maşallah iyi çıkmış sonuç benimkide iyi çıkmıştı bende sinir olurdum heralde doktora:),
canım dün ikili test sonucunu öğrenmeye gittim allaha şükür bi problem çıkmadı. 10.000 de 1 hasta olması allah korusun. ultrasona bakmadık iş yerine gelene kadar doktora sinir oldum bakmadı ultrasondan diye.
ben sürekli bakardım acaba ne yapıyor şimdi diye. harbi psikopata bağlardık.
Sen yine gittin, benim sonuçu telefonda söyledi ve resmen gelmene gerek yok dedi, 3 hafta sonra görüşürüz dedi,
canım dün ikili test sonucunu öğrenmeye gittim allaha şükür bi problem çıkmadı. 10.000 de 1 hasta olması allah korusun. ultrasona bakmadık iş yerine gelene kadar doktora sinir oldum bakmadı ultrasondan diye.
ben sürekli bakardım acaba ne yapıyor şimdi diye. harbi psikopata bağlardık.
Sen yine gittin, benim sonuçu telefonda söyledi ve resmen gelmene gerek yok dedi, 3 hafta sonra görüşürüz dedi
benim doktorum ikili testimi yapmadı başka uzman arkadaşına yönlendirdi ama ben çok memnun kaldım iyide para verdik adam çok ayrıntılı anlattı ultrasonda bakarken hatta mesanesine bakarken içinde idrarı bile var dedi :) o kadar yani,ben kendi doktorumdan çokkkkk memnunum çok iyi ayrıntılı anlatır o bana sonucu what uppdan tekrar kendisi yazdı herşey normal 3-4 hafta sonra görüşelim dedi.
arkadaşlar ikili taramada sorun çıkmayınca yaklaşık 3 hafta sonra çağırıyor dr larımız yani aşağı yukarı 16-17 haftalarımıza denk geliyor. Demek ki usul böyle bana da 4 hafta geçmek bilmezzz
canım profösör serkan güçlü çok memnunum tavsiye ederim kütüphane gibi maşallah çok bilgili kent hastanesindedaisy5 canım hangi doktora gidiyorsun bende izmirdeyim
ben işten geldim dinleniyorum sen ne yapıyorsunkızlar ne yapyorsunuz =)
bende evdeyim aynı cnm =)ben işten geldim dinleniyorum sen ne yapıyorsun
canım kızlar diğer sayfada, ora gel istersennasılsınız hanımlar ne yapıyorsunuz?
daisy5 canım hangi doktora gidiyorsun bende izmirdeyim
Merhabases yok kaç gündür :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?