2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Kızlar sizde de hamilelikte boyunda siyah siyah çizgi kararma oldu mu ya doğum yaptıktan sonra geçer mi bunlar kol alto da aynı kapkara oldum ya bn de mi oldu sadece

Öyle canım doğacak inşallah :) ama ben dokuz doğurdum yaniii daha da 38+4 teyiz çok aceleciyim bende işte bide kv sinir oluyorum yaa

Sinir olma canım sana da bebişe de yazık. birak o konuşsun, takilsin kendi halinde he de gec... senin hakkaten daha günün var ne diye stres yapıyorsun? Kaç kere hayatımızda hamile oluyoruz? tadını çıkar şu günlerin. Bol bol fotoğraf çekil mesela :) bir de uyuyabiliyorsan uyu, deliksiz uykuyu cok ozleyeceksin

Canım benim çok teşekkür ederim çokta doğru söylüyorsun:) uyuyabiliyorum çok şükür yaa oğluşum rahatsız etmiyor annesini sizin yerinize de uyurum ben kızz ❤

Kızlaaar dua edin bana doğurayım yaa şu kvye inat daha doğurmıcan doğuramazsın çok var diye diye başımı yedi yaa

İnşaallah sağlıklıca zManında gelir kuzum
Sen K valideye bakma
Desin desin Dursun
Kızlar sizde de hamilelikte boyunda siyah siyah çizgi kararma oldu mu ya doğum yaptıktan sonra geçer mi bunlar kol alto da aynı kapkara oldum ya bn de mi oldu sadece
koltuk altı özel bölge göğüs karardı hep canım

Kizlar bi sor
Bana da pek bi minik geliyo ama annem geldi bugun goruntu olarak gayet iyi dedi tabi tartida ne cikar bilinmez.
Etiketlerim mutlaka denizide seni de kocamaan opuyoruz

Benimki bigün koparck die kokryrm o ağzındna çekme aşaması beni çok korkutuyo.hele o damaklarla sıkması. Bunun için beklediğimi bilmydm 9 ay aman emsinlrde nasıl istiyolarsa öyle
Ben en son sabah 10a geliyodu sanirim hadi uyu artik diye yalvariyodum acincak haldeydim :)) ama deger kuzucuklar icin koskoca omrumde bi kac ayim uykusuz gecse nolcak buyusun beraber sekerleme yapariz

çok geçmiş olsun canım şuan o sıvıyı atmış ve gayet iyi anladığım kadarıyla. peki ablasının durumuyla alakası var mı bunun? ne bileyim şimdi ben de ikinci çocuğu düşünsem onun ciğerinde de sıkıntı olur mu acaba? nüvit beye biz de senin tavsiyenle gittik çok tatlı bi amca çok memnun kaldık acil bi durumda ona gidecektik neyse ki gerek kalmadı. denizim iyi gayet. hatta biz bilmesek hiçbi sıkıntısı yok ama röntgene bakılırsa kist büyükmüş ve 3-6 ay arası ameliyat olacakmış ben biraz daja büyüsün öyle ameliyat olsun istiyodum ama olmayacak üzgünüm

ben kızım ne zaman isterse emziriyorum ama malesef etrafta insan olunca sıkıntı oluyo evişi yemek bitmek bilmiyor yoruluyorum bide kv çocuğu sürekli oyalıyor. açlıktan iyice ağlamadan bana vermiyor ki emzireyim o da en az yarım saat demek oluyor canım sıkılıyor.

eşim aradı şimdi kardeşim aradı geliyomuş dedi bende evi terk edeceğimi söyledim adam müdürüyle toplantıda sürekli arayıp rahatsız ediyorlar ne biçim insan bunlar bilmiyorum adamda arada kaldı
canım yapacak bişey yok ama evine kabuk etmek istemediğin birini eşinin eve alması da hoş değil çok zor durumda kalmışsın ben olsam bişey de diyemem perişan olurdum seni anlıyorum

canım sağlam çocuktan randevu alıyomuşsun o sevk edip çektiriyomuş kalça usg yi. göz taramasını bilmiyorum ilk defa duydum. bide sağlıl ocağında aşı olcak 1. ayda galiba

Zamanla gaz yapan şey ne canım damla mı ben sap simplex diye bir damla kullanmaya başladım ama kullanmak da istemiyorum

canım sağlam çocuktan randevu alıyomuşsun o sevk edip çektiriyomuş kalça usg yi. göz taramasını bilmiyorum ilk defa duydum. bide sağlıl ocağında aşı olcak 1. ayda galiba

Asiyi dun yaptirdik canim evet. Hepatit asisinin 2. Dozunu yapti, sonra da kalca usg ve goz tarama testi istedi. İnsallah sonuclar iyi cikar bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…