2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Günaydın şubat anne adayları bugün Nasıl hissediyorsunuz umarım herşey yolundadır anne olmayı bekleyenlerde inşallah bu aya anne adayı olarak aramıza katılırlar herkese sevgililer

Günaydın Şubat anneleri nasıl geçiyor hamilelik? bende bulantı yok, amma bu haftadan iştahsızlık var. sankı fazla yesem kusacam gibi geliyor, canım hiç bir şey çekmiyor. sizde böyle olan var mı?

Subat anneleriii bizede dua edin nolurrr bende pko war.asilama olucam nasipse.puregon ignelerle.aranizda benim gbi olan hamile kalan warsa sesime gelsinnnnnn
Canım ben de pkoluyum. Kendi kendime hamile kaldım. 1 sene 4 ayin üzerine. Tedavi için testleri yaptırdım. Ilaca baslayacaktim. Hiç umudunu yitirmeyi.
Hayıt tohumu, Aslan pençesi, Civan percemini bu ay icmistim karıştırıp. Sanırım onunla hamile kaldım. Öneriyorum sana da.

Kızlar Merhaba. Cuma günü çift cizgiyi gördükten sonra. Dün kan testimi yaptırdım. Bugün sabah sonuç çıktı.
2275. Çok şükür. Yarın doktor çağırdı. Sanırım keseye bakacak.

Oo sen benim komşumu görecektin 9 aylık hamileyken ne göbek vardı ne kilo ufak tefekti :) o sana nasipse her türlü gelir dünyaya yeterki Rabbim nasip etsin. Naptın gittinmi doktora habersiz bırakma merak ederim

Pazartesi gidicem canim. Baska hastaneye gidicem zaten. Umarim iyi haberlerle araniza donerim.

Mrb arkadaşlar, bende 14 şubatta öğrendim. 169 hcg; bugün tekrarlattım 480 hcg. Sizce iyimi? Son adet tarihim 15 Ocak

Günaydın Şubat anneleri nasıl geçiyor hamilelik? bende bulantı yok, amma bu haftadan iştahsızlık var. sankı fazla yesem kusacam gibi geliyor, canım hiç bir şey çekmiyor. sizde böyle olan var mı?
Ne kadarlık Can'ım bende bulantı yok rahat geçiyor şuanda halsizlik uyku dışında

inşallah yarın tam 6 haftamız olacak. midem bulanmıyor yazdım da, bugün öğlede kustum kendime nazar ettim
Aynıyız o Zaman cumartesi kontrol var bakalım cok heyecanlıyım kız çocuğunda mide bulantısı cok olur derlemiş ama kısmet artık hayırlı sağlıklı bebeğimizi kucağımıza almayı nasip eder inşallah

2,5 yıldır korunmuyoruz eşimle
aşılama denedik 2 kez olmadı
günleri takip ettiğimi zamanlar da oldu takip etmediğimiz de

yıllardır 27-28 günde bir olan adetim ilk kez bu ay şaştı.
Normalde migren hastası olduğum için 1 gün önce yada adet oldugum gün tutardı.

SAT 13.01.2016
07.02.2016'da migrenim tuttu tüm gün. bu ya o gün yada 1-2 gün icinde adet olmalıydım anlamı taşıyordu benim için.
kaldıki 13.01.2015'e 28 ekleyince
9'unda hastalanmalıydım.
bugun tam 7 gün gecikme var görünüyor.
bugun hala adet olmadım. dün kanda baktırdım 1.20
ve sonrasında Dr.a gittim. 2 günlük gecikme icinmi geldin dedi. olabilir dedi. Nasıl o matematikle Doktor olduysa artık.

alttan muayene etti hiç bi sorun görünmüyor dedi
3 yumurtan var hatta
sanki norma bi dönemin yarısından biraz öncesinde gibisin dedi.
bu nedemekki?

sonuç yok
sonuç için napmalıyım bilmiorum.

Sende de mi kese gorunup bebis yok? Yarin degil canim pazartesi gunu gidicem. Gelince hemen yazarim.
benım cumartesi bakıldı 3mm kese goruldu vajınal ama ıcınde bebek yok sanırım dr masallah oyle bı ketun kı verdıgı rapordan bunu anladım
1112 ıdı onun beta
senın beta'n kac?

Kız ya erkek fark etmez, önemli olan sağlıklı ve hayırlı evlat olsun inşAllah kalp atışlarını duymaya mı gidiceksın cumartesi inşallah?

benım cumartesi bakıldı 3mm kese goruldu vajınal ama ıcınde bebek yok sanırım dr masallah oyle bı ketun kı verdıgı rapordan bunu anladım
1112 ıdı onun beta
senın beta'n kac?

Bnmki 1.500 di 12 gun once yaprirmistim o zmn doktor 4.5 haftalik demisti simdi 6 haftalik fln oluyo sanirim.

Can'ım birincisi adetin geçtiğinde doktora gittiğinde sakın alttan muayene ettirme benim ili ay önceki adetim tam 21 gün geçmişti hamile değildim adetin biraz geciksin ve 3 yumurtan varsa doktor neden yumurtanı çatlatmadı düzgün bir doktora git Can'ım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…