Valla ani doğum yazmışım canım öyle de oldu 35+4 te ani doğumla 4 gün önce ikizlerim dünyaya geldi çok şükür. Biri yanımda biri küvezde ama durumu iyiye gidiyor inşallah en kısa zamanda onu da kucağıma alacağım
Valla ani doğum yazmışım canım öyle de oldu 35+4 te ani doğumla 4 gün önce ikizlerim dünyaya geldi çok şükür. Biri yanımda biri küvezde ama durumu iyiye gidiyor inşallah en kısa zamanda onu da kucağıma alacağım
Bu yolda bir çok aşamadan,bir çok zorlu süreçten geçiyoruz ve bu süreçte hepimizin farklı hikayeleri,yaşantıları ve tecrubeleri oluyor. Bende birbirimize destek olalım istedim... 2016 temmuz, ağustos ve eylül anneleri paylaşımlarımızı burada yaparak birbirimize destek olabiriz. sevgiler :)
Merhaba Ben 18 eylül de dogum yaptım. Buradaki bütün hamişler dogum yaptı herhalde... inşallah güzel geçmiştir benimki bildiğiniz "zor dogum"oldu ve sonrası da ayrı zordu ama kizim için değer ❤