bu doktorların 50 50 tahminine bayılıyorumGünaydın kızlar nasılsınız?? cumartesi doktora gitmiştim 2 li taramaya maşallah herşey normal bebeğimin ama çok hareketli bir bebekdoktorum çamaşır makinesi dedi :) bir o yana bir bu yana dönüyor bir zıpladı bir önü arkası :) her yanını gösterdi cinsiyet 50 50 dedi ama kıza daha yakın dedi bakalım belli değil daha ama kıza yakın dedi :) Rabbim hepimizin evladını sağlıkla almayı nasip etsin. Bu arada sadece bende problem varmış damarlarım darmış kan akışı iyi değil kan sulandırıcı ilaç kullanabiliriz dedi
Ailen yardımcı olacak kimse yok mu Can'ım
Kızlar günaydın, baş ağrısı bende de ara sıra oluyor. sonra geçip gidiyor. İleri oturmakta zorlanıyorum, bacak bacak üste atamıyorum artık, ufak bi ağrı giriyo. sizde de öylemi? Bilgisayarda oturduğum için alışkanlıkdan öne doğru oturmaya çalışıyorum ama nafile...
bu doktorların 50 50 tahminine bayılıyorumo tahmini biz yapamıyor muyuz sanki
İyi akşamlar kızlar nasılsınız hafta sonunuz Nasıl geçti ben çok yoruldum bugün mutfağı temizledim 2,5 ay sonunda tekrar temizliğe başlayabildim çok şükür
bu arada doğum tarihleriniz belli oldu mu?? bana 20/ekim büyük ihtimal dedi 3 gün falan oynuyor ama aşağı yukarı ekim olduğunu zaten biliyorum ama ekim sonuna denk gelecekmiş 20 veya 23 ekim
ebe bana da 13 ekim söyledi, doktor hiç bir şey söylemedi henüz...bu arada doğum tarihleriniz belli oldu mu?? bana 20/ekim büyük ihtimal dedi 3 gün falan oynuyor ama aşağı yukarı ekim olduğunu zaten biliyorum ama ekim sonuna denk gelecekmiş 20 veya 23 ekim
canım benimki de hep önde oluyor, 1 hafta veya bi kaç gün.. aynı güne hiç denk gelmedibenım nasıl olacak hiç bilgim yok ılk keseyı görmeye gittiğimde 2 hafta geç döllenme olmuş demişti normalden ıkı hafta küçüktü en son kontrolumde 10+4 olması gerekırken 11+1 göründü ultrasonda ekim sonu kasım bası gidip geliyoruz kısmet artık :))
doğru diyorsun, dün işe çıktım, 1-2 saat dışarıda yürüdüm merdiven klaktım falan, sonra nasıl yorulduysam adım atacak halim kalmadı...Bende bugün yaptım. Sabah erken kalktım başladım yeni oturdum ama pert haldeyim şuan. Biz ne kadar kendimizi bilmeden yapmaya çalışsakta her geçen gün farkediyor. Daha çabuk yoruluyorum. Kızımıda uyuttum, artık dinlenme vakti.
10 ekimle 17 ekim arası hayırlısıyla olacak terazi burcu olacak bebeğim inşallahbu arada doğum tarihleriniz belli oldu mu?? bana 20/ekim büyük ihtimal dedi 3 gün falan oynuyor ama aşağı yukarı ekim olduğunu zaten biliyorum ama ekim sonuna denk gelecekmiş 20 veya 23 ekim
Kolay gelsin Can'ım ben bugün yapmam diyordum yapıyorum kendimi iyi hissediyorum ama ağır iş yapmıyorumBende bugün yaptım. Sabah erken kalktım başladım yeni oturdum ama pert haldeyim şuan. Biz ne kadar kendimizi bilmeden yapmaya çalışsakta her geçen gün farkediyor. Daha çabuk yoruluyorum. Kızımıda uyuttum, artık dinlenme vakti.
Benimde aynı tarihlerde canım benimde terazi olucak kizim oğlum ise kova burcu bakalım terazi çocuğu nasıl oluyo kova burcu çok zor bi burç10 ekimle 17 ekim arası hayırlısıyla olacak terazi burcu olacak bebeğim inşallah
Doktor birşey demedi bende sormuyorum ama 2li test sonuçlarımda tarihe göre 27 ekim, test tarihine göre 21Ekim yazıodu..bu arada doğum tarihleriniz belli oldu mu?? bana 20/ekim büyük ihtimal dedi 3 gün falan oynuyor ama aşağı yukarı ekim olduğunu zaten biliyorum ama ekim sonuna denk gelecekmiş 20 veya 23 ekim
Teraziyi bilmiyorum hiç bakmadım da özelliklerine ama kova burcu özel bir burçtur yalan söylemez sevdiğinin arkasında durur iki kova tanıdığım var harika insanlarBenimde aynı tarihlerde canım benimde terazi olucak kizim oğlum ise kova burcu bakalım terazi çocuğu nasıl oluyo kova burcu çok zor bi burçinşallah terazi öyle degildir
ÇOĞUMUZUN TERAZİ VEYA AKREP OLACAK O ZAMAN :) BEN YAY BURCUYUM MART FALAN OLSAYDI O DA YAY OLURDU :) HAYIRLISI ARTIK
Evet kova burcu iyi bi burç ama zor bi burç benim oğlumda eşimde kova düşün evde iki kova burcu var bazen beni cikdirtiyolarTeraziyi bilmiyorum hiç bakmadım da özelliklerine ama kova burcu özel bir burçtur yalan söylemez sevdiğinin arkasında durur iki kova tanıdığım var harika insanlar
ÇOĞUMUZUN TERAZİ VEYA AKREP OLACAK O ZAMAN :) BEN YAY BURCUYUM MART FALAN OLSAYDI O DA YAY OLURDU :) HAYIRLISI ARTIK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?