slm canım mersin, yaş 26 ,sat 18.01.2016 ilk bebek cinsiyetimiz kesin değilhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-ekim-anne-listesi.921428/
Kızlar liste yaptım, bilgilerinizi gönderin ekleyelim
gunaydın cnmgünaydın :)
canım merhaba, sana doktor cinsiyetini söyledi mi?nasılsınız hanımlar
tebrikler o zaman tahminde de olsa bulundugu için, bizimki gibi gıcık cıkmadıcanım çok büyük ihtimalle erkek olacak dedi. bakalım şaşırtmazsa bizi
selam cnm allah ın selamı üstünde olsun cnm benim =)nasılsınız hanımlar
ben tüm doktorları denedim valla, bazı doktorlar doğum sürecine normal gibi bakıyorlar o yüzden pek ayrıntıya girmiyorlar. Bazileri ise detaylı ayrıntıya giriyor. Benimkiler de ayrıntıya girmiyor, normal hayatına devam et diyor, doğum kaç seneleridı var, tıbb ise son 150-200 senedi var diyo. soru sordugumda cevaplıyor ama, yoksa onu yeme şunu ye böyle yap öyle yap söylemiyor. Özel müayinehanelerde detaylı ayrıntıya girilıyor bence...ya kızlar doktorunuzla aranız nasıl?cok araştırdım en ıyı doktor diye gittim ıyı bi doktor güler yüzlü ama bana sankı cokilgili gibi gelmıyor sizin doktorlarınız nasıl?
ben tüm doktorları denedim valla, bazı doktorlar doğum sürecine normal gibi bakıyorlar o yüzden pek ayrıntıya girmiyorlar. Bazileri ise detaylı ayrıntıya giriyor. Benimkiler de ayrıntıya girmiyor, normal hayatına devam et diyor, doğum kaç seneleridı var, tıbb ise son 150-200 senedi var diyo. soru sordugumda cevaplıyor ama, yoksa onu yeme şunu ye böyle yap öyle yap söylemiyor. Özel müayinehanelerde detaylı ayrıntıya girilıyor bence...
cnm bizler yeni ilk defa hamile kaldımız için cok heycanlıyız sanki doktur hep bizle ilgilensin felan bu tarz seyler iştiyoruz ama dokturlar için bu normal kac tane dogum yapmıslar allah var =)ama sanki biz tek ben ilgilensin istiyoruz heycanlıyız cünkü düsünsenize bir canlı tasyoruz o bir sey olmasın diye her sey yapyoruz ve kulaktan dolma seyler duyuyoruz ve endişe duyuyor o yüzden kimseye bakmayın dokturunuz ne diyorsa ve sizin aklınıza ne geliyorsa doktura sorun ve dikkat edin biraz da yeter cnm =)ya kızlar doktorunuzla aranız nasıl?cok araştırdım en ıyı doktor diye gittim ıyı bi doktor güler yüzlü ama bana sankı cokilgili gibi gelmıyor sizin doktorlarınız nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?