2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

40. Gün özel birşey yapmadım, sadece lohusaligim bittiği için bebeğimin yaninda o gün kendim yasin okudum. Annem, teyzem ve yegenlerim de tesadüf eseri bizimleydi. Özel bir organizasyon yapmadım.

Bizim düzenimiz epeydir var çok sukur. 1. Ay bittiginden beri sanırım. Yakında siz de oturtursunuz. Kimse olmayıp bebekle başbaşa kalınca daha kolay oluyor bir düzen sağlamak :)

Cnm düzenden kastın nedir. Yani hergün aynı saatlerde mi uyuyup uyanıyor. Bizim hergün farklı.

Aaa bu sorunun cevabını ben de merak ediyorum ipekm84 ipekm84
55 günlük plajda bebek arabasinda uyudu zaten araba ile bol bol gezince masallah akilli durdu bu arada sezaryan iledoğurdum doktorum denize rahat rahat girebilirsin dedi kizlar

Kızlar ya hep kendimi olumlu düşünmeye zorluyorum elimden gelen herşeyi yapıyorum ama az olan sütüm daha da azalıyor. Artık kafayı yiyeceğim sezeryan olan bir sürü insan var etrafımda Allah eksilmesin arttırsın maşallah sütleri çok ve bebeklerine yarıyor benim niye böyle yok mu şu sütü kesin arttıracak bişey burda ve nette gördüğüm herşeyi denedim. Sadece sabahları göğüslerimde süt olduğunu anlıyorum onun dışında hep yumuşak sıkınca zorla süt çıkıyor. Yok mu bildiğiniz koca karı yöntemleri de dahil yaparım herşeyi
canim tane kimyon cayi iciyorum ben faydasi oldu bende dene istersen

Aynen beni tarif ettin :))
Ama bi taraftan da korkuyorum. Yapabilir miyim diye. Cunku bazen oglum aglama krizine girdiginde cok yorgun dusuyorum ve anneme veriyorum ilgilensin diye.
Evde yalniz kalcagimiz zamn oyle bisey olursa oturur birlikte aglariz artik :))

Insallah geliriz ustesinden:) ben valla oglum agladiginda biri gelip aldiginda sinir oluyorum. Cunku susturamadan daha cok aglatip geri getirip veriyolar elime

Kizlar bebegim emerken hirilti geliyor neden olabilir? Doktora mi gotursem gerci haftaya 1. Ay kontrolumuz var ama hirilti beni tedirgin ediyor erken mi gitsem ki basina gelen var mi?

matsiyahoje matsiyahoje canim biz de ishal olduk. Doktordan veldim idrar tahlili istedi. Bide kaka tahlili alicsk yarin. Atesini takip et 34.5 37.5 arasinda olursa sorun yok dedi. Kakasinda kan sumuk kopuk var mi dedi.hafif kopuk oluyo yaparken dedim tahlil istedi

Allah'ima milyonlarca kez şükürler olsun, minnosun şu gününü gosterdigi için. . Gözün aydın canimm çok canın yandı çok sabrettin ama değdi. Allah bi daha gostermesin, beterinden saklasin. Kuzucugada yuzbin kez maşallah çok tatlı :)
Aminnn canım benimm Allah Razı olsun ne güzel dua etmişsin hepimizin evladını hayırla sağlıkla bağışlasın Rabbim inşallah.senin minnakında çoooook tatlı maşallah Sübhânallah

gaz sancımız yoktu D vitaminine başlayalı gaz sancımız başladı gibi geliyor. D vitaminini dolaptan çıkarıp içiriyorum sizdede gaz sancısı arttı mı ? Birde devamlı ossuruyorux baya sesli sesli bu normal mi ?

Canım d vitamini yan etkilerinde var zaten, bende içeriğinden dolayı bide kabız olur diye kullanmadım hiç
gaz sancımız yoktu D vitaminine başlayalı gaz sancımız başladı gibi geliyor. D vitaminini dolaptan çıkarıp içiriyorum sizdede gaz sancısı arttı mı ? Birde devamlı ossuruyorux baya sesli sesli bu normal mi ?

Back
X