Kizlar bnde kese var ve buyuyor. Ama icinde bebek yok dedi doktor. 10 gun sonra belli olacak bos gebelik olabilir dedi. Moralmen coktum. O kadar heveslendik simdi bos gebelik olursa esimde bnde cok kotu oluruz. Boyle olan var mi yani kese olupta bebek gec gorulen var mi ?
InsaAllah canim ya pazartesi baska doktora gidicem bn ufak tefek biriyim ondan korkuyorum ya olmazsa diye. Ne olur bnm icin dua edin.Bende doktora gittiğimde yani 2 hafta önce adet.tarihime göre 6 haftslık olması gerekirken kese 4 hafta 6 günlük çıktı.doktor bana 2-3 hafta sonra gelmemi bebeği ancak ozaman görebileceğimizi söyledi. Hemen aklına kötü şeyler getirme doktor değiştir bekle bakalım bazı bebekler geç görünür,kalp atışları geç duyulur panik yapma sakin ol canı. Benim kızımdada kalp atışlarını 8 haftslıkken duymuştum oyüzden garanti olsun diye geç gidicem. Sıkma canını hayırlısı Rabbimden ama bence farklı bir doktora git ve bekle hemen kürtaj filan olma sakın belkide bebek var geç görünecek
Arkadaşlar benim son adetim 17 ocaktı bugün kan değerim 135,33 çıktı. Değerim düşük mü sizce? Beş yıldır bekliyordum hemde testte pozitif çıktı hem kanda. Ama değerim düşük mü bilemedim.
Değerin düşük değil canım benim bi tanıdığım da iki haftalık öğrenmiş 200 falan mis hayırlı olsunArkadaşlar benim son adetim 17 ocaktı bugün kan değerim 135,33 çıktı. Değerim düşük mü sizce? Beş yıldır bekliyordum hemde testte pozitif çıktı hem kanda. Ama değerim düşük mü bilemedim.
Benimde aynı şekilde adet ağrılarım oluyor doktorlar normal diyoKizlar merhabalar benim de sat 5 ocak.daha once dis gebelik gecirmis biri olarak keseyi gordum cok sukur.1 hafta sonra kalp atisini duyariz insallah.benim kasiklarimdaki agri hala gecmedi sizde de oluyor mu acaba bazen batma seklinde bazen sanki regl olacakmisim gibi bir agri oluyor.Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Benimde bat 5 ocak canım hala ayni ağrılarım oluyo batmalar çok sık olmasada devam ediyor merak etmeKizlar merhabalar benim de sat 5 ocak.daha once dis gebelik gecirmis biri olarak keseyi gordum cok sukur.1 hafta sonra kalp atisini duyariz insallah.benim kasiklarimdaki agri hala gecmedi sizde de oluyor mu acaba bazen batma seklinde bazen sanki regl olacakmisim gibi bir agri oluyor.Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah
Duyulur canim daha erken kalp 7 de filan duyuluyomus benim bildiğim. Bende bugun kan verdim 300lerde cikti yukselmis ama kese icin erken dedi dr haftaya gel dedi görünür inşallahDeğerin düşük değil canım benim bi tanıdığım da iki haftalık öğrenmiş 200 falan mis hayırlı olsun
Cnm mrb.benimde bat 14şubattı ama olmadı.karnimda sanki igneler batiyor arada.normalde bir saat bile gecikmezdi.ilk kez gecikti.test nezaman yapsam belli olur.senMerhaba kızlar benimde bat 13 șubat çift çizgi çok șükür çıktı 2 hafta sonramı gitsemki hastaneye
İnşallah Can'ım rabbim nasip etsin ama hep hayırlısını dile ben öyle yaptım sonunda rabbim nasip etti her şerde de hayır vardır Can'ım unutma rabbim hayırlısıyla olmayı nasip etsin duam seninleInsaAllah canim ya pazartesi baska doktora gidicem bn ufak tefek biriyim ondan korkuyorum ya olmazsa diye. Ne olur bnm icin dua edin.
Can'ım ben senin durumunu merak ediyorum sana bir sorum soracak doktor Bebek yok demiş yaa sen hissediyormusun bebeği veya Nasıl belirtilirin var bi yazsanaKizlar bnde kese var ve buyuyor. Ama icinde bebek yok dedi doktor. 10 gun sonra belli olacak bos gebelik olabilir dedi. Moralmen coktum. O kadar heveslendik simdi bos gebelik olursa esimde bnde cok kotu oluruz. Boyle olan var mi yani kese olupta bebek gec gorulen var mi ?
InsaAllah canim ya pazartesi baska doktora gidicem bn ufak tefek biriyim ondan korkuyorum ya olmazsa diye. Ne olur bnm icin dua edin.
Subat anneleriii bizede dua edin nolurrr bende pko war.asilama olucam nasipse.puregon ignelerle.aranizda benim gbi olan hamile kalan warsa sesime gelsinnnnnn
Ben pkolu değilim ama senin için dua ederim tabiki canım :) Rabbim gönlüne göre hayırlı evlat'lar :) versin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın :)
Peki sen kaç haftalıksın. Bende 2 gün sonra gidecem.Benimde bat 13 ocaktı cnm bugün 263 çıktı 2 gün snra tekrar çağırdı
Merhaba cnm ben ilk gün yaptın iğne gibi batmalarda 1-2 gûn sürdû hadi hayırlısı yap bence testiCnm mrb.benimde bat 14şubattı ama olmadı.karnimda sanki igneler batiyor arada.normalde bir saat bile gecikmezdi.ilk kez gecikti.test nezaman yapsam belli olur.sen
Teșekkûr ederim cnm çok șükûr çift çizgiCan'ım çift çizgin cok belirginse saniyesinde kırmızı olguysa aşağı yukarı 3 haftalık veya bir aylıksındır git bence
Çok geçmiş olsun arkadaşįm aynı șeyi 8 ay önce yașadım 5 gün kanamalarla dev. Hastanesinde kaldım 7 haftalıktı 5+4 gözüküyodu elime geldi parçası hastanede neler gördüm hemen almaları daha iyi anomolisi vardır dediler hayırlısı olsun inșallahCanm benm 7 haftalikti kese buyuyor ama bebek yok dedi doktor kanamam vardi oyle gittim. Hemen kurtaja aldi. Ozel hastaneydi keske baska doktorlara da gitseymisim ama anlamadan hemen kurtajda buldum kendimi sabah 9 da. Insallah senn oyle olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?