Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim ben sabah çıkarıyorum gün içinde de bulantı oluyo bulantı hapı kullanoyorumDun tartildim 4 kg almisim, hala anlyamadim nasil aldigimi. Gun icinde migde bulantilari kotu ama aksam saatlerinde en kotusu. Aksam yemegi hic yiyemiyorum, yesemde midemde durmiyor =(
Maşallah canım sizeMerabalar d.r gttim bugun cok sukur iyiyiz 4 lu testimi yaptilar 17 haftalikmisiz :)
Kan aldilar tatlim 1 hafta sonra sonuc cikcak ins guzel sonuclar cikar.kandan bakiyolarmis ben 2 liyi 3 luyu yaptiramamistim bebek 2 hafta once buyudugu icinMaşallah canım sizeAyçacım 4lü test nasıl oluyor ?
ben kafamı çok karıştırmadım concord neo ile chicco liteway plus arasında kaldım. eşimin de rüyalarına giriyor 3-4 bin liraya bebek arabası mı olur diye aahahha :dCanım Bebek arabalarına bakmak cok zormuş bakınca buraya da yaz olur mu hangi modellere baktığını Bi kaç model arasında kararsız kaldım ben kafayı yiycem :) bu araba ve beşik rüyalarıma giriyor yok fiyatı yok kullanımı yok güvenliği hijyeni vs vs ben biraz mukemmeliyetciyim galiba hiç karar veremicem bu gidişle
hadi hayırlısı canım. maşallah senin de oğluşuna :)Merabalar d.r gttim bugun cok sukur iyiyiz 4 lu testimi yaptilar 17 haftalikmisiz :)
canım ya çok geçmiş olsun ben de seni merak ediyordum ama moralini bozma inşallah busefer olur Allah büyük ..selam kızlar benım sonucum negatıf cıktıılk denemem de olmadı tutmamıs embrıyolar doktorla gorustuk bırı 10 hucreli bırı 7 hucrelıymıs ama hıc tutunma olmamıs 0,100 cıktı degerım embrıyolardan kaynaklıdır dedı bırtakım ılaçlar verdı 2. deneme oncesı 2ay kullandıktan sonra tedavıye baslayacagım onerılerınız var mı bana ?
Ya ne guzel bn daha 9 dayim zaman hzli gecsin istiyorumMerabalar d.r gttim bugun cok sukur iyiyiz 4 lu testimi yaptilar 17 haftalikmisiz :)
Sagol canim.hepimiz saglikla kucaklarimiza alalim inshadi hayırlısı canım. maşallah senin de oğluşuna :)
Geciyo canim zaman ama bize gecmyo gibi gelio allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin hepimizeYa ne guzel bn daha 9 dayim zaman hzli gecsin istiyorum
İnşallah canım ya hayırlısı ile sağlıkla kucagimiza alırsak gittikçe zorlaşıyor her evresi farklı zormus kimsenin gözünü korkutmak istemem de.:))Allahım isteyen herkese sağlıkla versin inşallah...Geciyo canim zaman ama bize gecmyo gibi gelio allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin hepimize
Günaydın canım nasılsın nasil gidiyor.Günaydınlar mutlu sağlıklı hafta sonları arkadaşlar...
Evet cok zor ilk uc ayla ilgisi flan yok sadece her donemi zor :)d.r bana 1 yada 2 haftaya hissedersin dedi.erken doguma girebilirmisim :))allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbimİnşallah canım ya hayırlısı ile sağlıkla kucagimiza alırsak gittikçe zorlaşıyor her evresi farklı zormus kimsenin gözünü korkutmak istemem de.:))Allahım isteyen herkese sağlıkla versin inşallah...
Amin canımEvet cok zor ilk uc ayla ilgisi flan yok sadece her donemi zor :)d.r bana 1 yada 2 haftaya hissedersin dedi.erken doguma girebilirmisim :))allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbim
Demi nasil bisey acaba hissetmek acaba hissedince agri krmp gbi seyler oluymu oluyosa korkmayim diye sordum nezaman hissetcem die :)))evet ikizler beklemiyomus saglikli olsunlarda canim.benim tek ama haftada iki haftalik buyudugu icin erken olcakmis bole giderse ekimin sonundaydi eylule dogru geri gidiyoruz doguma :)))guluyodu biliyomusun :)))Amin canım
Ayy ne güzel yaa hissedelim artik. Cok merak ediyorum o duyguyu rabbim her isteyene yasatsin :)
Benimde erken olma durumu var ikiz oldugu icin 40 i beklemiyorlarmis zaten. Ama insaallah cokta erken olmaz
Valla tatlım bilemiyorum kosusturmaktan.kendimi dinleyemedim dr dinlen.dedi.geçen.hafta di nlendim .Günaydın canım nasılsın nasil gidiyor.
Benim hafif hafif kramplar basladi
Sende de oluyor mu ?
Özellikle vajina bölgesinde