama. Şükür ben kusmamama ve bulantı yaşamamama rağmen kilo almadım verdim. Sonraki dönemde de fazla almam umarım. Şeker riski olduğu için daha da fszla dikkat etmeye başladım. Hayırlısıyla görürsünüz canım ya. Biz artkk son muayeneye daha erken öğrneemeyiz diyerek gittik öğrenince sürpriz oldu. Bebekler iyi olsun da. Hazırlıklar gecikşyor sadece biraz. Şimdi biz gebeliğin ileri dönemini sıcak havalarda geçircez hele ben adanada... O yüzden alışverişe çıkmak zulüm olacak. Erkenden ayarlamak lazım.Canim gozun aydin
14.haftada kac kilo normalmis :)
Bu arada bugun doktora gittik biz ama ogrenemedik cinsiyetlerini
Cok şükür iyilermis bebeklerim bi sıkıntı yok masaallah :)
Giremedim canim ya bebekle ilgli degil baska sorunlar var allah buyukYaa meraklandık vallaha en çok giren sendin öyle olunca bir sorun mu var dedim. Bebekle ilgili değldir inşallah sorun. Başka problemleriniz vardı en son /:
Sağol canim amin inşaallah hepimiz görürüz guzel gunlerini bebeklerimizin :)Maşallah canım seninde gözün aymış Saglıkla sihhatle tamamlayalım inşallah ..![]()
Aycacim inşaallah geçici seylerdir : (Giremedim canim ya bebekle ilgli degil baska sorunlar var allah buyuk![]()
Oncelikle hoş geldin canım hayırlı olsun benimde çok fena mide bulantılarim oluyor geçmedi bi türlü hiç istahim yokMide bulantilari ve kusmalar cok kotu, hafifleyecegine sanki dahada artiyor. Sizlerinkiler gecti mi?
Kızlar merhaba,, benim de tam bitti azaldı derken bugün coştu bulantılarım ..neden böyle oldu ki çok iyiydim geçen hafta filanOncelikle hoş geldin canım hayırlı olsun benimde çok fena mide bulantılarim oluyor geçmedi bi türlü hiç istahim yok
Valla canım ne zaman geçecek bilmiyorum ikiz mi seninKızlar merhaba,, benim de tam bitti azaldı derken bugün coştu bulantılarım ..neden böyle oldu ki çok iyiydim geçen hafta filanolsun bebişler iyi olsun da çok şükür ..belki son bulantılardır artık inşallah
Biraktm cnm calismak iyi geldi smdi kontroller icin heyecanlaniyorum sadece agrim oldukca oturuyorum eve gdnce de yemek yapip dnlenmece hemen uykmDaha senin bulantının bitmesine var zaten. Biraz daha sabır :) aynen bak biz diorduk sana çok kendini dinleme akışına bırak diye. Kendi kendine anlaman gerekşormuş demek ki. Şu an neredeyse vücudunda değğşiklik hissetmemen gereken bir dönemdesin şimdiden vücudunu dinleme alışkanlığını bırakmak senin yararına olacak inan.