- 21 Mayıs 2012
- 2.279
- 2.280
- 333
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #68.241
matsiyahoje @insanbuL 1cicek3bocek sunnetimiz oldu 30 dk sürdü total.iyi çok şükür oglusumUz 10 güne tamamen gecicek mis inşallah
3 gun boyunca sadece bebek emziriyosun :) yaninda yardimci olacak biri oluyo.sen emzirip yardimci olacak kisiye veriyosun o gazini cikarip altini aliyo.sen bu arada uyuyosun.yapacagin tek sey yemek yeyip bebek emzirip uyumak.saate dakikaya bakmaksizin emziriyosun.emzirme kampinin kurali "bebek gak dese emziriyosun guk dese emziriyosun" :) bu 3 gunun sonunda sut asiri bollasiyomus. Ben kurallarina tamamen uyamam.evime donunce tek olucam.yemegimi 3 gunluk yapicam.yaticam yataga emzirip gazini cikarip altini degisicem.bebegim uyuyunca bende uyucam.bu da etkili olur.ama tam kuraliyla uygulamak daha iyi
Canım bize plastik bi halka takarak yaptı pasuman demedi merhem verdi fitil için ateşi olursa koyarsin dedi bende her bez almak için açınca içim acio valla ama mecbur yapiorum ben kimseye yaptiramam kendim yaparım içim yansada mecbur.iyi yaptık ama oldu bitti çok şükür buyuyunce zor olucakti psikolojik olarakHayirli olsunbizde bgn sunnet olduk kara kara dusunuyorum pansuman olayini nasil yapicaz neyseki snnem yanimda fitili bile ben koyanadim esim koydu yaa bize sali banyo yapabilir dedi
Hepinizin cevapları için teşekkürler çok sağolunCanım son zamanlar yeri daraldığı için çokta hareket etmezler zaten, arada sertleşir bırakır hissettirir kendini. Bence başka doktora gidipte kafanı karıştırma 2 gün daha dayan :)
Canım buyuyunce daha zor olmazmi 1.5 5.5 yaş arası önerilmio mus. Psikolojisi acisindan bide genel anestesi oluo buyudukce şimdi lokal anestesi ile oldu Allaha Şükür atlattik hayirlisiyla yaptır bence eşini ikna etOyyyy maaşalah kuzulara :)
Sünnet işini eşimi ikna edemediğim için yaptırmıyoruz.büyüyünce yapıcakmışız
Canim anneler bir terslik olduğunu kesinlikle hisseder. Ben hamile kaldığımdan beri bunu öğrendim. Eğer sana anormal gelen bir durum varsa bahane düşünmeden hastaneye gitmeni tavsiye ederim. Gidersen hiç bir sorun yoksa ne kaybedersin? Gitmezsen ve bir sorun varsa ne kaybedersin? Bunu düşün...
Canim son gunleri ihmal etmemeni tavsiye ederim bence baska bir dra git ve rahat et. Gun geçtikce su azalması,bebegin sıkıntıya girmesi,kakasını yemesi gibi riskler var.
Canım son zamanlar yeri daraldığı için çokta hareket etmezler zaten, arada sertleşir bırakır hissettirir kendini. Bence başka doktora gidipte kafanı karıştırma 2 gün daha dayan :)
Kaç haftaliksin canım hareket düzenini sen saha iyi bilirsin şu problemin varsa git başka doktora derim ben
Aneemmm erkek de olmuş kurban olurum maşallah maşallah allahim esirgesin canım allah damatligini da görmeyi nasip etsin :)matsiyahoje @insanbuL 1cicek3bocek sunnetimiz oldu 30 dk sürdü total.iyi çok şükür oglusumUz 10 güne tamamen gecicek mis inşallah
bu geceyi rahat atlatiriz onsallah cnm bize batikon verdi birde agri kesici krem pipisini bezlerkende kopuk bardagi kesip koyduk ki pipisi bezle temas etmesin diyeCanım bize plastik bi halka takarak yaptı pasuman demedi merhem verdi fitil için ateşi olursa koyarsin dedi bende her bez almak için açınca içim acio valla ama mecbur yapiorum ben kimseye yaptiramam kendim yaparım içim yansada mecbur.iyi yaptık ama oldu bitti çok şükür buyuyunce zor olucakti psikolojik olarak
Bizimkide nazlı maalesef. Dünden beri hafiflettim kıyafetlerini bakalım ne olacak :)
Boynu filan isilik olmaya başladı. Bi aylık filan olsalar biraz daha rahatlarız sanki. Ne zormuş ya :)
ankarada olan hamişlerimiz hangi doktora gidiyo bana yardımcı olun lütfen
hamilelik öncesi konrole gitmek istiyorum
ama hangi doktor seçemedim
önerilerinizi bekliyorum..
Oy canım benim dogum günün kutlu olsun nice güzel yıllar gör yavrularınla inşallah :) inşallah kendi rızasıyla gelir böceğin :)Gönül isterdi bugün dogsun yas gunum bugün :) olmadi ama cuma doktor dogumu başlatabilir canım bekliyoruz :) sağlıkla gelsinler artık
Kızlar temmuz grubunda doğurmiyan kaldı mı. Bende 16 temmuz gecesi doğurdum.
Oyyy paşam erkek olmuş maaşallah onamatsiyahoje @insanbuL 1cicek3bocek sunnetimiz oldu 30 dk sürdü total.iyi çok şükür oglusumUz 10 güne tamamen gecicek mis inşallah
Sma Can'ım şeker içermiyor ve en eski en bilindik mama, ben bile 36 yıl önce onunla beslenmişim :) ben de oğluma günde 1-2 defa sma ile takviye yapıyorum mecburen doymuyor sütüm az maalesefBir de mama önerinizi bekliyorum mecbur bu ara veriyorum
İnş öyledir canım ya eşimin arkadaşının esi 2 gun once doğum yapti ertesi gün ise cagirdilar o yüzden xanim sıkıldı benimde :/
Çok teşekkür ederim canımilk başlarda 45 dk sürüyordu canım çok yoruluyordu yarısında dinleniylr uyukluyordu şimdi göğsüm çok doluysa 15 dk da boşaltıyor ama ben en az 20 dk dursun diye uğraşıyorum. bazen 5-10 dk emiyo ama o zaman 1 saate acıkıyo huysuz oluyor. sen aktif emmenin 20 dk dan az olmamasını hedefle ilk süt sulu sonraki süt yağlı o yüzden yağlı sütten vermeye çalış
Cok tesekkur ederim canim darisi size:)Oyyy paşam erkek olmuş maaşallah onaDarısı bizim başımıza 2-3 ay sonra
ipekm84 Can'ım sizin de pipi gitmiş hayırlı olsun maaşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?