2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

bu doktorların 50 50 tahminine bayılıyorum o tahmini biz yapamıyor muyuz sanki

Bu dönemler baş ağrısı normal demekki.. Ben atabiliom bacak bacak üstüne ağrım olmuyor canım. Ama uzun süre dik oturmazsam karın bölgem kasılıyor.

bu arada doğum tarihleriniz belli oldu mu?? bana 20/ekim büyük ihtimal dedi 3 gün falan oynuyor ama aşağı yukarı ekim olduğunu zaten biliyorum ama ekim sonuna denk gelecekmiş 20 veya 23 ekim

İyi akşamlar kızlar nasılsınız hafta sonunuz Nasıl geçti ben çok yoruldum bugün mutfağı temizledim 2,5 ay sonunda tekrar temizliğe başlayabildim çok şükür

Bende bugün yaptım. Sabah erken kalktım başladım yeni oturdum ama pert haldeyim şuan. Biz ne kadar kendimizi bilmeden yapmaya çalışsakta her geçen gün farkediyor. Daha çabuk yoruluyorum. Kızımıda uyuttum, artık dinlenme vakti.

bu arada doğum tarihleriniz belli oldu mu?? bana 20/ekim büyük ihtimal dedi 3 gün falan oynuyor ama aşağı yukarı ekim olduğunu zaten biliyorum ama ekim sonuna denk gelecekmiş 20 veya 23 ekim

Bizim 28 ekim çıkıyor şuan sat a göre ama benim durumum henüz belli değil. Bir sezeryanım var ikincide sezeryan olursa 1 hafta 10 gün felan önce alır diye düşünüyorum. 18-19-20 ekim gibi olabilir.

benım nasıl olacak hiç bilgim yok ılk keseyı görmeye gittiğimde 2 hafta geç döllenme olmuş demişti normalden ıkı hafta küçüktü en son kontrolumde 10+4 olması gerekırken 11+1 göründü ultrasonda ekim sonu kasım bası gidip geliyoruz kısmet artık :))

ebe bana da 13 ekim söyledi, doktor hiç bir şey söylemedi henüz...

canım benimki de hep önde oluyor, 1 hafta veya bi kaç gün.. aynı güne hiç denk gelmedi ilk zamanlar bebek hızla büyüyor, daha sonralar büyüme yavaşlıyo ve sat'a uygun oluyo... bu benim teorim

doğru diyorsun, dün işe çıktım, 1-2 saat dışarıda yürüdüm merdiven klaktım falan, sonra nasıl yorulduysam adım atacak halim kalmadı...

Kolay gelsin Can'ım ben bugün yapmam diyordum yapıyorum kendimi iyi hissediyorum ama ağır iş yapmıyorum

10 ekimle 17 ekim arası hayırlısıyla olacak terazi burcu olacak bebeğim inşallah
Benimde aynı tarihlerde canım benimde terazi olucak kizim oğlum ise kova burcu bakalım terazi çocuğu nasıl oluyo kova burcu çok zor bi burç inşallah terazi öyle degildir

Doktor birşey demedi bende sormuyorum ama 2li test sonuçlarımda tarihe göre 27 ekim, test tarihine göre 21Ekim yazıodu..
Değişebiliyo diyolar, bakalım :)

Benimde aynı tarihlerde canım benimde terazi olucak kizim oğlum ise kova burcu bakalım terazi çocuğu nasıl oluyo kova burcu çok zor bi burç inşallah terazi öyle degildir
Teraziyi bilmiyorum hiç bakmadım da özelliklerine ama kova burcu özel bir burçtur yalan söylemez sevdiğinin arkasında durur iki kova tanıdığım var harika insanlar

ÇOĞUMUZUN TERAZİ VEYA AKREP OLACAK O ZAMAN :) BEN YAY BURCUYUM MART FALAN OLSAYDI O DA YAY OLURDU :) HAYIRLISI ARTIK

Teraziyi bilmiyorum hiç bakmadım da özelliklerine ama kova burcu özel bir burçtur yalan söylemez sevdiğinin arkasında durur iki kova tanıdığım var harika insanlar
Evet kova burcu iyi bi burç ama zor bi burç benim oğlumda eşimde kova düşün evde iki kova burcu var bazen beni cikdirtiyolar

ÇOĞUMUZUN TERAZİ VEYA AKREP OLACAK O ZAMAN :) BEN YAY BURCUYUM MART FALAN OLSAYDI O DA YAY OLURDU :) HAYIRLISI ARTIK
Bende yay burcuyum keşke kızımda yay olsaydi oğlumda eşimde kova kızim yay olsaydi iki yay olurduk süper olurdu birbirimizi yer dururduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…