Waww nub tahminleri mi yapılıyorTamamen sallamakla beraber erkek diyorum.
AMİN... COK SAOL ALLAH RAZI OLSUN.Rabbim en kısa surede nasip eder inşallah Can'ım Rabbim kimseyi evlat sevgisinden yoksun etmesin Rabbim en kısa sürede hayırlı haberler Alman dileğiyle duam seninle
Waww nub tahminleri mi yapılıyor
Aynen öyle%50 %50 şansımız var. Ya kızdır ya erkek
İyi akşamlar kızlar nasılsınız hafta sonunuz Nasıl geçti ben çok yoruldum bugün mutfağı temizledim 2,5 ay sonunda tekrar temizliğe başlayabildim çok şükür
Günaydın kızlar nasılsınız?? cumartesi doktora gitmiştim 2 li taramaya maşallah herşey normal bebeğimin ama çok hareketli bir bebekdoktorum çamaşır makinesi dedi :) bir o yana bir bu yana dönüyor bir zıpladı bir önü arkası :) her yanını gösterdi cinsiyet 50 50 dedi ama kıza daha yakın dedi bakalım belli değil daha ama kıza yakın dedi :) Rabbim hepimizin evladını sağlıkla almayı nasip etsin. Bu arada sadece bende problem varmış damarlarım darmış kan akışı iyi değil kan sulandırıcı ilaç kullanabiliriz dedi
Gözünaydın canım, gönlünde olan olsun inşallah :)
amin canım hepimizin gönlünden geçen olsunsekerli_seker benim ilk hamilelik ben kız çokkk seviyorum istiyorum da inşallah kızdır. Senin belli oldu mu??
İnşallah kızın olur
Benimde ilk hamileliğim, sordum ama söylemedi doktorum %50 erkek dedi sadece, 3 hafta sonra gel bakalım dedi.
Bekliorum şimdiHayırlısı olsun inşallah.
Kendini iyi hissetmediğini sürece temizlik yapma benim eskisi gibi halsizliğim bitti dün yaptım ama bugün hiçbirşey yapamam yorgun hissediyorum baş Ağrı'sı ara ara bende de olıyorGünaydın canım, ben hiçbişe yapamadım dün baş ağrısı tuttu geçmek bilmedi, evim berbat çalışıorum makina bile açamadım. Öyle kaldı..
Memnunum ama öyle mi değilmi diye düşünmeside var :) Belirsizlik kötü, bende ay sonunda gideceğim ozaman netleşir inşallah.Sen sonuçtan memnun musun, hadi gözün aydın inşallah seninde istediğin olur canım :) benimde kesinleşme zamanı 2 3 hafta sonra
Kendini iyi hissetmediğini sürece temizlik yapma benim eskisi gibi halsizliğim bitti dün yaptım ama bugün hiçbirşey yapamam yorgun hissediyorum baş Ağrı'sı ara ara bende de olıyor
kızlar bende heyecanlı bir anneyim geçen hafta doktor %95 kız demişti gittim birsürü kıyafet aldım:) birde erkek çıkarmış o zaman doktorumu değiştiririm heralde gerçi benim için farketmez kız erkek ama öyle kendimi alıştırdım kayıtlara bile kız fetüs yazdı
Ailen yardımcı olacak kimse yok mu Can'ımHavalardandır herhalde, hava değişimi bizi daha fazla etkiliyor olabilir. Yapmadım zatende aklımda kalmadı değil, akşam gidip brz toparlamam lzm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?