2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

ya kızlar doktorunuzla aranız nasıl?cok araştırdım en ıyı doktor diye gittim ıyı bi doktor güler yüzlü ama bana sankı cokilgili gibi gelmıyor sizin doktorlarınız nasıl?

ya kızlar doktorunuzla aranız nasıl?cok araştırdım en ıyı doktor diye gittim ıyı bi doktor güler yüzlü ama bana sankı cokilgili gibi gelmıyor sizin doktorlarınız nasıl?
ben tüm doktorları denedim valla, bazı doktorlar doğum sürecine normal gibi bakıyorlar o yüzden pek ayrıntıya girmiyorlar. Bazileri ise detaylı ayrıntıya giriyor. Benimkiler de ayrıntıya girmiyor, normal hayatına devam et diyor, doğum kaç seneleridı var, tıbb ise son 150-200 senedi var diyo. soru sordugumda cevaplıyor ama, yoksa onu yeme şunu ye böyle yap öyle yap söylemiyor. Özel müayinehanelerde detaylı ayrıntıya girilıyor bence...

canım benim doktorda aynı senin gibi ilgileniyor ewet iyi güler yüzlü bilgili ama ayrıntı yok. biz hamileliği çok önemsediğimiz için normal olarak onlar daha sakinler.

cnm bizler yeni ilk defa hamile kaldımız için cok heycanlıyız sanki doktur hep bizle ilgilensin felan bu tarz seyler iştiyoruz ama dokturlar için bu normal kac tane dogum yapmıslar allah var =)ama sanki biz tek ben ilgilensin istiyoruz heycanlıyız cünkü düsünsenize bir canlı tasyoruz o bir sey olmasın diye her sey yapyoruz ve kulaktan dolma seyler duyuyoruz ve endişe duyuyor o yüzden kimseye bakmayın dokturunuz ne diyorsa ve sizin aklınıza ne geliyorsa doktura sorun ve dikkat edin biraz da yeter cnm =)

benım muayene 5 dk suruyor hadı bakalım bebeişe diyor bekıyor ilaç yazıyor şunu yemen lazım bunlar senın için iyi diyo ve bitiyor yani benım ılk olduğu için normalı nasıl bılmıyorum halıyle eşimde kaynanamda boşa para veriyoruz dıye düşünüyor
sizinde böyle mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…