Amin cNm bnim.cok tsk ederim[/QUOT
inşallah en kısa zamanda kucağına almayı nasip eder RabbimSubat anneleriii bizede dua edin nolurrr bende pko war.asilama olucam nasipse.puregon ignelerle.aranizda benim gbi olan hamile kalan warsa sesime gelsinnnnnn
Hoşbuldum :))
Canım ben de pkoluyum. Kendi kendime hamile kaldım. 1 sene 4 ayin üzerine. Tedavi için testleri yaptırdım. Ilaca baslayacaktim. Hiç umudunu yitirmeyi.Subat anneleriii bizede dua edin nolurrr bende pko war.asilama olucam nasipse.puregon ignelerle.aranizda benim gbi olan hamile kalan warsa sesime gelsinnnnnn
Değere göre 4Peki sen kaç haftalıksın. Bende 2 gün sonra gidecem.
Oo sen benim komşumu görecektin 9 aylık hamileyken ne göbek vardı ne kilo ufak tefekti :) o sana nasipse her türlü gelir dünyaya yeterki Rabbim nasip etsin. Naptın gittinmi doktora habersiz bırakma merak ederim
Şuanda bende aynı durumdayım Canım yarın haberını beklıcemPazartesi gidicem canim. Baska hastaneye gidicem zaten. Umarim iyi haberlerle araniza donerim.
Ne kadarlık Can'ım bende bulantı yok rahat geçiyor şuanda halsizlik uyku dışındaGünaydın Şubat annelerinasıl geçiyor hamilelik? bende bulantı yok, amma bu haftadan iştahsızlık var. sankı fazla yesem kusacam gibi geliyor, canım hiç bir şey çekmiyor. sizde böyle olan var mı?
Şuanda bende aynı durumdayım Canım yarın haberını beklıcem
inşallah yarın tam 6 haftamız olacak. midem bulanmıyor yazdım da, bugün öğlede kustumNe kadarlık Can'ım bende bulantı yok rahat geçiyor şuanda halsizlik uyku dışında
Aynıyız o Zaman cumartesi kontrol var bakalım cok heyecanlıyım kız çocuğunda mide bulantısı cok olur derlemiş ama kısmet artık hayırlı sağlıklı bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallahinşallah yarın tam 6 haftamız olacak. midem bulanmıyor yazdım da, bugün öğlede kustumkendime nazar ettim
benım cumartesi bakıldı 3mm kese goruldu vajınal ama ıcınde bebek yok sanırım dr masallah oyle bı ketun kı verdıgı rapordan bunu anladımSende de mi kese gorunup bebis yok? Yarin degil canim pazartesi gunu gidicem. Gelince hemen yazarim.
Kız ya erkek fark etmez, önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşAllahAynıyız o Zaman cumartesi kontrol var bakalım cok heyecanlıyım kız çocuğunda mide bulantısı cok olur derlemiş ama kısmet artık hayırlı sağlıklı bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah
benım cumartesi bakıldı 3mm kese goruldu vajınal ama ıcınde bebek yok sanırım dr masallah oyle bı ketun kı verdıgı rapordan bunu anladım
1112 ıdı onun beta
senın beta'n kac?
Can'ım birincisi adetin geçtiğinde doktora gittiğinde sakın alttan muayene ettirme benim ili ay önceki adetim tam 21 gün geçmişti hamile değildim adetin biraz geciksin ve 3 yumurtan varsa doktor neden yumurtanı çatlatmadı düzgün bir doktora git Can'ım2,5 yıldır korunmuyoruz eşimle
aşılama denedik 2 kez olmadı
günleri takip ettiğimi zamanlar da oldu takip etmediğimiz de
yıllardır 27-28 günde bir olan adetim ilk kez bu ay şaştı.
Normalde migren hastası olduğum için 1 gün önce yada adet oldugum gün tutardı.
SAT 13.01.2016
07.02.2016'da migrenim tuttu tüm gün. bu ya o gün yada 1-2 gün icinde adet olmalıydım anlamı taşıyordu benim için.
kaldıki 13.01.2015'e 28 ekleyince
9'unda hastalanmalıydım.
bugun tam 7 gün gecikme var görünüyor.
bugun hala adet olmadım. dün kanda baktırdım 1.20
ve sonrasında Dr.a gittim. 2 günlük gecikme icinmi geldin dedi. olabilir dedi. Nasıl o matematikle Doktor olduysa artık.
alttan muayene etti hiç bi sorun görünmüyor dedi
3 yumurtan var hatta
sanki norma bi dönemin yarısından biraz öncesinde gibisin dedi.
bu nedemekki?
sonuç yok
sonuç için napmalıyım bilmiorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?