2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

:))) tam da bu yazdıklarını ifade etmek istemiştim :)) eğer benim de ifadem sert olduysa affola :))

söylediğim gibi, 5. çocuğumda olsa senin tecrüben apayrı benim için, ikizler bambaşka bir dünya :)) kolay gelsin ve sağlıklı olun :))

Yıkarken göbeği islanmadi mi peki nasıl korudunuz islanmanasi için acaba

Göbeği dusene kadar biraz dikkat ettik illaki islanmistir pamuklu ağız mendiliyle kurutma hep.

@Aylnalpr ays_drchem ve diger kaynana zedeler sabır diliyorum size sadece rabbim yardımcınız olsun kv kalbine merhamet versin.benimde kv çokca arkamdan konuşuruz ama bu kadar da merhametli değil 2 günde gelip evi temizliyor en azından laf etmiyor ona

akans canım sanırım bizimki iki çocuğa yetememe kaygısı birazda geçen oğlum geldi anneçim nolur beni biraz sen dışarı çıkar dedi oturdum ağladım o an.biraz daha sabır edelim inşallah hersey yoluna girecek canın

haklısın canım buna da şükür en azından bi şekilde yardımcı oluyorlar

canım sorma valla bi de babam var onu yazmamışım bebeği uyandırıyo sürekli. tam dalacak elini kolunu alıyo oynuyo ediyo sonra da huysuz oluyo uykusu kaçınca sürekli emmek istiyo emiyo kusuyo hıçkırıyo gaz oluyo derken sabaha kadar öttürüyo bizi. ona artık diyorum ki elleme bebeği bu sefer de o küstü bana. valla benden başka herkes lohusa evde. perişan haldeyim gizli gizli tuvaletlerde ağlamaktan içim çıktı

canım dualarımdasın seni çooook merak ettim yarın yaz mutlaka olur mu haber bekliyorum senden

canım 37+2 deysen 38. haftadasın demektir senin takvim doğru aslında.
durumumuz çok benziyor ben de hamileliktr pek kilo almadım8 ayda 3,5 kilo aldım son 2 haftada da onu 6ya tamamladım. bebeğe de 4ü geçer diyolardı 3500 doğdu dediğim gibi. normal doğumu da yapamayan görmedim ben valla o yola girdin mi sağlıkla alakalı bi sorun olmadıkça doğuruveriyolar. şimdi artık yırtık falan da olmuyomuş doktorlar önden kesiyomuş. amaan ne bileyim ben sezeryandan çok çektim herkes normal doğum yapsın istiyorum. inşallah bidahakinr normal doğum yaparsam ikisini de tatmış biri olarak bol bol ahkam keserim :)
bizi sormuşsun iyiyiz canım çok şükğr kızımla yuvarlanıp gidiyoruz biran önce büyüsün istiyorum zorlanıyorum açıkçası. ömrümde yeni doğmuş bebek bile görmemiştim o yüzden biraz zor geldi

canım zaten canın burnunda, bir cinnet geçir. eşin dahil herkesi şutla evden.
insanın sağlığı önce moralle düzelir. böyle stres seni de bebeği de yorar.
gönder gitsin hepsini. seni düşünmek yerine anasını kollayan kocana da iyi bir ders lazım.

amin canım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. annem sağolsun gıkı çıkmıyor sadece acı acı gülümsüyor işini yapıyor o öyle yaptıkça içim acıyor ama kv ye mecburuz napalım

Lohusalikta insanin kendi annesinin yaptiklari bile batabiliyor malesef kızlar.
Geçecek hic merak etmeyin. Sonrasinda biraz pişmanlikla beraber komikte gelecek bu yasadiklariniz. Bebeginizi herkesten kiskanacaksiniz,esinizin sucu yokken kavga edecekseniz,birinin bi lafina dunya basiniza yikilmiscasina aglayacaksiniz. Altin tepsilerde ikram sunsalar bana neden boyle getirdi diye halleneceksiniz... Bebeginiz sizi farkedip artik gulumsemeye gozlerinizin icine bakmaya basladigi donem gelince iste, her sey gecmis bitmis olacak.oyunlar oynayacaksiniz... Tabi suan tam tadini alamiyorsunuz bebeklerin. Daha minicikler hic biseyin farkinda degiller. Gazlilar,çişliler,ağlaklar... Hep sizi yoran yanlariyla mesgulsunuz. Bedeniniz rahatsiz,dikisleriniz,gogusleriniz agriyor... Bir de etrafinizdakilerin en ufak yuz ifadeleri oluyor size dünya meselesi
...
İnanin hepsi geciyor. Aglayin,kızın,tartışın... Bunu siz degil hormonlariniz yapiyor o yuzden de suçlanmayin :) herkesin sizi anlamasi mumkun degil... Her isteginiz olmasi da tabi... İslerinizi soylenerek yaparlar,rahat da ettiremezler... Anneniz de olsa dahi o benim annem nasil boyle yapabiliyor demeyin. Kimse kimseyi ilelebet sirtinda tasiyamiyor...
Sizi kim huzursuz ediyorsa bi an once gondermeye calisin. Siz yetebilirsiniz kendinize... Bebeginizin zaten sadece size ihtiyaci var baskasina degil. Ev temizlenmesin,bi sure esinizden yemek destegi alin. Emek yapamiyorsa bebege o bakarken siz hemen halledin. Karniniz tok,kafaniz rahat, sagliginiz yerinde olsun...

Yemege tereyagini fazla koyuyor diye,ogluma annecim diye seslendi diye, esimle pazara ben giderdim o nasil gider diye lohusaligini aglayarak ama simdi bunlara gulerek geciren bir anne olarak soyluyorum canlar :)

Bu arada genelde gebelikte yasanan hamilelikte olabilen mastit rahatsizligina yakalandim sanirim. Kac gundur gogus ucum agriyordu,bugun sag göğüs ucumun sertlestigini ve kizardigini farkettim. Dokunamiyorum cok aciyor. Dr a gitmem gerekir mi bilemedim.

37
37+2 demek 38. haftanın içindesin demek canım . oyuzden oyle gosteriyo

Ya bide bu gizli aglamalarimiz aglayip cikip anlaiyolarmi acaba diye tedirgin olmalarimiz. Doya doya aglamayi ozledim valla ya. Insan anne vs yaninda aglayiyo daha kotu oluyo

Kizlar ates olcer aldimizmi ben onu arastiriyorumda kafam karisti kullanan memnun olan varmi fiyatlar 50 den basliyo cok cok yukseliyo alin yada kulak ates olcer olmasi lazim sanirim bineczanede 150 dediler ama markasini duymadigim icin almadim arastirayim dedim

Canim tabiki dua ederiz biz hayirla aldik yavrumuzu kucagimiza bunca yil sonra bundan oncekiler hep genetik olarak problemli diye aldilar Cok sukur bugunumuze hep dua ile geldik simdide insallah senin gonlunun Muradini versin Rabbim bebeginede sifasini

Canım çok sağol inşallah benimkide öyle olur bu ilk bebeğin mi canım senin

Sagolasin duygucum saatler hiç geçmiyor inanki bir an önce kavuşmak istiyorum oglusuma biz onu herseyiyle kabul ettik zaten pasami :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…