2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

maşallah iyi çıkmış sonuç benimkide iyi çıkmıştı bende sinir olurdum heralde doktora:)

Sen yine gittin, benim sonuçu telefonda söyledi ve resmen gelmene gerek yok dedi, 3 hafta sonra görüşürüz dedi

Sen yine gittin, benim sonuçu telefonda söyledi ve resmen gelmene gerek yok dedi, 3 hafta sonra görüşürüz dedi

benim doktorum ikili testimi yapmadı başka uzman arkadaşına yönlendirdi ama ben çok memnun kaldım iyide para verdik adam çok ayrıntılı anlattı ultrasonda bakarken hatta mesanesine bakarken içinde idrarı bile var dedi :) o kadar yani,ben kendi doktorumdan çokkkkk memnunum çok iyi ayrıntılı anlatır o bana sonucu what uppdan tekrar kendisi yazdı herşey normal 3-4 hafta sonra görüşelim dedi.

arkadaşlar ikili taramada sorun çıkmayınca yaklaşık 3 hafta sonra çağırıyor dr larımız yani aşağı yukarı 16-17 haftalarımıza denk geliyor. Demek ki usul böyle bana da 4 hafta geçmek bilmezzz

seninki baya iyiymiş canım maşallah

arkadaşlar ikili taramada sorun çıkmayınca yaklaşık 3 hafta sonra çağırıyor dr larımız yani aşağı yukarı 16-17 haftalarımıza denk geliyor. Demek ki usul böyle bana da 4 hafta geçmek bilmezzz

evet canım bende mayısın ilk haftası gibi gidecem tekrardan cinsiyeti netleştirmekk için.

kızlar ikili test sonucumu aldım ama doktora gösteremedim henüz yarın göstereceğim. orada hangi bilgilere bakıyoruz, hangisi önemli test sonucunda. birşey yok sanırım çok şükür

ses yok kaç gündür :)
Merhaba
17+0 günlük olduk bu ayki kontrolumuz de inşallah 3 gün sonra 13. Haftada doktorumuz %90 kız dedi gobusum belli olmaya başladı. İkili test sonucumuz iyi çıktı çok şükür uçlu dörtlü test dışında başka test yapılıyor mu acaba

dörtlü test duymadım. ikili testi çıkana üçlü test yapılıyor mu onu da bilmiyorum. cinsiyet bizde de belli değil, gelecek ay çağırdı doktorumuz.14.haftaya giriyoruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…