2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Kız ya erkek fark etmez, önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşAllah kalp atışlarını duymaya mı gidiceksın cumartesi inşallah?
Doktor 10 gün sonra kontrol vermişti Can'ım ama sanırım kalp atışı çünkü 6 haftalıkken duyulabiliyormuş duanızı eksik etmeyin aynen rabnim eli ayağı düzgün sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Subat anneleriii bizede dua edin nolurrr bende pko war.asilama olucam nasipse.puregon ignelerle.aranizda benim gbi olan hamile kalan warsa sesime gelsinnnnnn
Cnm ben de de pko vardi ve hamile kaldim.glifor kullandim sadece.umudunu yitirme nolur.en yakin zamanda insallah sen de hamile kalicaksin.

Günaydın Şubat anneleri nasıl geçiyor hamilelik? bende bulantı yok, amma bu haftadan iştahsızlık var. sankı fazla yesem kusacam gibi geliyor, canım hiç bir şey çekmiyor. sizde böyle olan var mı?
Ben de de bulanti yok.istahsizlik cok fazla .icim almiyor.zorla yemeye calisiyorum ama normalmis

Cnm ben de de pko vardi ve hamile kaldim.glifor kullandim sadece.umudunu yitirme nolur.en yakin zamanda insallah sen de hamile kalicaksin.

Ins cnm benim agzina saglik.senin adetlerin nasildi duzenlimiydi?nekadar ictin gliforu kac mg ictin gunde kacdefa?

Selam hanımlar. Cuma gecesi ufak bir kanamam olmustu cumartesi gun boyu devam etti. Azalarak bitti çok sukur. Bugun hic yok. Annemde kalıyorum. Surekli yatıyorum. Dun doktora gittim tekrar verdiği igne bitti devam eder belki diye. Alttan muayene etmek istedi ettirmedim. Zaten lekelenme oluyor biraz gerildik isimi ogretiyorsunuz filan dedi. Neyse kendisiyle bir daha gorusmeyecegim kesin. Adet tarihine gore 7 ultrasona gore 5 haftalik olduk. Kalp atisi icn haftaya çağırmışti bende baska doktordan haftaya randevu aldim. Hayirlisi ile duuariz inşallah. Bu kanama cok korkuttu beni inşallah tekrar olmaz. Mide bulantim yok sadece iştahsızlık var bendede. Elimden geldigince yemege çalışıyorum. Rabbim hepimize sağlıcakla kucagimiza almayi nasip etsin.

Amin Can'ım inşallah ilk üç ay herkes için riskli diyor doktor dikkat etmek lazım bol bol yat Can'ım hamile iken alttan muayhane eden doktoru da anlamıyorum bu cok riskli birşey

Bu arada kızlar ben yaklaşık 3 litre su içiyorum su içmek bulantıyı azaltırmış bilginiz olsun bulantısı olan arkadaşlar dememizi tavsiye ederim

Ins cnm benim agzina saglik.senin adetlerin nasildi duzenlimiydi?nekadar ictin gliforu kac mg ictin gunde kacdefa?
Adet duzenim cok iyi degildi.glifor duzene sokmustu.2 ay kullandim gunde 2 tane 850 mg.kullanirkende hamile kalmisim.insallah sen de yakinda guzel haberler verirsin.

Hayırlı olsun öncelikle :) benimde aynı şekilde batmalar ve kasık ağrılarım oluyor ara ara normal olduğunu söylediler

Günaydın Şubat anneleri nasıl geçiyor hamilelik? bende bulantı yok, amma bu haftadan iştahsızlık var. sankı fazla yesem kusacam gibi geliyor, canım hiç bir şey çekmiyor. sizde böyle olan var mı?
Merhaba benimde aynı şekilde bulantım yok ama iştahım kesildi zorla yiyorum sanki normalde de iştahlı biriyimdir ama yiyemiyorum canım hiç bişey yemek istemiyo

Bende acayip iştah var şimdi yemek yedim öğün atlamıyorum mutlaka yoğurt süt ve yumurtayı ihmal etmeyin kızlar ben günlük yiyorum içim almıyor yoğurtu ama yiyorum mecburum

Benimde midem hassaslaştı bulantı değil ama içim almıyor özellikle yağ,soğan filan midem kalkıyor birde üstüne mide yanmam başladı hemen bol sodalı günler beni bekliyor. Kızıma hamileyken de midem hiç bulanmamıştı ama.doğum yapana kadar midem çok yanmıştı yine aynı olacak sanırım

Adet duzenim cok iyi degildi.glifor duzene sokmustu.2 ay kullandim gunde 2 tane 850 mg.kullanirkende hamile kalmisim.insallah sen de yakinda guzel haberler verirsin.

Ay ne guzel cnm amin ins.peki adetin ilaclami gelirdi?kac gunde olurdun?

Evet . Benimde canım hiçbir şey çekmiyor. Bulantı kusma yok. Keseyi gördün mü canım.
keseyi 4 +2de gördük, alttan müayine ile. ultrasyonda görünmedi çok küçük olduğu için. İnşallah 24ü de kalp atışlarını duymaya gidicez

amin canım, inşallah hepimize sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin Rabbim ben de kısmetse 24 şubatta gideceğim doktora inşallah hayırlı haberlerle gel, bana da söyle nasıl geçtiğini

kızlar merhaba tecrubelı hamılelerden bir bilgi istiyorum. Suan yumurtlama dönemındeyım ve yaklasık 6 aydır denıyoruz cocuk yapmayı dikkat etmem gereken ne var ozelılle bugun tam dogurgan dönemdeyım. cok ısıtoyurm cocugum olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…