2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

pazartesi doktora gideceğim bende, cinsiyet öğreniriz inş. hayırlısı.12.haftaya girdim ama hala 2 kilo eksideyim alamıyorum bilmem nedendir.2 falan kusma oluyor hala inş geçer bir an evvel

Başın sağolsun allahım birdaha asla yaşatmasın tabiki kızı erkeği yok hatta kız çocuğu daha hayırlıdır senin için herkes için derim ben erkeği olan kızı tatsın kızı olan erkeği tatsın Rabbim hepimize önce hayırlı evlat versin hayırlı olmadıktan sonra kız olsa ne erkek olsa ne

Günaydın kızlar, nasılsınız bu haftasonu? Çalışanları da tebrik ediyorum, 1 haftanı da geride bıraktık görüyorum tek ben cinsiyeti merak etmiyorum bilmiyorum nedense yüzdeyüz erkek olacakmış gibi hisediyorum, hatta eşim bile benim hislerime güvenerek erkek çocuk olduğunu sanıyor, erkek ismi falan karar verdik doktor sonra kız söylerse çok şaşıracam bak şimdiden söyleyim

B BirAnneBirEvlat ultrasyonda radiasyon yok, merak etme ve emin ol. ses dalgaları ile çalışıyor, hatta ultrasyona gittiğinde dikkat edersen çocuk aynı pozisyonda kalmıyor, ses dalgarından rahatsız olub pozisyonunu değiştiriyor. ben iki doktora gittiğim için çok araştırdım, doktorlarım da aynısını söyledi. radiasyon yok. sadece kalp atışlarını fazla dinlemek çocugun dokularına sıcaklık gönderiyor. o zararlı. bir de aynı yerde ultrasyon cihazını 5 dakdan fazla tutmak.

Bence hiç bthsg değerlerine çin takvimine falan bakmayalım. sabrla bekleyelim... söylemesi kolay ama

Günaydın

Kızlar Nasıl gidiyor ? 2li tarama içşn kanı verdim dün. Sonuç haftaya çıkacakmış.umarım sağlıklıdır bebişlerimiz. Ultrason görüntüsü yüklüyorum cinsiyet tahmini yağabilirmişsiniz ki ? Genital nub teorisinden anlayan arkadaslar varsa da Bi baksın bakalım :)

Genital nub teorisi sitesi var Can'ım ordaki arkadaşlara at istersen bana emin olmamakla birlikte erkek dediler bakalım bu teori çıkıyor mu acaba

SELAMÜN ALEYKÜM arkadaslar... bebek ıcın ugrasıyoruz tabı hersey nasıp ALLAH cc. elinde.... Bebeğimin hayırlısıyla olması ıcın hayırlısıyla en kısa zamanda hamıle kalmamız için bir fatıha okur musunuz bu konuyu gördüğünüzde.... Rabbım tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın... ALLAH razı olsun. sadece benım ıcın degıl hayırlı evladı olmasını ısteyen tum kardesılerımız ıcınde.... hamıle kalanlar varsa halden anlarlar zaten...

İnsallah gönlümüze göre olur canım.
Sabırla beklicez ypcak bise yok.

Rabbim en kısa surede nasip eder inşallah Can'ım Rabbim kimseyi evlat sevgisinden yoksun etmesin Rabbim en kısa sürede hayırlı haberler Alman dileğiyle duam seninle

Arkadaşlar günaydın iyi pazarlar Bikaçgündür bende giremiyordum.
Daha önce size söylemiştim oğlum oldugunu hissediyorum hatta rüyamda da gördüm diye minicik bi oğlum olucak allahın izniyle
Benim ilk bebeğim kızı erkeği farketmiyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.

günaydın kızlar, nasılsınız bugün? çok güzel hava var, tam plaj havası

Hayırlı olsun Can'ım ikinci erkek bebeği haberini aldık bakalım Rabbim hayırlı kucağımıza almayı nasip etsin

Günaydın :) Doktorum Erkek dedi çok mutluyum :) 14 yaşında bir kız annesiydim :) Şimdi birde paşam olacak inşallah :) Erkenden göründü sıpa
Hayırlı olsun senle 3.erkek haberi bakalım bizim cinsiyetler belli olacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…