2016 Temmuz Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    379
Bir arkadasima doktoru 4 5 gunden sonrasini kabiz sayiyoruz demis.seninki kabizda degildir gerci.sancisida ondandir belki.nette gaz cikarmalari icin bebeklere yapilan masajlar var bir dene istersen.gazini cikarirken kakasinida yapar belki.bu arada kac gunluksunuz?

Inşallah bende kolayca dogum ederim canım ya yok bugün değil haftaya cuma. 2 hafta müddet verdi 1 haftası bugün doldu onur cuma gideceğim dogum gerçekleşmez ise inşallah gerek kalmadan sancimla giderim

13u nde doğdu bebeğim bugün 10.45 te 9. Gününü doldurdu. 4220 doğdu bebeğim çarşamba günü, Cumartesi doktora gittik 3700 e düşmüş %12 lik kayıp var dendi %10a kadar normalmis
Himm doktorun ne diyo peki? Mama takviyesi onerdimi? Kasikla mama ver istersen biraz kilo almasi icin.Allahtan 4 kilonun ustunde dogmus canim sikma canini.emzirmeye calis surekli

Yaptım masaları canım ama işe yaramadi yaaaa mama veriyorum o yaptı heralde 7 gunluguz bugun

Kızlar 3 günlük nacizane tecrubeme dayanarak hayatımı kolaylaştıran şeylerden bahsetmek istiyorum öncelikle emzirme minderi çok iyi neredeyse iki elini de kullanmiyorsun emzirirken simdi de ilk kez kullandık babamız güvenli uyku minderi almış o da ideal duruyor şimdilik endişelendim durum tırnaklarını nasıl kesecegim herhangi bir öneriniz var mı kimseye kestirmek istemiyorum ben kesmek istiyorum ama korkuyorum hmm bir de hastanede söylediler ıslak mendil kullanmayın bez pamuk vs ıslatın onu kullanın dediler bebek pamuğu vardı onu kullanıyorum ben de sizlerin de tecrubelerinizi bekliyorum

Çok teşekkür ederim canım ben de de öyle oluyor biz de 3 günlüğüz bir emzirme ne kadar suruyor aşağı yukarı

Bizimkide nazlı maalesef. Dünden beri hafiflettim kıyafetlerini bakalım ne olacak :)
Boynu filan isilik olmaya başladı. Bi aylık filan olsalar biraz daha rahatlarız sanki. Ne zormuş ya :)

Babalık izni yani doğum izni iptal degil canım başta o da öyle zannediyordu hatta biraz sorun oldu ama sonunda aldı bugün iznini

Babalık izni yani doğum izni iptal degil canım başta o da öyle zannediyordu hatta biraz sorun oldu ama sonunda aldı bugün iznini

İnş öyledir canım ya eşimin arkadaşının esi 2 gun once doğum yapti ertesi gün ise cagirdilar o yüzden xanim sıkıldı benimde :/

Canım süt sağma ile ucunu çıkarıyorum sütüm var ama bebeğim ememiyo tam uğraşmıyor pes ediyor psikolojim bozuldu mahvoldum

Normal dogum yapan ve dikişleri olan anneler bir sorum olacak. Dogumdan sonra dikis kontrolu icin drunuz cagirdi mi? Cagirdiysa ne kadar sure sonra cagirdi ?

Bebişin hayırlı olsun :) 10 gün sonraya cağırdı canım. Kaç dikişin var?

Kızlar benim psikolojim iyice bitti lohusalıkmış dikişlermiş bel ağrısıymış hiç umrumda olamadı 3 gün süt gelmedi süt gelmeden mememi veriyordumm bağırıyo almıyordu bebeğim sür yok ondan diyordum şimdi sütten göğsüm sızlıyo sütüm damlıyo akıyo ama yine aynı.. Sağıp verince ancak içiyor uç çıkarıyorm yarım saat uğraşıyorum tutmuyo azıcık tutup ya ağlıyor ya da uyuyor hemen bi kez iki kez çekiyor...
Mama vermek zorunda kalıyorm çünkü sürümü sağmayla ancak 20 ml falan çekiyorum çok ağrıyor çatlıyor ve doymuyor bebeğim yardım edin bana bi yolu yokmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…