- 2 Ağustos 2014
- 646
- 618
- 53
- 36
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.521
Ay inşallah canım benim dualarım sizinle. ameliyatla ilgili fln herahgi bişey belli oldu musağolasın canım benim.bebiş iyi canım çok şükür ama başında nöbet tutuyoruz solunum sıkıntısı olursa acile getirin dediler. bayramdan sonra kontrol var inşallah sonuçlar iyi çıkar
Masallah ablacim sutun bolmus demekki :) ben sagma ihtiyaci duymuyorum cunku agrim olmuyo.asiri bol degil demekki.Ama yetiyo diye dusuyorum.cunku 20 dk emdigi zaman gogsumu sikip kontrol ediyorum sut geliyomu diye.geliyo demekki yetiyobiryerde oyle okumustum cunku
Teşekkürler bana ikisi de çok benzer görünmüştü zaten herhangi birini alsam sorun olmaz herhalde.
ne güzel planınızı yapmışsınız siz doktorunla birlikte inşallah herşey yolunda gider hayal ettiğimiz gibi bir doğum olurEvet cnm rahime ulaşamadı kadın muayne esnasında kasıldığımdan. Epidural normal düşünüyoruz 4 cm e kadar doktorum yapacak çatı muaynesini. Sıksık yapmayacak. Sonra epidural alınca pek acı hissedilmiyor zaten. Kasamadığın için kendini.
Canim haftasiyla ilgisi var kesinlikle.bak birkacguhe dahada guzel emecek.bizde oyle oldu
Doğru diyorsun aslında ne kadar kullanacağımız bile belli değil. fazla detaylara takılmamak mantıklı.Canım alırken bakarsın 2 si Arasında fark ne bilmiyorum; şimdi en ufak aparatı farklı diye dünya para alıyorlar. Ben inan bakmadım çünkü zaten arabamız var gittiğimiz yerde de kaç kere kullanacağız bilmiyorum
Ben annem gelecek dedim ki gelecek zaten sonra kötü olursan gelir dedi eşim de kötü de olsam istememGelmicekler amaaa dimmijj
O cektigin sancılar ile kesi falan atıldığını anlamiyorsun canım merak etme :) sancıları çekebilmek mesele 9,10 cm açılma tamamlansin gerisi kolay doğurmak 10 dkKızlar sizler doğum şekli konuştukça ben de araştırmalara devam ediyorum
Normal doğum yapan arkadaşlar kesi yapılırken felan Can'ınız yanıyor mu
SANcı dışında ne Zaman ağrı acınız oldu???
Gözünün beyaz kısmından anlarsın güzelim gözlerine bak bebeğinYa ben anlayamiyorumki sarimi degilmi ben diyom sari annem diyo beyaz pazartesi tekrar bi goturcem bakalim ne dicek doktor
Doğru diyorsun aslında ne kadar kullanacağımız bile belli değil. fazla detaylara takılmamak mantıklı.
Gözünün beyaz kısmından anlarsın güzelim gözlerine bak bebeğin
Ya kızlar ilk bebegim olmamasına karşın bir acemilik yaşıyorum ki bir bilseniz. Şimdi yarın biz 37 haftalık olacağız allah nasip ederse. Daha evimi temizlemedik. Hastane cantam hazır değil son aldığım hastane çıkışını bile yikamadim henüz. Işin en kötü yani agdami da yaptırmadım dha birde bir rahatlık var ki bende akıllara zarar sanki annem doğuracak. Hala ben gezip tozmanin derdindeyim eşime denize gidelim dedim gözleri yuvasından fırladı adamın haklı olarak. Şimdi salı günü doktor kontrolüne göre yol izleyeceğim oğlum 38+5 doğdu ama bunun da oyle olacağının garantisi yok her gebelik bir olmaz. Bu durmayacak dedikçe maşallah durdu paşam. Neyse asıl sorum benim gibi 1 tane daha var mi burda ağda yaptirmamis olan evi henüz temizlenmemis çantası hazır olmayanlar
Ben annem gelecek dedim ki gelecek zaten sonra kötü olursan gelir dedi eşim de kötü de olsam istemem
Teyzoşlar rampalarin ustasıyız biz
Yani annen olsun yanında bide hadi annesi gelsin tamam başka kimse lazım deil inan cekilmioBen annem gelecek dedim ki gelecek zaten sonra kötü olursan gelir dedi eşim de kötü de olsam istemem
En çok korkutan killi tüylü yakalanmak oglanda 2 gün önce ağda yaptırmıştımdoğuma girdim çok şanslıydım yani
Hahahaha kız yandaş mı arıyorsunson haftalarda zor geliyor ya herşey; ben 30.haftada hazırlamıştım herşeyi ama ağda olayında tam bir fiyasko son günlere bıraktım göremediğim için jiletle alayım derken alamadım sonrada aman kaç kere gitçem oradakiler kim bilir neler görmüştür deyip öyle girdim ameliyata
Hayir daha cok erken niye bu kadar israr ediyorsun dedim. Olsun her an dogabilir diyor cok bilir de bizimki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?