Kızlar kasık ağrısı yaşayan var mı bende çok oluyor
Benim de sat 27 aralık.şimdiden hayırlı olsun diyim:))hiç korkma Allah'ın izniyle bebeğin seninledir.stres yok unutmayın.Merhaba kızlar bende Şubat annesi sayılırım 31 Ocakta kan testinden öğrendim. Sat 25 aralık yarın doktor muayenesi var çok heyecanlıyım keseyi görebilecekmiyim korkuyorumaslında 2. Gebeliğim ama sanki ilk defa gibi heyecanlıyım demekki hepsi ayrı oluyormuş. Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Bende de çok olmamakla birlikte aniden saplanan bir ağrı oluyor Can'ım.yerleşmeye çalışmasındanmış sanırım bebişin.Kızlar kasık ağrısı yaşayan var mı bende çok oluyor
Bende de çok olmamakla birlikte aniden saplanan bir ağrı oluyor Can'ım.yerleşmeye çalışmasındanmış sanırım bebişin.
Hem hamileyim hem de on gündür hem soğuk algınlığı hem griple uğraşıyorum.vücudum hiç rahat değil.hamileleiğime bile doyasıya sevinemedim hastalıktan(( sancı normal yani keşke benim de sadece sancıyla kalsa.her tarafım sancıyor:))çok şükür ama buna da şükür şikayet yok!!!Evet canım ama ister istemez endişeleniyorum yaklaşık 1,5 haftadır sürüyor sancı geçmedi bi türlü.
Hem hamileyim hem de on gündür hem soğuk algınlığı hem griple uğraşıyorum.vücudum hiç rahat değil.hamileleiğime bile doyasıya sevinemedim hastalıktan(( sancı normal yani keşke benim de sadece sancıyla kalsa.her tarafım sancıyor:))çok şükür ama buna da şükür şikayet yok!!!
Aynen.binlerce şükür olsun.rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar ve doğumlar olmayanlara da bir an önce bu mutluluğu tatmak nasip etsin.evlat hasreti zor.ama çoook Mutlu'yum 9 ay tadını çıkara çıkara bebeğimi bekleyecem:))Kıyamam ya Allah şifanı versin tatlım fena salgın var dikkat etmek lazım hamilelikte ilaçta kullanamazsın zor olur. Tabiki binlerce kez şükürler olsun canım sancı mide bulantısı bile mutluluk veriyor insana:))
HERKESİ ÇOK ÇOK TEBRİK EDİYORUM. İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞLIKLA, HAYIRLA ALIRIZ KUCAĞIMIZA BEBİŞLERİ. SANCI BENDE HAT SAFHADA NORMALDE REGL DÖNGÜSÜNDE DOĞRU DÜZGÜN SANCILANMAM BİLE AMA ŞİMDİ ÇOK OLUYOR. DOKTOR NORMAL DEDİ:))[/QUOTE ben de sizi tebrik etmek istedim.çok güzel ve heyecanlı bir bekleyiş bu.daha yolun çok başındayız fakat 9 ay nedir ki:)allah hepimizin kucaklarını doldursun inşallah
HERKESİ ÇOK ÇOK TEBRİK EDİYORUM. İNŞALLAH HEPİMİZ SAĞLIKLA, HAYIRLA ALIRIZ KUCAĞIMIZA BEBİŞLERİ. SANCI BENDE HAT SAFHADA NORMALDE REGL DÖNGÜSÜNDE DOĞRU DÜZGÜN SANCILANMAM BİLE AMA ŞİMDİ ÇOK OLUYOR. DOKTOR NORMAL DEDİ:))
Ben de 12 gün sonra bebeğimi görmeye gidecem Can'ım.keseyi ve kalp atışını gördük artık yavaş yavaş büyümeyi bekliyecez heyecanlaKızlar bugün doktora gittim. Kese göründü ama daha küçük olduğu için bebek ve kalp atışı duyulmadı tabi. Adet tarihime göre 6 haftalık olması gerekirken ultrasonda 4 hafta 6 günlük çıktı. Doktor 2-3 hafta sonra gel dedi ama ben ne olur ne olmaz diye 1 ay sonra gidicem. İyi de nasıl sabredicem
Ohh maşallah darısı bana :) sanırım benim yine geç döllenme oldu adet tarihindeki haftayla ultrason uyuşmuyor ilk gebeliğimdede öyle olmuştu ablasına çekmiş herhalde ufaklık :)Ben de 12 gün sonra bebeğimi görmeye gidecem Can'ım.keseyi ve kalp atışını gördük artık yavaş yavaş büyümeyi bekliyecez heyecanla
Benim de uyuşmadı.son adet tarihimi baz alırsak 6.hafta içindeyim fakat dr un bana 27.gündesin dedi.2,5 mm dedi ve kalp atışlarını da duyduk.bu işte Bi gariplik yok mu acaba kafamda deli sorularOhh maşallah darısı bana :) sanırım benim yine geç döllenme oldu adet tarihindeki haftayla ultrason uyuşmuyor ilk gebeliğimdede öyle olmuştu ablasına çekmiş herhalde ufaklık :)
Canım sen kalp atışını kaçta duydunBen de 12 gün sonra bebeğimi görmeye gidecem Can'ım.keseyi ve kalp atışını gördük artık yavaş yavaş büyümeyi bekliyecez heyecanla
Canım sanırım son adet tarihimiz aynı :) Aynı sorun bende de var aslında sorun sayılmaz ben kasık ağrısına seviniyorum bile bebeğim şimdiden kendini hissettiriyor diye :)) rahim genişliyormuş ve bebiş kendine yer yapıyormuş ağrılarımız ondan.. 9. haftaya kadar sürüyormuş diye okudum bir kaç yerdeKızlar kasık ağrısı yaşayan var mı bende çok oluyor
Sat 27 aralık dr a göre 25 günlükken ilk muayenemde duyduk.bana göre de 5 haftayı bitirmek üzereyim.drum döllenme gününü baz alıyor ben sat ı canımCanım sen kalp atışını kaçta duydun
Benim de uyuşmadı.son adet tarihimi baz alırsak 6.hafta içindeyim fakat dr un bana 27.gündesin dedi.2,5 mm dedi ve kalp atışlarını da duyduk.bu işte Bi gariplik yok mu acaba kafamda deli sorular
Canım sanırım son adet tarihimiz aynı :) Aynı sorun bende de var aslında sorun sayılmaz ben kasık ağrısına seviniyorum bile bebeğim şimdiden kendini hissettiriyor diye :)) rahim genişliyormuş ve bebiş kendine yer yapıyormuş ağrılarımız ondan.. 9. haftaya kadar sürüyormuş diye okudum bir kaç yerde
benim sat 2 ocak diye biliyorum o zaman inşallah haftaya duyabilirim perşembe felan:)))Sat 27 aralık dr a göre 25 günlükken ilk muayenemde duyduk.bana göre de 5 haftayı bitirmek üzereyim.drum döllenme gününü baz alıyor ben sat ı canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?