2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
akans canin bende bi ara baya kotuydum kendi anneme bile katlanamadim hep bgirdim kadincagiza hep agladim noldu dediklerinde agrim var dikisim aciyo dedim yalandan syanda nefes darligi hisseduyorum hemen cami falan actiriyorum hep evdeyiz bazen bebegi bile emzirmek istemiyorum sanki sagdigimdan ver diyorum anneme sonra dayanamiyorum alip emziriyorum esime cok kiziyorum tersliyorum ise yaramaz hissediyorum hic duzelmicekmisim zayiflamayacakmis gibi hissediyorum cok cirkin hissediyorum kendime bakmak gelmiyo icimden

Yok canım baktırmami ben gebelikte çıkmıştı 3.25 di en son.bebek 2 haftalik olunca bana tahlil yapılacak sağlık ocağında.endokrin drum bebeğe Şimdilik gerek yok dedi
İyi bari sevindim. Benim bebişinki yüksek çıktı biraz. Dün acildeki doktora sordum ilaca gerek yok ama takip edilmesi gerek dedi. Bayramdan sonra götüreceğim bakalım

KZLARRR KIZLARRR 4 TEMMUZ ARİFE SABAHI ;SAĞLIKLA SIHHATLE,KORKTUĞUM KADAR OLMAYAN SÜPER DOĞUMLA KIZÇEME KAVUŞTUM...ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞLAHHH..KİMLER DOĞURDU BAYRAMDA ??????
Canim gozun aydin biz 15 gunluk olduk bile allahim isteyen erkese nasip etsin

Ay ben de o güne gelsem artık insanlara kızıyorum beni güldürmeyin diye. Ben çok fazla dinlememeye çalışcam annemleri yoksa zararı bana
Ay gulmek gercekten kotu oluyo bide benim esim espirili ay cok kovdum yanimdan gulerken agladim hep acidan

Wvey
Bende troid hastasiyim ama
Bebeginkine baktirmak gerekiyormuymus hic bilmiyodum simdi duydum
Evet canım doğumda kontrole gelen çocuk doktoru söylemişti hastaneden çıkmadan kan vermiştik . Sonucu ancak dün aldık bizimki biraz yüksek çıktı . İhmal etme bayramdan sonra baktır bi

Wvey

Evet canım doğumda kontrole gelen çocuk doktoru söylemişti hastaneden çıkmadan kan vermiştik . Sonucu ancak dün aldık bizimki biraz yüksek çıktı . İhmal etme bayramdan sonra baktır bi

Iyiki soyledin canim pazartesi kontrole giturecektim devlet hastanesine isitme testi icin randevu falan alcaktim onuda soyleyeyim doktora

ne güzel uyuyomuş canım seninki de. benimki pek uyumuyo uykusu geliyor bi saat kıvranıyo direniyo öyle uyuyor. gece emzirmeye kalıyorum bir saat sürüyo uyutmam. sonra 1-2 saat sonra geri kalkmam gerekiyor. dinlenemiyorum. hemen uyusa rahat edicem.
bir de emerken göğsüne masaj yap kendi atıkça daha iştahlı emer. ben ilk zamanlar öyle yaptım elimle ağzına sağdım arada. sağma mk de alsam bana yarar mı gerek var mı acaba bilemiyorum

stres hariç hepsini yapıyorum ama malesef stres yapmamayı başaramıyorum kv ile annem bi türlü anlaşamadılar bizi de çok geriyolar

ben ben! durup durup ağlıyorum. bebeğimi kabullenmeme gibi bir şey yok ama bi anda boşluğa düşüyorum allah ne verdiyse ağlıyorum. Hiçbir zaman hayatım düzene girmeyecek gibi geliyor.
akans brn de sürekli ağlamak istiyorjm kv kp annem anneannem herkes triplerde herkes lohusa sanki bir tek ben değilim. o kadar üzgünüm ki anlatamam herkes alıngan darılgan durumda herkes depresyonda kaç kere söyledim lohusa olan benim bennnn diyorum anlatamıyorummmm sütüm kesilcek bunlar yüzünden diye korkuyorum eşim de takma diyo da nasıl takmıyım ya herkeste bi surat bi ters hareket nasıl takmıyım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…