2016 şubat ikinci hafta embriyo transferi yaptıracak olanlar

Günaydın kızlar. Bana daha önceden 20. Haftada demişti hemşire. 18. Haftada da tahlile geleceksin demişti. Ama tahlil günü aşı kartı verdi. 30 haziranda 21+2 de detaylı ultrasonum var. İlk aşıya o gün çağırdı.
Ben gitmişken tsh da baktırdım. Tsh 0.74 e düşmüş. Açlık şekerim geçen ay 132 idi. Doktkr 6. Ayda bu değer çıkarsa gestasyonel diabet teşhisi koyarım yükmeme yapmadan demişti. Şeker de 85 çıktı ki normal insanlar için sınır 90. Çok sevindim ama acaba örneğimde bozulma olmuş olabilir mi diye tereddütteyim. Gelecek hafta yeniden hastanete gitcem.
Can'ım biz senle aynıyız ya benimde gecen ay tsh 0,63 e duşmuş ilacın dozunu değiştirdik şimdi de 2.03 e çıkmış şekerimde gebelik basında 120 idi son iki aydır 88 çıkıyor tokluk da 81 çıktı daha Dr a gidip sormadım ama normal oluyor artık heralde değil mi ben seker yüklemesi yaptırmak istemiyorum :(

Can'ım biz senle aynıyız ya benimde gecen ay tsh 0,63 e duşmuş ilacın dozunu değiştirdik şimdi de 2.03 e çıkmış şekerimde gebelik basında 120 idi son iki aydır 88 çıkıyor tokluk da 81 çıktı daha Dr a gidip sormadım ama normal oluyor artık heralde değil mi ben seker yüklemesi yaptırmak istemiyorum :KK43:
Ben bugün tam 19 haftalık oldum. Kaçlık içiodun tiroid ilacını canım ve dozunu ne şekilde değiştirdi doktor? Benim de açlığım bozuktu. Toklukta sorun yoktu. Endokrine gelecek hafta gidebileceğim. Sağlık ocağında sadece açlık bakıldı. Çok takılma canım yüklemeye. Bir bardak kola veya 2-3 baklava yemişsin gibi düşün. Eminim arada bozup bu kaçamakları yapıosundur. Sonuçta gebelik şekeri çıktı mı çıkmadı mı bu daha önemli öğrenilmesi.

Ben bugün tam 19 haftalık oldum. Kaçlık içiodun tiroid ilacını canım ve dozunu ne şekilde değiştirdi doktor? Benim de açlığım bozuktu. Toklukta sorun yoktu. Endokrine gelecek hafta gidebileceğim. Sağlık ocağında sadece açlık bakıldı. Çok takılma canım yüklemeye. Bir bardak kola veya 2-3 baklava yemişsin gibi düşün. Eminim arada bozup bu kaçamakları yapıosundur. Sonuçta gebelik şekeri çıktı mı çıkmadı mı bu daha önemli öğrenilmesi.
Cok kararsızım bu konuda Can'ım bebeğe zararı olacağını düşünüyorum aslında haklısın kaçamak elbetteki yapıyorum dayanmio lanet boğazım jelibon ve Mentos mentollü hastasıyım ben 21.haftamdayim hatta bugün tam 140. Günüm gebeliğin tam ortası :) gebelik app ten takip ettiğim kadarıyla
Ben eutroxhe içiyodum günde Bi tane gecen 0,63 e düşünce endokrin Dr U haftada 3 gün yarım 4 gün tam iç dedi şimdi de 2.03 çıktı bende iki gün sonra gidicem bakalım bu sefer ne diyecek sağlık ocağında ölçtürüyorum böyle olunca da güvenemiyorum arada cok fark var diye bir daha olcturup öyle mi gitsem acaba

Cok kararsızım bu konuda Can'ım bebeğe zararı olacağını düşünüyorum aslında haklısın kaçamak elbetteki yapıyorum dayanmio lanet boğazım jelibon ve Mentos mentollü hastasıyım ben 21.haftamdayim hatta bugün tam 140. Günüm gebeliğin tam ortası :) gebelik app ten takip ettiğim kadarıyla
Ben eutroxhe içiyodum günde Bi tane gecen 0,63 e düşünce endokrin Dr U haftada 3 gün yarım 4 gün tam iç dedi şimdi de 2.03 çıktı bende iki gün sonra gidicem bakalım bu sefer ne diyecek sağlık ocağında ölçtürüyorum böyle olunca da güvenemiyorum arada cok fark var diye bir daha olcturup öyle mi gitsem acaba
Tüm yarım derken 50 lik mi tüm dediğin? Ben hamile kalmadan bi ay önce günde 25 ile başlamıştım. Gebelik testi sonrası hemen gittiğimde 7 ye yükselmişti 50 ye çıkardı. 3. Ayda da 6 gün 50 pazar günleri 75 yaptı. Şimdş bakalım ne olacak. Dediğim gibi endokrin doktoruna güveniorsan şekee yükleme konuaunu ona bırak derim. Bir de benim sağlık ocağı testinden endişe etme nedenim şu. Ben artık bu kadar dikkat etmeme rağmen yine gebelik şekeri çıkacaksa bari 6. Aya kadar biraz daha rahat daveanayım dedim. Bi iki haftadır baya artırmıştım kaçamakları. Hatta tahlilden önceki adam baya bir tatlı falan yedim. 85 çıkınca o yüzden şok oldum. Belki de ay itibariyle düştü senin de öyle olmuş.

herkese günaydınlar, ben bugün 19+3 lük oldum ancak geçen hafta gittiğim perinotologun hesabına göre 6 gün gerideyim. gittiğimde benim bildiğim 18+2 ydim perinatolog 17+3 sün dedi benim tüp doktorum 17+5 sin bunda bişi yok dedi ama takip ederiz dedi.makinadan makinaya değişiyormuş bu hesaplar. ben de çok korkuyorum şimdi haftaya bugün gideceğim tekrardan perinatologa . dondurulmuş embriyo olduğu için de olabiliyor belki demişti benim tüp doktorum ne alaka ama. neyse bi de ayrıntılı ultrasonda kalp çıkışlarında bir zar varmış da onu göremediği için iki hafta sonra tekrar gel demişti şimdi iki stresle beraber gidicem haftaya çarşamba günü. çok stresliyim inşallah herşey yolundadır. bebişimi de hissetmeye başladım artık pıt pıt :)

herkese günaydınlar, ben bugün 19+3 lük oldum ancak geçen hafta gittiğim perinotologun hesabına göre 6 gün gerideyim. gittiğimde benim bildiğim 18+2 ydim perinatolog 17+3 sün dedi benim tüp doktorum 17+5 sin bunda bişi yok dedi ama takip ederiz dedi.makinadan makinaya değişiyormuş bu hesaplar. ben de çok korkuyorum şimdi haftaya bugün gideceğim tekrardan perinatologa . dondurulmuş embriyo olduğu için de olabiliyor belki demişti benim tüp doktorum ne alaka ama. neyse bi de ayrıntılı ultrasonda kalp çıkışlarında bir zar varmış da onu göremediği için iki hafta sonra tekrar gel demişti şimdi iki stresle beraber gidicem haftaya çarşamba günü. çok stresliyim inşallah herşey yolundadır. bebişimi de hissetmeye başladım artık pıt pıt :)
Günaydın tatlım seninle aynıyız hafta olarak benm randevum detaylı için 23 de Sen neden erken gittin ?neyse stres yok pıt pıtları dinlemeye devam ;)

Günaydın tatlım seninle aynıyız hafta olarak benm randevum detaylı için 23 de Sen neden erken gittin ?neyse stres yok pıt pıtları dinlemeye devam :KK66:
Benim tup doktorum erkenden gondermis iste perinatolog da dedi erken gelmissin diye ben de sinir oldum zaten pimpirikliyim bi de boyle erken gidince goremeyince adam ben cildirdim vakit gecmiyor simdi.

Benim tup doktorum erkenden gondermis iste perinatolog da dedi erken gelmissin diye ben de sinir oldum zaten pimpirikliyim bi de boyle erken gidince goremeyince adam ben cildirdim vakit gecmiyor simdi.
Canim içini ferah tut erken olduğu için öyle olmuştur bak ne güzel pitpitlari da hissediyorsun. Ben artik hareketleride hissetmeye başladım cok güzel yaa :)))
Allahim saglikli sonuçlar nasip etsin hepimize . Benim ayrintilida haziran sonu

Canim içini ferah tut erken olduğu için öyle olmuştur bak ne güzel pitpitlari da hissediyorsun. Ben artik hareketleride hissetmeye başladım cok güzel yaa :)))
Allahim saglikli sonuçlar nasip etsin hepimize . Benim ayrintilida haziran sonu
Aaa oyle mi hissediyor musun hareketleri ne guzel:) sen ne kadarliksin simdi

Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah sizlere sormak istediğim bişey var da bi kaç gündür belim adet ağrısı gibi ağrımaya başladı kasıklarımda da sancı oluyor hemen geçiyor yani gebeliğin ilk başlarındaki gibi durumlar yaşıyorum ayrıetten genital bölgemde ağrıyor özellikle yatakdayken sağa sola dönerken koltukta oturduğumda kaltığımda falan benim biraz sıkıntılarım umarım hepsi rahim genişlediğinde olan şeylerdir hayırlı günler hepinize

Merhaba arkadaşlar hepiniz iyisinizdir inşallah sizlere sormak istediğim bişey var da bi kaç gündür belim adet ağrısı gibi ağrımaya başladı kasıklarımda da sancı oluyor hemen geçiyor yani gebeliğin ilk başlarındaki gibi durumlar yaşıyorum ayrıetten genital bölgemde ağrıyor özellikle yatakdayken sağa sola dönerken koltukta oturduğumda kaltığımda falan benim biraz sıkıntılarım umarım hepsi rahim genişlediğinde olan şeylerdir hayırlı günler hepinize
Canım bende de benzer şeyler oluyor. Genital bölge derken? Bende ön tarafta kemik olan kısımlar ağrıyor. Dün geceden beri de bel ağrım var ama sağda sanki böbrek bölgesi gibi geliyor. Bir sıkıntı çıkmaz inşallah tam 2 hafta var randevuma

Back
X