cnm aynı benim eşimde arkadaslarına ve antep te pek doktura gittimiyorlar ama cnm gitmemiz lazım tamam eskilerde gitmiyorlar ve doktur hastane bu kadar gelişmiş tıp yoktu ama bu devirde var ve gidyoruz ve doktur arada cagırıyorsa bildi vardır cnm suyun nasıl cocuk gelişimi nasıl kordon dolasa bilir ve bebek olmuş olabilir o yuzden allah korusunda sen esine anlat ögrenek ver ben oyle yaptım bizim bu sıra durumumuz yok o yuzden dıyor eşim ama gidyoruz =)sen takma bunları gitti=)benım muayene 5 dk suruyor hadı bakalım bebeişe diyor bekıyor ilaç yazıyor şunu yemen lazım bunlar senın için iyi diyo ve bitiyor yani benım ılk olduğu için normalı nasıl bılmıyorum halıyle eşimde kaynanamda boşa para veriyoruz dıye düşünüyor
sizinde böyle mı?
Ben gitmeden önce sorularımı listeliyorum, bi yere yazıyorum, sonra doktora pat pat diye soruyorumaklımda bı sürü soru oluyor bebeği görünce unutuyorum
EKLENDİNAGRA benim bilgiler yaşım 31 ilk gebelik sat:14 ocak tahmini doğum tarihi 20 ekim 2016 bebişim kız olabilir kesin değil 50 verdi :) kesinleşmediği için isim koymadık şuan istanbulda otruyorum ama eşimin tayini çıkarsa şehir değişebilir başka ne vardı :) şimdilik bunlar
düzenli gidiyorum canım ben özele ama ilgisiz mı yada bana mı oyle gelıyor anlamadımcnm aynı benim eşimde arkadaslarına ve antep te pek doktura gittimiyorlar ama cnm gitmemiz lazım tamam eskilerde gitmiyorlar ve doktur hastane bu kadar gelişmiş tıp yoktu ama bu devirde var ve gidyoruz ve doktur arada cagırıyorsa bildi vardır cnm suyun nasıl cocuk gelişimi nasıl kordon dolasa bilir ve bebek olmuş olabilir o yuzden allah korusunda sen esine anlat ögrenek ver ben oyle yaptım bizim bu sıra durumumuz yok o yuzden dıyor eşim ama gidyoruz =)sen takma bunları gitti=)
bende düşündüm ama hiç yapmadım :)Ben gitmeden önce sorularımı listeliyorum, bi yere yazıyorum, sonra doktora pat pat diye soruyorum
o zaman baska dokturu gitti o nasıl bir bak =)doguma var daha allahın izni ile =)düzenli gidiyorum canım ben özele ama ilgisiz mı yada bana mı oyle gelıyor anlamadım
cok güzel anlatmışsın canım ıkıncı bebeği olanlar herseye boşver diyo ben 7 haftalıktı ılk kontrole gıttım kaynanam sürekli cok erken gittin dedi.selam hanımlar biliyorum ki sizler benim ve çevrenin yaşadı bazı sorunlar yaşıyorsunuz o yüzden bildim ve duyudum öğrenlere göre yazayım anlatayım ben ilk hamile kaldımda çok sevimdim ama bir yana sevinemedim kimseye soylemedik düşük yaptım ve cevreden cok sey duydum ilk kese vardı ama bebek kese cıkmadı 5 haftalık hamile idim düşük yaptım ve doktur bu sıra altan baktı başka bir sey olabilir diye vay neden altan baktırdım ben cok esirgemişim kendimi felan filan yani o yuzden bunu soylemedik suan cok iyim allah şükürler olsun ve doktur benle ilgilenmesi tek bir sey oldumu arayayım sorayayım böyle şeyler yani biz sormadan doktur söylesin istiyoruz ve diyer şeyde biz doktura gitmezdik cocuk hastalık oldunu duyunca dogurmayacakmısın felan filan bosa gidyorsun veya ne gerek var iyi diyor doktur sureklı bende yasadım bu durumları ama kulak asmadım bazen de elde degil üzülüyorsun sonra öğren vereyim eşlerinize soylersiniz doktur cagıryor ve gun veriyosa bunu nede suyumuza bebekin gelişimine berki kordan bir yerine dolastı onalara bakıyor diyin ve benim komsumum tanıdı bebeginin eli gelişmemiş nedeni ise kordan eline dolasmış ve eli gelişmemiş boyle örnek vererek eşinize anlatın diyerleri bos verin anlara bir sey anlatmayın tamam diyin gecin ben oyle yapyorum ve allahın izni ile bebekim çok iyi duan edin gerisi bos hanımlar aklıma gelen bunlar biraz uzun yazdım ama =)
hoşgeldin cnm hayırlı olsun cnm benim =)Beni de listeye alinyas 34, sat 13 ocak, ilk bebek.cinsiyet beli degil henuZ 2 hafta sonra insallah.nevsehirde yasiyorum simdilik.bu arada en buyuk benim sanirim AGRA
kan testimi falan devlette yaptırdım ordakıler daha kötü tamam belkı uzmandır ama o kalabalıkta ılgı beklemek bencillik oluro zaman baska dokturu gitti o nasıl bir bak =)doguma var daha allahın izni ile =)
boş ver cnm sen takma hee de geç sen =) ve allahın izni ile ilk bebegime nasılsam ikinci bebegimde olursa allaın izni ile onada boyle davranmak iştiyorum tamam biraz rahat olur ikinci diye bilgiliyim diye ama olsun onada ilk cocuk gibi davranmak istiyorum =)cok güzel anlatmışsın canım ıkıncı bebeği olanlar herseye boşver diyo ben 7 haftalıktı ılk kontrole gıttım kaynanam sürekli cok erken gittin dedi.
selam cnm bende mersinliyim ama antep gelin geldim simdi antep teyim sen hangi doktura giryorsun berki ordaki tanıdıklarımdan doktur önere bilirim tatlım =)bıde ben doktoru uzun arastırma sonucu buldum mersın e evlenın ce geldım ben kımseyı tanımıyorum halıyle baska doktor nasıl bulurum tekrar
,keşke evlerimizde ultrasyon olsa(gerçi o zamanda piskopata bağlardık heralde) bebişlerimizi hiç merak etmezdikşimdi kontrol günlerini iple çekiyorum:)
doğuş hhastanesinde dilek güler e gidiyorum cok tatlı bı bayan ama ilgilenmıyor mu bılmıyorum belkı daha küçük diye normali budurselam cnm bende mersinliyim ama antep gelin geldim simdi antep teyim sen hangi doktura giryorsun berki ordaki tanıdıklarımdan doktur önere bilirim tatlım =)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/2016-ekim-anne-listesi.921428/Beni de listeye alinyas 34, sat 13 ocak, ilk bebek.cinsiyet beli degil henuZ 2 hafta sonra insallah.nevsehirde yasiyorum simdilik.bu arada en buyuk benim sanirim AGRA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?