Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hic gormemisim uyelikten cikmis telefon defactodan aldim simdilik tshirt tayt o kadar buyumedinzaten karnim sizin gobusler nasil her hafta fotograflayin kizlar ben telefona babypics diye program indirdim her hafta cekip yaziyorum ustune haftasini vsBol kesimli bi sürü elbisem var onlar olur diye düşünüorm yaz boyuncaBen de iki pantolon demişim ama iki kot aldım
Eğer kilon fazla değilse bi iki hamile kotu üzerine büyük beden satan mağazalardan bol kesimli üstler de alabilirsin.
Canim ben daha baslamadim bebekler icin alisverise bayram sonrasi hizla baslayacak :))Nasilsiniz kizlar hersey yolunda mi bn sanirim 1 haftadir eskiye gore daha iyiyim ilk baslar cok agrim vardi azaldi yine var ama eskisi gibi degil simdlik sukur neler aliyorsuniz bebislere ben daha baslamadim ne zaman baslamali fikir verin her gun bakiyorum bi defter aldim notlar aliyorum begendigim seyleri kiyasliyorum Filan ama henuz hc bisey almadim
:) ikiz anneleri size de bebek arabasi sorum var bi tane mi alsam yanyana iki ayri mi en cok arastirdgm konu bu suan :) aldiklarinizi da paylasin fikir olsn kizlar uzun yazdm optm :)
İyi aksamlar cnm.Iyi akşamlar canlar
Canım biz de henüz alışverişe başlamadık hayırlısı sağlıkla 30.haftayı tamamlayalım öyle alalım diyor esim o en kolayı diyor siz ikinizde sağlıklı olun da diyor ben de eşime katılıyorum sağlıkla ilerleriz inşallah..Nasilsiniz kizlar hersey yolunda mi bn sanirim 1 haftadir eskiye gore daha iyiyim ilk baslar cok agrim vardi azaldi yine var ama eskisi gibi degil simdlik sukur neler aliyorsuniz bebislere ben daha baslamadim ne zaman baslamali fikir verin her gun bakiyorum bi defter aldim notlar aliyorum begendigim seyleri kiyasliyorum Filan ama henuz hc bisey almadim
:) ikiz anneleri size de bebek arabasi sorum var bi tane mi alsam yanyana iki ayri mi en cok arastirdgm konu bu suan :) aldiklarinizi da paylasin fikir olsn kizlar uzun yazdm optm :)
Nasıl duruyorsunuz kızlar alışveriş yapmadan ben sokCanım biz de henüz alışverişe başlamadık hayırlısı sağlıkla 30.haftayı tamamlayalım öyle alalım diyor esim o en kolayı diyor siz ikinizde sağlıklı olun da diyor ben de eşime katılıyorum sağlıkla ilerleriz inşallah..
Ayy 30 a kadar asla dayanamam zaten ikizler 36 da doğuyomus ya en gec ben 20-30 arası hepsini halleşeyim diyorum kurban Bayram'ında da eşyalarını alırım o zamana kadar azar azar alırım diyorumCanım biz de henüz alışverişe başlamadık hayırlısı sağlıkla 30.haftayı tamamlayalım öyle alalım diyor esim o en kolayı diyor siz ikinizde sağlıklı olun da diyor ben de eşime katılıyorum sağlıkla ilerleriz inşallah..
Kızce hangi bebek arabasını aldım yani marka nedir birde burdan yazılıyor mu bilmiyorum da ben de araştırıyorum ama karar veremedim maşallah iyi yapmişsin alarak ben de daha başlamadım bakalım ben de 30 hafta dan sonra başlıyom diyorum hadi hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah hepsini hallederiz aldıklarınızı paylaşında fikir olsunNasıl duruyorsunuz kızlar alışveriş yapmadan ben sokbiz Bebek arabasından tut anakucagina kadar aldık daha erken almayalım diyen eşim benden hızlı çıktı :) :) ki kıyafetleri de nerdeyse tamam beşiğimiz kaldı lohusa pijaması vs si kaldı nevresimlerini de aldık o kadar güzeller ki sabırsızlanıyorum resmen içinde yatırmak icin ne güzel heyecanlar rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin dünyanın en güzel duygusuymuş
Bende cok düşündüm taşındım Bebek arabası tam bir muamma Can'ım reklama girer mi Bilmiom ama ben travel sistem denilen arabalardan istiyodum eşim fiyatı takıodu ikimizin ortak kararı olarak casual cadillac air aldık insallah rabbim sağlıkla kullanmak nasip eder kırmızı siyah rengi cok içime sindi cok kullanışlı duruyor ana kucağı olarak da hamile kalırsam bunu alcam dediğim bi model vardı rabbim almayı nasip etti 4moms mamaroo insallah bizim tontikte beğenir de içinden çıkmak istemez bazı yorumlarda bebeklerin kimisinin sevmediğini okudum ama ne bileyim ben cok begendim :) Besik bakıyorum şimdi onu da Ikea istiyorum ama sallanmadığı icin evin büyükleri hayır onu alma diyor ben şimdiden Mevlüt'ünü bile düşünuyom kizcem ya o kadar cok hayalim özencim var ki rabbim sağlıkla hayırlısıyla o günleri göstersin insallah hepimizeKızce hangi bebek arabasını aldım yani marka nedir birde burdan yazılıyor mu bilmiyorum da ben de araştırıyorum ama karar veremedim maşallah iyi yapmişsin alarak ben de daha başlamadım bakalım ben de 30 hafta dan sonra başlıyom diyorum hadi hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalım da inşallah hepsini hallederiz aldıklarınızı paylaşında fikir olsun
Inşallah Rabbim kucağımiza almayı nasip etsinBende cok düşündüm taşındım Bebek arabası tam bir muamma Can'ım reklama girer mi Bilmiom ama ben travel sistem denilen arabalardan istiyodum eşim fiyatı takıodu ikimizin ortak kararı olarak casual cadillac air aldık insallah rabbim sağlıkla kullanmak nasip eder kırmızı siyah rengi cok içime sindi cok kullanışlı duruyor ana kucağı olarak da hamile kalırsam bunu alcam dediğim bi model vardı rabbim almayı nasip etti 4moms mamaroo insallah bizim tontikte beğenir de içinden çıkmak istemez bazı yorumlarda bebeklerin kimisinin sevmediğini okudum ama ne bileyim ben cok begendim :) Besik bakıyorum şimdi onu da Ikea istiyorum ama sallanmadığı icin evin büyükleri hayır onu alma diyor ben şimdiden Mevlüt'ünü bile düşünuyom kizcem ya o kadar cok hayalim özencim var ki rabbim sağlıkla hayırlısıyla o günleri göstersin insallah hepimize
Ayy 30 a kadar asla dayanamam zaten ikizler 36 da doğuyomus ya en gec ben 20-30 arası hepsini halleşeyim diyorum kurban Bayram'ında da eşyalarını alırım o zamana kadar azar azar alırım diyorum
Benim annem benden hevesli eşim ve kaynanam beni durduran taraftı onları da dinlemiyorum açıkcası Can'ım ne isterse ne Zaman isterse alıyorum olacağı varsa olur herşeyi bilen rabbim hayırlısını versin dua etmekten baska elimizden gelen bişey yok ben eşya aldim diye bişey olacak değil ya da almadım diye bişey olmayacak değil ben böyle düşünüyorum ben 10-12 haftalıktan beri alıyorum canim cinsiyeti bilmediğim halde alıyordum cinsiyeti öğrenince daha bi yogun başladım alışverişe her ay bütçem yettiğince alıp koyuyorum tedavi masrafı belimizi epey büktü ben çalışmıyorum eşim tek başına uğraşıyor Bi anda herşeyi alalım desek 8. 9. Ayda mümkünatı yok zaten o bekle diyenler o Zaman maddi yardım et deyince ne diyecekler acaba onu merak ediyorum soyle bişey var herkesin düşüncesi farklı durumun iyi olur koyarsın parayı kenara o Zaman alırsın ama benim öyle Bi durumum yok maalesef birde su hayatta su yasıma kadar ne öğrendin dersen elalem ne der diye düşünmemeyi ögrendim derim herkesin düşüncesi kendine herkese sorarım fıkır alırım ama gene kendi bildiğimi yaparım ısın açığı buBende almaya baslamak istedim annem 7 aya kadar alinmaz deyip beni durdurdu, siz ne zaman basladiniz?
Canım o kadar doğru söylemişsin ki. Eşim de bebek odası için aynınu söylüor acele etme allah korusun bişe olursa canımız görüp daha çok acır dior. Ama allah korusun doğumda da ölüor bebekler veya doğduktab sonra. Ya da 6-7 aylık sebepsiz bbeek ölümleri olyor. Bu kadar uğraşıp didindik allah böyle acılar göstermesin bize diip dua ediorm. Kıyafet falan açısından eksiğim kalmadı benim. İlk aldığım şey english home bebek küveti getirmişti oydu. Kaynanam bi eksiğin o muydu çok erken ne gerek vardı falan dedi. YaniBenim annem benden hevesli eşim ve kaynanam beni durduran taraftı onları da dinlemiyorum açıkcası Can'ım ne isterse ne Zaman isterse alıyorum olacağı varsa olur herşeyi bilen rabbim hayırlısını versin dua etmekten baska elimizden gelen bişey yok ben eşya aldim diye bişey olacak değil ya da almadım diye bişey olmayacak değil ben böyle düşünüyorum ben 10-12 haftalıktan beri alıyorum canim cinsiyeti bilmediğim halde alıyordum cinsiyeti öğrenince daha bi yogun başladım alışverişe her ay bütçem yettiğince alıp koyuyorum tedavi masrafı belimizi epey büktü ben çalışmıyorum eşim tek başına uğraşıyor Bi anda herşeyi alalım desek 8. 9. Ayda mümkünatı yok zaten o bekle diyenler o Zaman maddi yardım et deyince ne diyecekler acaba onu merak ediyorum soyle bişey var herkesin düşüncesi farklı durumun iyi olur koyarsın parayı kenara o Zaman alırsın ama benim öyle Bi durumum yok maalesef birde su hayatta su yasıma kadar ne öğrendin dersen elalem ne der diye düşünmemeyi ögrendim derim herkesin düşüncesi kendine herkese sorarım fıkır alırım ama gene kendi bildiğimi yaparım ısın açığı bu
Aynen Can'ım kalbin aklın ne diyorsa onu yapacaksın her anına şükretmeli insan en azından bu günleri gördük değil mi rabbim devamını da getirsin getirecek insallah hep su geliyor aklıma gece yatarken sabah uyanacakmıyiz bilmiyoruz ama hepimiz alarm kuruyoruz değil mi yani olacak varsa olur bunu allahtan baska kimse bilemez insan bu gün cani ne isterse ona göre yasamalı tadını çıkarmalı bence benim demek istediğim bu elbette analar babalar uyaracak ne yapalım her dediklerine he mi diyelim güceniyorlar Bi de dinlemeyince eminim kötülüğümüzü istemediklerine ama acımasızca geliyor bana daCanım o kadar doğru söylemişsin ki. Eşim de bebek odası için aynınu söylüor acele etme allah korusun bişe olursa canımız görüp daha çok acır dior. Ama allah korusun doğumda da ölüor bebekler veya doğduktab sonra. Ya da 6-7 aylık sebepsiz bbeek ölümleri olyor. Bu kadar uğraşıp didindik allah böyle acılar göstermesin bize diip dua ediorm. Kıyafet falan açısından eksiğim kalmadı benim. İlk aldığım şey english home bebek küveti getirmişti oydu. Kaynanam bi eksiğin o muydu çok erken ne gerek vardı falan dedi. Yani
Eksiğin sırası yok ki. Bebek doğduğunda hepsi lazım olacak. Bebek arabamız ve odamız eksik kaldı. Tabi süs püs hazırlıkları falan da yapmadık daha. Veya kendime hala bişe almadım. Bez falan da almadık. Artık 7. Aydan sonra indirimden bez ve yenidoğan mendili stoklamaya başlarız. Allah kprusun hepimizin yavrusunu. Yıllarca bekleyip hevesle bebek alışverişi yapan insanlara daha erken 7. Ayı bekle bişi olur falan demek çok vicdansız ve acımasızca bence. Diyen iyi niyetle diyor ama etkisi öyle olmuyor