2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Canım Bebek arabalarına bakmak cok zormuş bakınca buraya da yaz olur mu hangi modellere baktığını Bi kaç model arasında kararsız kaldım ben kafayı yiycem :) bu araba ve beşik rüyalarıma giriyor yok fiyatı yok kullanımı yok güvenliği hijyeni vs vs ben biraz mukemmeliyetciyim galiba hiç karar veremicem bu gidişle
ben kafamı çok karıştırmadım concord neo ile chicco liteway plus arasında kaldım. eşimin de rüyalarına giriyor 3-4 bin liraya bebek arabası mı olur diye aahahha :d

concordun ana kucağı inanılmaz hafif içinde bebekle çok rahat taşınıyor. amortisörlü olduğundan bebeği sarsmıyor en kötü yolda bile. tutma kısmından frenli. kullnım kolaylığı büyük. özellikle doğum sonrası yürüyüşe abanmak istiorum bebekle. o yüzden concorda sıcak bakıorum ama diğer taraftan ana kucağıyla işimiz bittiğinde arabada fazla mı yer kaplar baston puset alma ihtiyacı duyarsak bu kadar para vermeyelim diorum.

o sebeple de chicco liteway plus diğer tercihim. çevremdeki herkes 1 yaşından sonra liteway bastona geçti.liteway plus ın da üzerine keyfit denen chicco oto koltuğu/puset oturtuluyor. 6 ay kadar öyle kullanıp sonra araç koltuğu yapıorsun. ama burda da ağırlık devreye giriyor. liteway ne kadar kullanışlı bir arabaysa ana kucağı da o kadar ağır. şu an 8 yaşında olan yeğenime de chicco alınmıştı öldürüordu taşımak. bunca senede hafifletmişlerdir diye umarak geçen mothercare da denedim hala aynı ağırlıkta içinde çocuk yokken bile kaldırması zulüm.

yine de büyük bir indirim yakalayana kadar kararım kesinleşmeyecek sanırım. concord benzeri daha uygun fiyatlı bi öneri yaparlarsa anca öyle değişecek tercihleeim.

selam kızlar benım sonucum negatıf cıktı :KK43: ılk denemem de olmadı tutmamıs embrıyolar doktorla gorustuk bırı 10 hucreli bırı 7 hucrelıymıs ama hıc tutunma olmamıs 0,100 cıktı degerım embrıyolardan kaynaklıdır dedı bırtakım ılaçlar verdı 2. deneme oncesı 2ay kullandıktan sonra tedavıye baslayacagım onerılerınız var mı bana ?
canım ya çok geçmiş olsun ben de seni merak ediyordum ama moralini bozma inşallah busefer olur Allah büyük ..

Geciyo canim zaman ama bize gecmyo gibi gelio allahim saglikla ilerlemeyi nasip etsin hepimize
İnşallah canım ya hayırlısı ile sağlıkla kucagimiza alırsak gittikçe zorlaşıyor her evresi farklı zormus kimsenin gözünü korkutmak istemem de.:))Allahım isteyen herkese sağlıkla versin inşallah...

İnşallah canım ya hayırlısı ile sağlıkla kucagimiza alırsak gittikçe zorlaşıyor her evresi farklı zormus kimsenin gözünü korkutmak istemem de.:))Allahım isteyen herkese sağlıkla versin inşallah...
Evet cok zor ilk uc ayla ilgisi flan yok sadece her donemi zor :)d.r bana 1 yada 2 haftaya hissedersin dedi.erken doguma girebilirmisim :))allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbim

Evet cok zor ilk uc ayla ilgisi flan yok sadece her donemi zor :)d.r bana 1 yada 2 haftaya hissedersin dedi.erken doguma girebilirmisim :))allahim saglikla kucaklarimiza almayi nasip etsin rabbim
Amin canım
Ayy ne güzel yaa hissedelim artik. Cok merak ediyorum o duyguyu rabbim her isteyene yasatsin :)
Benimde erken olma durumu var ikiz oldugu icin 40 i beklemiyorlarmis zaten. Ama insaallah cokta erken olmaz

Amin canım
Ayy ne güzel yaa hissedelim artik. Cok merak ediyorum o duyguyu rabbim her isteyene yasatsin :)
Benimde erken olma durumu var ikiz oldugu icin 40 i beklemiyorlarmis zaten. Ama insaallah cokta erken olmaz
Demi nasil bisey acaba hissetmek acaba hissedince agri krmp gbi seyler oluymu oluyosa korkmayim diye sordum nezaman hissetcem die :)))evet ikizler beklemiyomus saglikli olsunlarda canim.benim tek ama haftada iki haftalik buyudugu icin erken olcakmis bole giderse ekimin sonundaydi eylule dogru geri gidiyoruz doguma :)))guluyodu biliyomusun :))):nazar::nazar::nazar:sen nezaman gitceksin d.r bu gittgnde cinsiyetlerini ogrenirsin hayirlisiyla ins

Back
X