2016 temmuz bebişleri büyüyooor :)

Evet canim oturdu bizim duzenimiz.bizim 6 bucuk 7 den sonra mizmjzlanmalar aglamalar basliyodu.saat 7 de oyun halisina koyuyorum baya oyalaniyo ve aglamiyo.boyle cozdum ben onu :) ve oyun halisinida aksam uyku rutinimize eklemis oldum :)

Evet canim oturdu bizim duzenimiz.bizim 6 bucuk 7 den sonra mizmjzlanmalar aglamalar basliyodu.saat 7 de oyun halisina koyuyorum baya oyalaniyo ve aglamiyo.boyle cozdum ben onu :) ve oyun halisinida aksam uyku rutinimize eklemis oldum :)
ooh maşallah ben de sıkıntıları çözüyorum yardımlarınızla. sıkıştıkça soruyorım öğreniyorum.allahın izniyle biz de oturtucaz inşallah

Canim allah yardimcin olsun gercekten isin cok zor tek mi bakiyosun?

Allah kolaylık versin. Ben bile şöyle hergün yemek yapan biri olsa diye düşünüyorum. Yemek bulamıyorum bulsam yapamıyorum. Seni hiç düşünmedim şu an

fazla emmesinden kaynakli.benim kizimda ozellikle sabah ayni seyi yapiyor.sut zaten sabah cosmus oluo 5dk bike fazla gelio.ben kaldiriyorum cok emmeden.sen de ole yap.az geliosa da sonra tekrar emzirirsin

Eşim akşam getirecek canım nurse harveys onu kullanirsam aguline kullanmayim dimi
Aguline kullanmadım ben hiç ama galiba oda bitkisel bi şurup aynı anda ikisinide kullanmak zararlı olabilir birde faydası olmuyorsa bence kullanma en azından bi nurse harveysi tek basına dene etkisini anlayabilmek için

Kızlar bebişleriniz gece uykusu olarak kaçla kaç arası uyuyorlar bir de kaç defa uyanıyorlar
8 bucuk 9 bucuk arasi aksam uykusuna yatiyoruz.gece 11 12 gibi o uyanmadan emziriyorum.daha sonra kendisi 3-3 bucuk ve sabah 6 bucuk 7 ye dogru kalkiyo.emdikten sonra bazen 1 saat daha yatiyo gun baslamis oluyo

Emzigi ağzından düşürecek kadar uykuya dalan bir bebek 5 dakika sonra neden uyanır
Emziği düştüğü için canım çünkü benimkide çok yapıyo onu düştü mü başlıyor ağlamaya o an pış pış falan yaparsam uyuyor tekrar bazen bazende o emziği tekrar almadan susmuyor

ooh maşallah ben de sıkıntıları çözüyorum yardımlarınızla. sıkıştıkça soruyorım öğreniyorum.allahın izniyle biz de oturtucaz inşallah
Zaten burasi olmasaydi bitmistik.bircok seyi burdan ogrendim.anneligimi belki daha zor yasayabilirdim topigimiz olmasaydi

Canım benzer durumu ben de yaşıyorum. Benim büyük oğlumda 5 yaşında. Onda da başladı kıskançlıklar. Kardeşiyle ilgili herşeye onu da dahil edin. Ben bebeğe banyo yaptırırken abisinden yardım istiyorum geliyor su tutuyor. Uyanır uyanmaz abimiz duyacak şekilde" abi nerdeymis abiye günaydın diyelim" şeklinde bebekle konuşmalar yapıyorum. Bunları duymak abimizin çok hoşuna gidiyor. Abimiz oyun oynarken yanına koyuyorum bebeğimi böylece birlikte vakit geçirmelerini sagliyorum ( tabi bende yakınlarında oluyorum). Birbirlerine bağlanmaları, alışmaları için uğraşıyorum. Öpmesine,sarilmasina müdahale etmiyorum. Şu aralar biraz daha azaldı kıskançlığı

Kabız olan canlarım şimdi doktordan çıktım, genel cerrah doktoru kabızlığını çözmediğin sürece makat hastalıklarını asla çözemezsin dedi. Sindirim sistemi için verilen ilaçlar süte geçmez dedi. Duphalac verdi,makat sorunuma muayene istemediğim için ilaç yazamam dedi uygar eymen A assossss N Nesri0621

Geceleri neyse ne de, benim oğlana gündüzleri geliyorlar...
Uykuya dalamıyor diye sinirlendikce sinirleniyor, inadına dalamıyor.
Geceleri kundaklıyorum da,gündüzleri hiç birsey sökmüyor.
Yok mu etkili bi yöntemi olan
Memede uyuma ve sallama haricinde.

Aguline kullanmadım ben hiç ama galiba oda bitkisel bi şurup aynı anda ikisinide kullanmak zararlı olabilir birde faydası olmuyorsa bence kullanma en azından bi nurse harveysi tek basına dene etkisini anlayabilmek için
Haklısın canım yarın ona başlayım bakalım

Ben de doğduğundan beri önce emzirip sonra mama veriyorum çünkü sütüm çok az. Bebeğim 47 günlük son 1 haftadır neredeyse hic emiyor. Önceleri uyku sersemi bayağı emerdi artik o da yok 2 dk emip sonra çığlık çığlığa ağlıyor. Mamayı görünce de susuyor tabi Sütüm bu aralar biraz arttı ama emmediği için o da gidiyordu. İnternette çok araştırdım biberon alan bebek nasıl anne memesini bırakmaz diye.

Sonra medela'nın Calma diye bir biberonunu buldum ve aldım. Diğerleri gibi deliği yok bebek anne memesini vakumladigi gibi mamayı çekebiliyor sadece, Bugün kullanmaya başladım. Mememi ne zaman versem aliyor insallah boyle devam eder. Mama veren sütü az olan arkadaşlar bence deneyin.

Ya bakayım bende sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…