2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Günaydın canım chicco liteway hem baston hemde tam yatar canım yeni doğan dan itibaren

Canim benim oglumda da 3 gunlukken sarilik 12.6 cikti. Bu sekilde aciktikca emzirerek 5.gün sarılık 9.9 a düşmüştü doktor eve gönderdi tekrar test yapmaya gerek bile yok artık düşmeye başlamış dedi. Şimdi çok az yüzünde sarılık var diğer heryerinin rengi düzeldi çok şükür. Bugün 19.günümüz :)

HejaR12 canım atlet ve uzun kollu mu yani giydirdin bide yikamayi nasıl öneriler göbek dusmeden fln mi dediler

Gida zehirmenmesi neden kiii? Hala hastanede misin

Kızlar sütüm gelmiyor mama veriyorum yanında su da vermem gerek mi

canım bazı dr lar verin diyor bazıları asla :))
ben veren cinstenim, kaynamış soğumuş suyu biberonla veriyorum. öyle bir içiyorlarki anlatamam. bu sıcakta dayanamıyorum ben :)) ancak öğün aralarında veriyorum suyu, ya da emmeden önce biraz, çünkü mamanın ya da sütün üstüne verince kusabiliyorlar :))

Benimki de kırmızı kırmızı kabardi korkuyorum bebegime bi şey olur diye peki sezaryen e engel mi ki bu durum? ; (

HejaR12 canım atlet ve uzun kollu mu yani giydirdin bide yikamayi nasıl öneriler göbek dusmeden fln mi dediler

Evet canım. Yıkamada her gün yikayabilirsiniz Göbeğini kuru tutun yeterki dediler birde göbeğine bişey vermediler sürmek için kendi kendine düşsün dediler

Benimki de kırmızı kırmızı kabardi korkuyorum bebegime bi şey olur diye peki sezaryen e engel mi ki bu durum? ; (

Yok canım bende sezeryan oldum ama sen yinede dr una söyle belki tahlil ister

Benim artık son haftam belki de son randevum bana gün verecek sanırım önümüzdeki hafta içine tahlil der mi bilmiyorum ki şimdi sabah yikadim da bebe yağı surdum azıcık arada kasiniyo sürekli tekrarliyorum yağı :/

Gida zehirmenmesi neden kiii? Hala hastanede misin
Evet ya malesef dün de eşim çok kötü oldu. Halimiz sabah karsi o kadar komikti ki. O acilde serum yedi ben yukarda oda da. peynirden şüphelendik açıkçası. Başka bir serum takılı şuanda doktorun gelip çıkabilirsiniz demesini Umut ediyorum artık uyuyamadim. Her yerim tutuldu ve iyi hissediyorum artik

Iyi hissetmene co sevindim. E peki acilma varmis 1 cm ona ne dedi

Kizlar gunaydin herkese emzirmeyle ilgili yazilariniz baya faydali oluyo acaba bu sut yapan cay vs seyleri dogumdan once kullansak faydasi olur mu ? Ne kadar zaman once ve ne kullanilmali
Hurmanın faydası oluyormuş doğum öncesi canım. Doğum sonrası da dere otu kuru dut kavurması

Canım çok geçmiş olsun .o acıkınca yaygarayı basıp seni uyandırır zaten :) sen dinlenme bak enerjini topla ki ona daha iyi bakasın

ne olursun vicdan azabı duyma. sütün yoksa ya da yetmiyorsa mamadan başka ne vereceksin ki.

biraz daha bekle bakalım, dinlendinçe sütünün kalitesi de artacaktır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…