2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379

canım doğumda 7-8 kilo gidiyor dediğine göre şuan 70 kilo olman lazım sen m al bence doğumdan sonra 7-8 kilo zaten vereceksin yine M-L arası olursun. Korsede bir beden küçük almak gerekiyor sana M olur bence, L bir süre sonra toparlayınca etki etmez diye düşünüyorum ama içine sinmezse çamaşırcıya vs sor ya da sordur birine. Benim şuan bedenim M ama korsede S takıyorum

canım sorma ya tamam kendi de iş yapıyo ama yaptığından çok iş çıkıyo bana. üç kişilik sofra ona göre yemek hazırlanıyo temizliği de fazladan yapıyoruz ev kalabalık diye

canım bence yorma kendini, zaten bundan sonra herşeyi sen yapacaksın kimse kusura bakmasın bırak yapma. Benim doğumdan beri annem yanımda inan sadece çocuk emziriyorum zaten kendi kaldırmıyor beni çocuğa odaklan sen diye artık sıkıntıdan işe geri döndüm düşün :) Ama araştırdığım kadarı ile olması gereken de o, şuan bizim sadece bebeğe odaklanmamız lazım. Annem gidip kayınvalidem gelecek inan onda da kalkmayacağım yerimden eğer yapmazsa da yapmaz yumurta kırar yeriz, eşim de görür ne yapayım kimse için artık uğraşmayacağım

sevigili anneler. bir sorum olacak. hani bebeği beslemek için 2 saatte bir uyandırıyoruz ya... bu ne zamana kadar devam edicek bilgisi olan var mı??

Canım benim çok ama çok sevindim Allah sizi hayırlısı ile kavuşturdu nihayetinde... Sana ve bebeğine beraber çok güzel günler diliyorum. Darısı bana hadi inşallah...
Çok teşekkür ederim canım İnşaallah sağlıkla huzurla kavuştursun sen de Bebeğine

sevigili anneler. bir sorum olacak. hani bebeği beslemek için 2 saatte bir uyandırıyoruz ya... bu ne zamana kadar devam edicek bilgisi olan var mı??

Canım ben sarılığı düşene kadar kendim uyandırdım. Şimdi kendi kendine uyanıyor ağlıyor öyle emziriyorum. Bazen 1buçuk bazen de 2 saat arayla uyanıyor.

Kızlar sanırım sancılar yoklamaya başladı. Ama su veya nişan gelmesi yok. Sancı sıklığı ne zaman olunca doktoru aramam lazımdı 5 dk mı

Kızlar sanırım sancılar yoklamaya başladı. Ama su veya nişan gelmesi yok. Sancı sıklığı ne zaman olunca doktoru aramam lazımdı 5 dk mı
Ayy canım benim hadi bakalım güzel haberler ver bize gelsin artık miniğin ben 5 dakikadan daha sık olunca diye biliyorum ama yaşayanlar daha iyi bilir tabi

Maşallahhhh:) nasıl aldırdın o kiloyu banada bi de hele:) sadece anne sütüylemi yoksa mamada veriyomusum?benim kızım çok yavaş kilo alıyor

Tamam cnm çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…