- 5 Mart 2015
- 1.952
- 1.565
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #67.901
Öyle canım doğacak inşallah :) ama ben dokuz doğurdum yaniiiAzıcık siyaset yapmayı öğren
İçten içe de takma kafana eninde sonunda doğacak sonuçta. Sonsuza kadar içerde kalacak hali yok
Öyle canım doğacak inşallah :) ama ben dokuz doğurdum yaniiidaha da 38+4 teyiz çok aceleciyim bende işte bide kv sinir oluyorum yaa
Canım benim çok teşekkür ederim çokta doğru söylüyorsun:) uyuyabiliyorum çok şükür yaa oğluşum rahatsız etmiyor annesiniSinir olma canım sana da bebişe de yazık. birak o konuşsun, takilsin kendi halinde he de gec... senin hakkaten daha günün var ne diye stres yapıyorsun? Kaç kere hayatımızda hamile oluyoruz? tadını çıkar şu günlerin. Bol bol fotoğraf çekil mesela :) bir de uyuyabiliyorsan uyu, deliksiz uykuyu cok ozleyeceksin
Kızlaaar dua edin bana doğurayım yaa şu kvye inatdaha doğurmıcan doğuramazsın çok var diye diye başımı yedi yaa
koltuk altı özel bölge göğüs karardı hep canımKızlar sizde de hamilelikte boyunda siyah siyah çizgi kararma oldu mu ya doğum yaptıktan sonra geçer mi bunlar kol alto da aynı kapkara oldum ya bn de mi oldu sadece
İnşallah canım benim inşallah ❤ bakmıyım diyorummm ama takıyorum illa bi sure sonraİnşaallah sağlıklıca zManında gelir kuzum
Sen K valideye bakma
Desin desin Dursun
Bana da pek bi minik geliyo ama annem geldi bugun goruntu olarak gayet iyi dedi tabi tartida ne cikar bilinmez.deniz iyi canım çok şükür rahatladı baya. arada gelen normal gaz sancıları var sadece. o da olsun yani nazar boncuğu niyetine. bizimki dışarı çıkmayı hiç sevmiyo canım ya büyün gün huysuzlanıyo. on gün beklicez artık kontrolü. ama bana pek bi zayıf geliyo sanki şimdiye kollar bacaklar boğum boğum olması lazımmış gibi geliyo. ediz nasıl boğum boğum oldu mu kolu bacağı? tarttırınca etiketle kuzum beni de
Ben en son sabah 10a geliyodu sanirim hadi uyu artik diye yalvariyodum acincak haldeydim :)) ama deger kuzucuklar icin koskoca omrumde bi kac ayim uykusuz gecse nolcak buyusun beraber sekerleme yaparizBenimki bigün koparck die kokryrm o ağzındna çekme aşaması beni çok korkutuyo.hele o damaklarla sıkması. Bunun için beklediğimi bilmydm 9 ayaman emsinlrde nasıl istiyolarsa öyle
Yaşaaaa
çok geçmiş olsun canım şuan o sıvıyı atmış ve gayet iyi anladığım kadarıyla. peki ablasının durumuyla alakası var mı bunun? ne bileyim şimdi ben de ikinci çocuğu düşünsem onun ciğerinde de sıkıntı olur mu acaba? nüvit beye biz de senin tavsiyenle gittik çok tatlı bi amca çok memnun kaldık acil bi durumda ona gidecektik neyse ki gerek kalmadı. denizim iyi gayet. hatta biz bilmesek hiçbi sıkıntısı yok ama röntgene bakılırsa kist büyükmüş ve 3-6 ay arası ameliyat olacakmışCANIM CİGERLERİ SU dolu doğdu atamamisti 2 saat kuvezde kaldı solunum dusenlendi erkek bebeklerde olurmus bu geç atarmis ciğer deki amnio sivisini 2 saat sonra normale döndü ama doktor ilaç alicak diye ertesi günü riske etmedi açıkçası şimdi iyı çok şükür.senin nasıl şimdi denizin
ben kızım ne zaman isterse emziriyorum ama malesef etrafta insan olunca sıkıntı oluyo evişi yemek bitmek bilmiyor yoruluyorum bide kv çocuğu sürekli oyalıyor. açlıktan iyice ağlamadan bana vermiyor ki emzireyim o da en az yarım saat demek oluyor canım sıkılıyor.Evet haklisin canim.pazartesi gununden beri oyleyim canim.yarim saatte 1 saatte emziriyorum hep.gercekten faydasini gordum.dedim demekki bu kampi tam anlamiyla yapsam kim bilir ne kadar artacak.suan kayinvalidemde kaliyorum.sagolsun bana bir is dusmuyo zaten burda.1 haftaya kendi evime gecicem.senin dedigin gibi dusunuyodum bende.fazla yemek yapip 3 gun boyunca sadece emziricem.seninkilerde gider gitmez hemen yap canim.dedigin gibi evde baskalari olunca yemegi temizligi bitmiyo
canım yapacak bişey yok ama evine kabuk etmek istemediğin birini eşinin eve alması da hoş değil çok zor durumda kalmışsın ben olsam bişey de diyemem perişan olurdum seni anlıyorumeşim aradı şimdi kardeşim aradı geliyomuş dedi bende evi terk edeceğimi söyledim adam müdürüyle toplantıda sürekli arayıp rahatsız ediyorlar ne biçim insan bunlar bilmiyorum adamda arada kaldı
Canim bnm bu boyunda çizgi çizgi olan yerler var ya ek olarak oralarda ek olarak onlardaİnşaallah sağlıklıca zManında gelir kuzum
Sen K valideye bakma
Desin desin Dursun
koltuk altı özel bölge göğüs karardı hep canım
misam cnm bedenini nasıl ayarlıyoruz.
canım sağlam çocuktan randevu alıyomuşsun o sevk edip çektiriyomuş kalça usg yi. göz taramasını bilmiyorum ilk defa duydum. bide sağlıl ocağında aşı olcak 1. ayda galibaHerkese merhaba :) biz 1 aylık olduk, sağlık ocağındaki hemşiremiz kalça usg ve göz taraması yaptırmamızı söyledi. Yaptıran var mı aranızda? Direkt hastaneden usg ve göz doktoru muayenesi alarak mı yapılıyor yoksa çocuk doktoruna gidiyoruz o mu sevk ediyor?
Zamanla gaz yapan şey ne canım damla mı ben sap simplex diye bir damla kullanmaya başladım ama kullanmak da istemiyorumCanim ben bi su bardagi kendime demliyorum.ondan iki kasik kizimada veriyorum.bence bebege verilmesi daha etkili.daha hic gaz damlasi almadik.elimden geldigi kadar ertelemek istiyorum.zaman gectikce kabiz yapiyo diyenler varsimdilik rezeneye devam etkisini gordum cunku
canım sağlam çocuktan randevu alıyomuşsun o sevk edip çektiriyomuş kalça usg yi. göz taramasını bilmiyorum ilk defa duydum. bide sağlıl ocağında aşı olcak 1. ayda galiba
Almadan gittim canim.cocuk bolumune gidiyosun doktor muayene edip istek yapiyo oyle cektiriyosun.cok sukur sikinti cikmadi :)Devlete randevu alıp mı gittin? Hangi bölümde yaptırdın? Bir de sonuçlar iyi çıkmıştır inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?