2016 Şubat'ta hamile olduğunu öğrenenler :)

hamile olduğunu öğrenir öğrenmez doktora gitmelisin kese için bekleme bende daha önce kürtaj oldum düşük yüzünden bu sefer doktor hissettiğin an gel dedi. inş. bu sefer bebeğin sağlıkla gelir.

Amin insallah bu sefer saglikla gelsin ve allah isteyen herkese versin yasatsin bu duyguyu. Cevabin icin cok tesekkur ederim yarin randevumu alip hemen gidicem ins hersey yolunda gider bu sefer

Adet gününüz geldi mi acaba?kese görmek demek nerdeyse hamilelik demek yani??

Evet dimi bende ümit ettim ama bat dha 16 Şubat doktor boşuna umut ettirdi zaten bthcg 05 in altında dedi o zaman o kesecik ne dedim önemli bir şey değildir dedi..

Bayanlar merhaba
Ben de 29 ocak ta adet olmayı beklerken idrar testinde çift çizgiyi gördüm kan testi yaptirdim biri 353 biri 710 çıktı bugün doktora gittim keseyi gördük ama geç dollenmeymis iki hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi ya da aksi bi durumda kanaman olur dusurursun dedi ilk doktor kontrolünde böyle bi durumla karşılaşan var mı lütfen yardim edin

Canım benimde aynı tarihlerde adet olmam gerekiyordu 4 gün bekledim olmayınca idrarda gördüm pozitif çizgiyi. 2 şubatta doktora göründüm önce görünmez dedi ama keseyi gördük bebekler çok küçükler daha susam tanesi kadar o yüzden görünmemeleri çok normal banada 2 hafta sonra gel dedi bekliyorum sabırsızlanıyorum zaman geçmiyor sanki insallah görürüz bebişleri

Çok teşekkür ederim canım çok saolasin içim ferahladi üzülmüştüm bana da iki hafta sonra gel kalp atışını duyarız dedi ama aksi durum kanama falan olur deyince baya afalladim

bel ağrısı normal mi gebeliğin ilk haftalarında
Benim de belim agriyor yumurtalık ta yumurtlama kalıntısı olduğu için( kalıntı olduğunu bugün doktor söyledi ) olabilir bel değil sanırım yumurtalık ağrısı ya da ben biraz fazla Dinlendim yatmaktan da kaynaklabilir :))

Evet Canim seninle aynıyız :) keseyi gördük cok şükür gayet iyi dedi :) hcg 5600 cikti

ben doktora çarşamba gidicem,bugün başladı bel ağrım bakalım ne diyecek

Kızlar çok üzgünüm sabah Dr gittim keseyi goremedi muhtemelen kimyasal gebelik dedi.. Kan testi yaptı sonucu 1 saat sonra alicam..

Hepinizi tebrik ederim ben de yeni ögrendim inş.saglıklı bir şekilde alırız yavrularımızı kucağimiza 4+1 iz...

bende bugün doktora gittim. kese 4+1 çıktı. iki hafta sonra kalp atışı için çağırdı. adet tarihine göre 6 haftalık aslında ama normal bir durummuş arayı kapatır dedi. alttan muayene olmak istemiyordum aslında ama daha net görmek için alttan da baktı. rahmin ters dedi. daha net göreceğine zor gördü alttan. rahim tersliği gebe kalmayı %50 etkiler iyi hamile kalmışsın dedi. iki hafta beklicez bakalım heyecanla

Merhaba hanimlar.. Ben de annelik heyecanini henuz yasamis biri olarak blog sayfamda gebelik gunlugu olusturmaya basladim. Takip ederseniz cok sevinirim.Linki Google' da gamzeninkucukdunyasi blogspot olarak aratabilirsiniz. Herkese saglikli gebelikler dilerim.

Canım ben de seninle beraber im dun gittim doktora benim keseyi gördü ama küçük tarihine gore dedi doktor geç döllenme olabilirmiş yani benimkide geriden geliyor sanırım 15 gün sonra tekrar çağırdı inşallah sağlıklı bi şekilde kucağa almak nasip eder Rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…