hamile olduğunu öğrenir öğrenmez doktora gitmelisin kese için bekleme bende daha önce kürtaj oldum düşük yüzünden bu sefer doktor hissettiğin an gel dedi. inş. bu sefer bebeğin sağlıkla gelir.
Adet gününüz geldi mi acaba?kese görmek demek nerdeyse hamilelik demek yani??
Bayanlar merhaba
Ben de 29 ocak ta adet olmayı beklerken idrar testinde çift çizgiyi gördüm kan testi yaptirdim biri 353 biri 710 çıktı bugün doktora gittim keseyi gördük ama geç dollenmeymis iki hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi ya da aksi bi durumda kanaman olur dusurursun dedi ilk doktor kontrolünde böyle bi durumla karşılaşan var mı lütfen yardim edin
Canım benimde aynı tarihlerde adet olmam gerekiyordu 4 gün bekledim olmayınca idrarda gördüm pozitif çizgiyi. 2 şubatta doktora göründüm önce görünmez dedi ama keseyi gördük bebekler çok küçükler daha susam tanesi kadar o yüzden görünmemeleri çok normal banada 2 hafta sonra gel dedi bekliyorum sabırsızlanıyorum zaman geçmiyor sanki insallah görürüz bebişleri
Benim de belim agriyor yumurtalık ta yumurtlama kalıntısı olduğu için( kalıntı olduğunu bugün doktor söyledi ) olabilir bel değil sanırım yumurtalık ağrısı ya da ben biraz fazla Dinlendim yatmaktan da kaynaklabilir :))bel ağrısı normal mi gebeliğin ilk haftalarında
Evet Canim seninle aynıyız :) keseyi gördük cok şükür gayet iyi dedi :) hcg 5600 ciktiCanım ben geçtiğimiz çarşamba muayene oldum doktor muayene öncesi henüz görünmez dedi ama ultrasonla bakınca görünüyor dedi. Keseyi gördük. 2 hafta sonra gel kalp atışını da duyarız dedi seninkide görünür inşallah. Bana çarşamba günü hamileliğin 4,5 haftalık dedi birlikteyiz sanırım değil mi aynıyız?
ben doktora çarşamba gidicem,bugün başladı bel ağrım bakalım ne diyecekBenim de belim agriyor yumurtalık ta yumurtlama kalıntısı olduğu için( kalıntı olduğunu bugün doktor söyledi ) olabilir bel değil sanırım yumurtalık ağrısı ya da ben biraz fazla Dinlendim yatmaktan da kaynaklabilir :))
Adetinden kaç gün geçti canım beta HCG hamgi gun kaçtıKızlar çok üzgünümsabah Dr gittim keseyi goremedi muhtemelen kimyasal gebelik dedi.. Kan testi yaptı sonucu 1 saat sonra alicam..
Adetinden kaç gün geçti canım beta HCG hamgi gun kaçtı
Canım yeni sonuç 105adet olmayı beklicem.. Adetim 11 gün geçti.. 2 Şubatta 255 ti sonuç
bende bugün doktora gittim. kese 4+1 çıktı. iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı. adet tarihine göre 6 haftalık aslında ama normal bir durummuş arayı kapatır dedi. alttan muayene olmak istemiyordum aslında ama daha net görmek için alttan da baktı. rahmin ters dedi. daha net göreceğine zor gördü alttan. rahim tersliği gebe kalmayı %50 etkiler iyi hamile kalmışsın dedi. iki hafta beklicez bakalım heyecanla
Canım var mi bi gelişme merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?