2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

Benim de sat 27 aralık.şimdiden hayırlı olsun diyim:))hiç korkma Allah'ın izniyle bebeğin seninledir.stres yok unutmayın.

Kızlar kasık ağrısı yaşayan var mı bende çok oluyor
Bende de çok olmamakla birlikte aniden saplanan bir ağrı oluyor Can'ım.yerleşmeye çalışmasındanmış sanırım bebişin.

Bende de çok olmamakla birlikte aniden saplanan bir ağrı oluyor Can'ım.yerleşmeye çalışmasındanmış sanırım bebişin.

Evet canım ama ister istemez endişeleniyorum yaklaşık 1,5 haftadır sürüyor sancı geçmedi bi türlü.

Evet canım ama ister istemez endişeleniyorum yaklaşık 1,5 haftadır sürüyor sancı geçmedi bi türlü.
Hem hamileyim hem de on gündür hem soğuk algınlığı hem griple uğraşıyorum.vücudum hiç rahat değil.hamileleiğime bile doyasıya sevinemedim hastalıktan(( sancı normal yani keşke benim de sadece sancıyla kalsa.her tarafım sancıyor:))çok şükür ama buna da şükür şikayet yok!!!

Kıyamam ya Allah şifanı versin tatlım fena salgın var dikkat etmek lazım hamilelikte ilaçta kullanamazsın zor olur. Tabiki binlerce kez şükürler olsun canım sancı mide bulantısı bile mutluluk veriyor insana:))

Aynen.binlerce şükür olsun.rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar ve doğumlar olmayanlara da bir an önce bu mutluluğu tatmak nasip etsin.evlat hasreti zor.ama çoook Mutlu'yum 9 ay tadını çıkara çıkara bebeğimi bekleyecem:))

HERKESİ ÇOK ÇOK TEBRİK EDİYORUM. İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞLIKLA, HAYIRLA ALIRIZ KUCAĞIMIZA BEBİŞLERİ. SANCI BENDE HAT SAFHADA NORMALDE REGL DÖNGÜSÜNDE DOĞRU DÜZGÜN SANCILANMAM BİLE AMA ŞİMDİ ÇOK OLUYOR. DOKTOR NORMAL DEDİ:))

İnşallah canım sağlıkla kucaklarımıza alırız :) seninde gözün aydın :) benim adet dönemlerimde sancılı geçiyordu o yüzden dönemim geldi ama hamileyim diye olmadım o yüzden mi sancım oluyor diye düşünüyodum ama herkeste oluyormuş normalmiş şükür ki:))

Kızlar bugün doktora gittim. Kese göründü ama daha küçük olduğu için bebek ve kalp atışı duyulmadı tabi. Adet tarihime göre 6 haftalık olması gerekirken ultrasonda 4 hafta 6 günlük çıktı. Doktor 2-3 hafta sonra gel dedi ama ben ne olur ne olmaz diye 1 ay sonra gidicem. İyi de nasıl sabredicem

Ben de 12 gün sonra bebeğimi görmeye gidecem Can'ım.keseyi ve kalp atışını gördük artık yavaş yavaş büyümeyi bekliyecez heyecanla

Ben de 12 gün sonra bebeğimi görmeye gidecem Can'ım.keseyi ve kalp atışını gördük artık yavaş yavaş büyümeyi bekliyecez heyecanla
Ohh maşallah darısı bana :) sanırım benim yine geç döllenme oldu adet tarihindeki haftayla ultrason uyuşmuyor ilk gebeliğimdede öyle olmuştu ablasına çekmiş herhalde ufaklık :)

Ohh maşallah darısı bana :) sanırım benim yine geç döllenme oldu adet tarihindeki haftayla ultrason uyuşmuyor ilk gebeliğimdede öyle olmuştu ablasına çekmiş herhalde ufaklık :)
Benim de uyuşmadı.son adet tarihimi baz alırsak 6.hafta içindeyim fakat dr un bana 27.gündesin dedi.2,5 mm dedi ve kalp atışlarını da duyduk.bu işte Bi gariplik yok mu acaba kafamda deli sorular

Kızlar kasık ağrısı yaşayan var mı bende çok oluyor
Canım sanırım son adet tarihimiz aynı :) Aynı sorun bende de var aslında sorun sayılmaz ben kasık ağrısına seviniyorum bile bebeğim şimdiden kendini hissettiriyor diye :)) rahim genişliyormuş ve bebiş kendine yer yapıyormuş ağrılarımız ondan.. 9. haftaya kadar sürüyormuş diye okudum bir kaç yerde

Canım sen kalp atışını kaçta duydun
Sat 27 aralık dr a göre 25 günlükken ilk muayenemde duyduk.bana göre de 5 haftayı bitirmek üzereyim.drum döllenme gününü baz alıyor ben sat ı canım

Benim de uyuşmadı.son adet tarihimi baz alırsak 6.hafta içindeyim fakat dr un bana 27.gündesin dedi.2,5 mm dedi ve kalp atışlarını da duyduk.bu işte Bi gariplik yok mu acaba kafamda deli sorular

Yok canım en sağlıklı zaten 4.ayda yapılan detaylı ultrasonda çıkıyor tam kaç haftalık olduğu. Geç döllenme,erken döllenme derken adet tarihiyle uyuşmaması normal oluyor kimisinde canım

Aa olabilir canım benimki 5 ocak. :) bebişlerin varlığını düşününce insan mutlu oluyor tabi ama bu kasık ağrısı bazen endişelendiriyordu beni canım neyse ki normalmiş sağlıkla kucaklarımıza alalımda bebişlerimizi

Sat 27 aralık dr a göre 25 günlükken ilk muayenemde duyduk.bana göre de 5 haftayı bitirmek üzereyim.drum döllenme gününü baz alıyor ben sat ı canım
benim sat 2 ocak diye biliyorum o zaman inşallah haftaya duyabilirim perşembe felan:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…