- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #65.701
Ilk 12 gunum berbatti.Dusunmek bile istemiyorum o gunleriloğusa sendromu yaşayan varmı ...çok kötüyüm ben
Orjinalmidirki acaba alsakmiKizlar n11.com da humana still tea 6 kutu 114 tl haberiniz olsun
Aynen benim koltukalti falan kara degil yani kapkara oldu 1 yil icinde kendiliginden geciyormus diyolar ama ben biseyler arastrcm ilerleyen zamanlarda
İyi bari sevindim. Benim bebişinki yüksek çıktı biraz. Dün acildeki doktora sordum ilaca gerek yok ama takip edilmesi gerek dedi. Bayramdan sonra götüreceğim bakalımYok canım baktırmami ben gebelikte çıkmıştı 3.25 di en son.bebek 2 haftalik olunca bana tahlil yapılacak sağlık ocağında.endokrin drum bebeğe Şimdilik gerek yok dedi
Canim gozun aydin biz 15 gunluk olduk bile allahim isteyen erkese nasip etsinKZLARRR KIZLARRR 4 TEMMUZ ARİFE SABAHI ;SAĞLIKLA SIHHATLE,KORKTUĞUM KADAR OLMAYAN SÜPER DOĞUMLA KIZÇEME KAVUŞTUM...ALLAH HERKESE NASİP ETSİN İNŞLAHHH..KİMLER DOĞURDU BAYRAMDA ??????
Bende troid hastasiyim ama@HejaR12 canım sen bebeğinin tiroidine baktırdın mı? Yanlış hatırlamıyorum değil mi sen de tiroid hastasıydın :/
Ay gulmek gercekten kotu oluyo bide benim esim espirili ay cok kovdum yanimdan gulerken agladim hep acidanAy ben de o güne gelsem artık insanlara kızıyorum beni güldürmeyin diye. Ben çok fazla dinlememeye çalışcam annemleri yoksa zararı bana
Evet canım doğumda kontrole gelen çocuk doktoru söylemişti hastaneden çıkmadan kan vermiştik . Sonucu ancak dün aldık bizimki biraz yüksek çıktı . İhmal etme bayramdan sonra baktır biBende troid hastasiyim ama
Bebeginkine baktirmak gerekiyormuymus hic bilmiyodum simdi duydum
Wvey
Evet canım doğumda kontrole gelen çocuk doktoru söylemişti hastaneden çıkmadan kan vermiştik . Sonucu ancak dün aldık bizimki biraz yüksek çıktı . İhmal etme bayramdan sonra baktır bi
tatlış olmuşşşş :) eellerine sağlık canım :)Çikolatalar yaptım ki ben bebişe nasıl olmus
deme bacım yaa onu da içersem patlıycam artıkCanim birde Malt içecek varmış a101 de var adı maltana o da çok iyi sut yapıyormuş
bugün tartıldığında ne kadar vermiş canım? benim 5. gün 370 gram vermişBidogduktan sonra bir taburcu olurken bide bugun 8 gunluk bugun oldu dr hergun hastanede yatarken bakti 2. Gun 200 gr kaybetmis
ne güzel uyuyomuş canım seninki de. benimki pek uyumuyo uykusu geliyor bi saat kıvranıyo direniyo öyle uyuyor. gece emzirmeye kalıyorum bir saat sürüyo uyutmam. sonra 1-2 saat sonra geri kalkmam gerekiyor. dinlenemiyorum. hemen uyusa rahat edicem.Canım hemen hemen aynı şeyleri yapıyormuşuz, ama ne güzel emiyor maşallah seninkine. Bizimki bugün 15 dak memede durdu uyanık emdi mutluluktan ağlacaktım neredeyse. Bizim memede durmalarımız sadece oyun çekse çekse 10ml belki çekiyordur sağıp 60-70ml ekstradan veriyorum yarım saat sonrada uykuya dalsın diye 20ml falan mama veriyoruz. Elimle oynadığımda sütüm az gibi ama sağma makinesine takınca her çekişte fışkırıyor resmen muhtemelen senin de öyledir
ben ben! durup durup ağlıyorum. bebeğimi kabullenmeme gibi bir şey yok ama bi anda boşluğa düşüyorum allah ne verdiyse ağlıyorum. Hiçbir zaman hayatım düzene girmeyecek gibi geliyor.loğusa sendromu yaşayan varmı ...çok kötüyüm ben
stres hariç hepsini yapıyorum ama malesef stres yapmamayı başaramıyorumCanim uykunu alip dinlenmen,stressiz de olman lazim. Bol ılık dus alip goğüslerine su tutup masaj yap banyoda. Bebegini sık sık emzirmeye calis. Bebegine yetsin o yeter zaten güldür güldür gelmiyor diye sıkıntı yapma. Daha duzene girer her sey.
ben ben! durup durup ağlıyorum. bebeğimi kabullenmeme gibi bir şey yok ama bi anda boşluğa düşüyorum allah ne verdiyse ağlıyorum. Hiçbir zaman hayatım düzene girmeyecek gibi geliyor.
Canim orjinaldir.yani ben netten surekli alisveris yapiyorum hic sikinti yasamadim.bu cayida netten ilk defa aliyorum.eczanelerde 30 tl.ve cabuk bitiyo.indirim yakalamak sartOrjinalmidirki acaba alsakmi
Aa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?