Başın sağolsun allahım birdaha asla yaşatmasın tabiki kızı erkeği yok hatta kız çocuğu daha hayırlıdır senin için herkes için derim ben erkeği olan kızı tatsın kızı olan erkeği tatsın Rabbim hepimize önce hayırlı evlat versin hayırlı olmadıktan sonra kız olsa ne erkek olsa neBelirtilerimiz aynı aslında, bulantım yok, tatlı yiyorum, ama göğüslerimde bir değişiklik yok. Tek fark bu sanırım.
Ben daha önce kayıp yaşadığım için hiç cinsiyet tercihim olmadı, Rabbim evladımla sınama, aynı acıları yaşatma, hayırlısıyla sağlıkla ver diye dua ettim hep. Demekki kısmetimizde kız evlat varmış. Rabbim böyle uygun görmüş.
GünaydınGünaydın kızlar, nasılsınız bu haftasonu? Çalışanları da tebrik ediyorum, 1 haftanı da geride bıraktıkgörüyorum tek ben cinsiyeti merak etmiyorum bilmiyorum nedense yüzdeyüz erkek olacakmış gibi hisediyorum, hatta eşim bile benim hislerime güvenerek erkek çocuk olduğunu sanıyor, erkek ismi falan karar verdik doktor sonra kız söylerse çok şaşıracam bak şimdiden söyleyim
Genital nub teorisi sitesi var Can'ım ordaki arkadaşlara at istersen bana emin olmamakla birlikte erkek dediler bakalım bu teori çıkıyor mu acabaEki Görüntüle 1815430 Eki Görüntüle 1815429 Kızlar Nasıl gidiyor ? 2li tarama içşn kanı verdim dün. Sonuç haftaya çıkacakmış.umarım sağlıklıdır bebişlerimiz. Ultrason görüntüsü yüklüyorum cinsiyet tahmini yağabilirmişsiniz ki ? Genital nub teorisinden anlayan arkadaslar varsa da Bi baksın bakalım :)
Günaydın kızlar, nasılsınız bu haftasonu? Çalışanları da tebrik ediyorum, 1 haftanı da geride bıraktıkgörüyorum tek ben cinsiyeti merak etmiyorum bilmiyorum nedense yüzdeyüz erkek olacakmış gibi hisediyorum, hatta eşim bile benim hislerime güvenerek erkek çocuk olduğunu sanıyor, erkek ismi falan karar verdik doktor sonra kız söylerse çok şaşıracam bak şimdiden söyleyim
Rabbim en kısa surede nasip eder inşallah Can'ım Rabbim kimseyi evlat sevgisinden yoksun etmesin Rabbim en kısa sürede hayırlı haberler Alman dileğiyle duam seninleSELAMÜN ALEYKÜM arkadaslar... bebek ıcın ugrasıyoruz tabı hersey nasıp ALLAH cc. elinde.... Bebeğimin hayırlısıyla olması ıcın hayırlısıyla en kısa zamanda hamıle kalmamız için bir fatıha okur musunuz bu konuyu gördüğünüzde.... Rabbım tum ısteyen kardeslerıme nasıp etsın... ALLAH razı olsun.sadece benım ıcın degıl hayırlı evladı olmasını ısteyen tum kardesılerımız ıcınde.... hamıle kalanlar varsa halden anlarlar zaten...
Eki Görüntüle 1815430 Eki Görüntüle 1815429 Kızlar Nasıl gidiyor ? 2li tarama içşn kanı verdim dün. Sonuç haftaya çıkacakmış.umarım sağlıklıdır bebişlerimiz. Ultrason görüntüsü yüklüyorum cinsiyet tahmini yağabilirmişsiniz ki ? Genital nub teorisinden anlayan arkadaslar varsa da Bi baksın bakalım :)
Günaydın canım allahın izniyle anne olacam ama öğrencilik bitmedi sınavlarla uğrasıyorum. Babamızla minik oğlumuzla güzel bi kahwaltı yaptık.günaydın kızlar, nasılsınız bugün?çok güzel hava var, tam plaj havası
Hayırlı olsun Can'ım ikinci erkek bebeği haberini aldık bakalım Rabbim hayırlı kucağımıza almayı nasip etsinArkadaşlar günaydın iyi pazarlar Bikaçgündür bende giremiyordum.
Daha önce size söylemiştim oğlum oldugunu hissediyorum hatta rüyamda da gördüm diye minicik bi oğlum olucak allahın izniyle
Benim ilk bebeğim kızı erkeği farketmiyor. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah.
Günaydın evet bugün hava çok güzel ama ben bu güzel havada temizlik yapacamgünaydın kızlar, nasılsınız bugün?çok güzel hava var, tam plaj havası
Hayırlı olsun senle 3.erkek haberi bakalım bizim cinsiyetler belli olacak mıGünaydın :) Doktorum Erkek dedi çok mutluyum :) 14 yaşında bir kız annesiydim :) Şimdi birde paşam olacak inşallah :) Erkenden göründü sıpa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?