Hayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim sağlıkla herkese bebişlerine kavuşmayı nasip etsin:)Bende subatta hamile oldugunu ogrenenlerdenim
Sat 30 aralik. Adet tarihine gore 5 +3 deyim. Henuz doktora gitmedim. Kan testinde beta hgc 2400. 75 cikti.
3 yildir deniyorduk ancak olmuyordu. Bende prolaktin sorunu vardi gecen ay ilac kullandim değerlerim normal seviyeye dustu. Esimde de sperm sayisinda azlik vardi. Geçen ay o da ilac kullanmisti. Ikimizde ilac kullandigimiz icin icimde bir umit vardi belki tutar diye ama bi tarafimda olmayacak heralde diyordu. Adet tarihime yakin kahverengi lekelenme oldu umutlar suya dustu derken gerisi gelmedi. Belki yerlesme kanamasidir diye dusinmeye basladim. Ama adet belirtisi olan karin agrisi bel ağrısı vardi. Olcam da hamileyimdir belki diye dusundugumden kendimi etkiliyorum da ondan olamıyorum heralde dedim. Daha once cok kez gecikince umutlandigim oldu ama test yaptigim gun hastalandim. Gorumceminde nisani vardi bari test aliyim da olmadigini goreyim de adet olurum sisligim gider diye dusunup test aldim. Ve surprizzz aninda cift cizgi. Rabbim saglicakla tamamina erdirsin inş. Hepimizinkini.
Amin canin inşallah. Seninki de hayırlı olsunHayırlı uğurlu olsun canım. Rabbim sağlıkla herkese bebişlerine kavuşmayı nasip etsin:)
Merhabalar ben de varım.benim bat 22 ocaktı dün hamile olduğumu öğrendim.çok mutluyum
Bende aşırı değil ama ara ara batmalar oluyor özellikle kendimi yorduğumda
Evet canım ama ister istemez endişeleniyorum yaklaşık 1,5 haftadır sürüyor sancı geçmedi bi türlü.
Kıyamam ya Allah şifanı versin tatlım fena salgın var dikkat etmek lazım hamilelikte ilaçta kullanamazsın zor olur. Tabiki binlerce kez şükürler olsun canım sancı mide bulantısı bile mutluluk veriyor insana:))
Kasık Ağrı'sı alt karında sızı şeklinde oluyor.bazen de bıçak saplanmış gibi hissediyorsun canımKızlar bu kasık agrısı nerde oluyor ya :) nolur dua edin inşallah bende bu ay hamile oldugumu öğreneyim hayırlısı ile
Kasık
Kasık Ağrı'sı alt karında sızı şeklinde oluyor.bazen de bıçak saplanmış gibi hissediyorsun canım
yarın dr a gidicez 4+5 te olucam kese görülür mü ki???????????
Merhabalar.. Sat 30 aralık yarın Dr gidicem kese için.. Dün şiddetli kasık ağrım vardı bugün de kahverengi akıntı geldi sizce normal mi?[/QUOTE
mümkün olduğunca yataktan çıkma yerleşme belirtiside olabilir sakın stres yapma. leke tarzındamı gelen ?
hamile olduğunu öğrenir öğrenmez doktora gitmelisin kese için bekleme bende daha önce kürtaj oldum düşük yüzünden bu sefer doktor hissettiğin an gel dedi. inş. bu sefer bebeğin sağlıkla gelir.Kizlar merhaba:)
Sat 6 ocak bat 11 subat. Ekim ayinda bebegimin kesesi buzuldu ve kurtaj olmak zorunda kalmistim. O zamandan ber duzenli olarak glukofen kullaniyorum ve 37 gunde bir adet oluyorum (glukofeni yumurtlamaya yardimci olmasi icin vermisti insulin direncim galan yok cok sukur)
Lafi cok uzatmiyim:) adetime 4 gun vardi dayanamadim bhcg baktirdim bugun ve sonuc 385.48 cikti :))
Oncelikle butun hamisleri tebrik ediyorum :) Allah isteyen herkese nasip etsin ve umarim bu sefer allah bebisimi bana bagislar
Birde sormak istedigim suan Suan son adete gore 4+4deyim sanirim kese icin ne zaman doktora gitmeliyim??
strese girme kendini çok yormamaya çalış inş. yarın güzel haberlerle gelirsin.Evet leke şeklinde 1-2 damla geldi. İnşallah yarın keseyi goruruz.. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?