- 13 Ekim 2015
- 2.578
- 3.307
- 53
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.381
Hamilelikte stres topun oldum yüklen bana yüklen
Ama sunu soyleyim simdiden acaba 2.cocuga ne koysam diye dusunmeye basladim. Arada kac sene olur bilmiyorum ama ancak bulurum diye dusunuyorum
Günaydın canım chicco liteway hem baston hemde tam yatar canım yeni doğan dan itibarenGünaydın hanimlarbebek arabasi almama fikrimden maalesef bebegimin yaz bebegi olup kanguruda sicaklayacagindan vazgeçmiş durumdayim almış ken hafif bi şey almak istiyorum çünkü ekim Kasım gibi kanguru ya gecicem inşAllah baktım baston puset ler çok hafif ve az yer kaplıyor lakin tek pozisyonlu var mı bildiginiz bi marka vs o bastonlarin yatanlarindan?
Emira SY canil iki uc saat demissin ne kadarlik oldu bebisin doktor bana saat basi emzir dedi saglik ocaginda annem devamli basimda bebegi cok sik emzirmeye cakisiyoruz uyanmayinca sagip biberonla agzina veriyoruz zorla oyle
Emiyor sarilik 10.58 falandi cokmu azmi bilemedim uyasi ili saati gevince korkup bi zorla uyandiriyoruz ay ilk bebisim ne zormus allahim bize bagislasin bebislerimizi
Gida zehirmenmesi neden kiii? Hala hastanede misinDayanamadem ve hastaneye geldim saatlerdir burdayım yatış verdi doktornts hala takılı kontrol altında tutuyorlar. Serum yiyprim bi yandan. Açılma 1 cm mis daha bende çok büyük olasılıkla gıda zehirlenmesi canım
Kızlar sütüm gelmiyor mama veriyorum yanında su da vermem gerek mi
Benimki de kırmızı kırmızı kabardiCanım dr benden önce karaciğer enzimlerime baktırmami söyledi tahlil yaptırdık bişey çıkmadı ama 4. Aydan beri kaşınıyor benim egzama olmuşum hamilelikte dr nemlendirici vermisti cildiyeye son haftalar pek fayda etmedi hatta bazen pul pul oldu döküldü lekeler oldu doğumdan sonra hepsi geçti lekeler bile :) hemen sonrasında ben hiç kasinmadim canim
Tamam canım çok teşekkür ederim hemen bakıyorum :)Günaydın canım chicco liteway hem baston hemde tam yatar canım yeni doğan dan itibaren
HejaR12 canım atlet ve uzun kollu mu yani giydirdin bide yikamayi nasıl öneriler göbek dusmeden fln mi dediler
Benimki de kırmızı kırmızı kabardikorkuyorum bebegime bi şey olur diye peki sezaryen e engel mi ki bu durum? ; (
Benim artık son haftam belki de son randevum bana gün verecek sanırım önümüzdeki hafta içine tahlil der mi bilmiyorum ki şimdi sabah yikadim da bebe yağı surdum azıcık arada kasiniyo sürekli tekrarliyorum yağı :/Evet canım. Yıkamada her gün yikayabilirsiniz Göbeğini kuru tutun yeterki dediler birde göbeğine bişey vermediler sürmek için kendi kendine düşsün dediler
Yok canım bende sezeryan oldum ama sen yinede dr una söyle belki tahlil ister
Evet ya malesef dün de eşim çok kötü oldu. Halimiz sabah karsi o kadar komikti ki. O acilde serum yedi ben yukarda oda da. peynirden şüphelendik açıkçası. Başka bir serum takılı şuanda doktorun gelip çıkabilirsiniz demesini Umut ediyorum artık uyuyamadim. Her yerim tutuldu ve iyi hissediyorum artikGida zehirmenmesi neden kiii? Hala hastanede misin
Evet ya malesef dün de eşim çok kötü oldu. Halimiz sabah karsi o kadar komikti ki. O acilde serum yedi ben yukarda oda da. peynirden şüphelendik açıkçası. Başka bir serum takılı şuanda doktorun gelip çıkabilirsiniz demesini Umut ediyorum artık uyuyamadim. Her yerim tutuldu ve iyi hissediyorum artik
Günaydın canım chicco liteway hem baston hemde tam yatar canım yeni doğan dan itibaren
Hurmanın faydası oluyormuş doğum öncesi canım. Doğum sonrası da dere otu kuru dut kavurmasıKizlar gunaydin herkese emzirmeyle ilgili yazilariniz baya faydali oluyo acaba bu sut yapan cay vs seyleri dogumdan once kullansak faydasi olur mu ? Ne kadar zaman once ve ne kullanilmali
Hurmanın faydası oluyormuş doğum öncesi canım. Doğum sonrası da dere otu kuru dut kavurması
Gözün aydın canım Rabbim sağlıkla hayırla büyütmeni nasip etsin inş. Hoş gelmiş melekArkadaşlar bende doğum yaptım cuma günü. Allah bu mükemmel duyguyu dilerim tüm isteyenlere tattırsın.
Canım çok geçmiş olsun .o acıkınca yaygarayı basıp seni uyandırır zaten :) sen dinlenme bak enerjini topla ki ona daha iyi bakasınCanim 1 bucuk saatte beslememizin sebebi sarilik tedavisi gorduk o yuzden.o sekilde dusurduk sariligi zor bela.cok sukir artik daha cok uyanik kaliyo kizim bundan sonra tehlike yoktur artik.21.gunumuz olacak yarin.cok yorgun ve bitkinim o yuzden.gece uykularim yok.artik bebegime birakmak istiyorum emme zamanlarini.yinede alarmi 2 bucuk 3 saat sonrasina kuruyorum.daha fazla gecirmeyeyim diye
Ay maşşşş. Bayram şekeriiiiiiiKızlar iyi bayramlar, kızımız dün doğdu. Hastanedeyim hala, eşimin telefonundan giriyorum, hemen gelemeyebilirim belki. Haber vereyim dedim. Sevgiler
2. Gün canım bugün, bir memeden geliyor ama çok az ben yine de sağmaya çalıştım ama kanadı garmastan sürüyorum ne olacak bilmiyorum bir de vicdan yapıyorum hep mama veriyorum doğru mı yapmıyorum bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?