- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.141
Evet canim oturdu bizim duzenimiz.bizim 6 bucuk 7 den sonra mizmjzlanmalar aglamalar basliyodu.saat 7 de oyun halisina koyuyorum baya oyalaniyo ve aglamiyo.boyle cozdum ben onu :) ve oyun halisinida aksam uyku rutinimize eklemis oldum :)sabah 7de kalktı 9:30 da uyuttum hayya ilginçtir çok kolay uyudu.birazdan kalkar. sonra bir kere daha uyuturum ama üçüncüye uyutmayı düşünmüyorum. zaten akşam 7-9 arası koliği tutuyor. o bitince 21:30 gibi de gece uykusuna yatırırım. dün gece öyle çok rahat ettik. bu gece de anason verdim ıyku saatini kaçırıp krize girince ama pişman oldum vermeden düzene sokmaya çalışacağım.
sizin uyku saati kaçmazsa düzeniniz oturdu dimi?
sabah yaz bana olur muTamam canım bu gece deneyecegim inşallah
ooh maşallah ben de sıkıntıları çözüyorum yardımlarınızla. sıkıştıkça soruyorım öğreniyorum.allahın izniyle biz de oturtucaz inşallahEvet canim oturdu bizim duzenimiz.bizim 6 bucuk 7 den sonra mizmjzlanmalar aglamalar basliyodu.saat 7 de oyun halisina koyuyorum baya oyalaniyo ve aglamiyo.boyle cozdum ben onu :) ve oyun halisinida aksam uyku rutinimize eklemis oldum :)
Canim allah yardimcin olsun gercekten isin cok zorBaş edemiyorum ve artık biçare hissediyorum(( emmiyorlar üstüne üstlük bir de sağıp veriyorum kat be kat zor oluyor. bu sabahtan beri yediklerini kısuyorlarlar , on dk uyuyup uyanıyorlar. Böyle giderse depresyona girmemek işten değil (((
Allah kolaylık versin. Ben bile şöyle hergün yemek yapan biri olsa diye düşünüyorum. Yemek bulamıyorum bulsam yapamıyorum. Seni hiç düşünmedim şu anBaş edemiyorum ve artık biçare hissediyorum(( emmiyorlar üstüne üstlük bir de sağıp veriyorum kat be kat zor oluyor. bu sabahtan beri yediklerini kısuyorlarlar , on dk uyuyup uyanıyorlar. Böyle giderse depresyona girmemek işten değil (((
10 12 arasi uyuyor.1 ya da 2 kere kalkiyor.ilk uyanmasi 4-5gibi oluyor.sonra 6-7 gibi uyaniyor 8 9 arasi gun basliyorKızlar bebişleriniz gece uykusu olarak kaçla kaç arası uyuyorlar bir de kaç defa uyanıyorlar
fazla emmesinden kaynakli.benim kizimda ozellikle sabah ayni seyi yapiyor.sut zaten sabah cosmus oluo 5dk bike fazla gelio.ben kaldiriyorum cok emmeden.sen de ole yap.az geliosa da sonra tekrar emzirirsinben mama vermiyorum canım. arada versem de sma gold veriyorum memnunum aklında olsun.
bu ara maşallah sütüm baya arttı. deniz de doymak bilmiyor yarım saat emiyor. kusması ondan olabilir mi acaba? emiyor omzuma alıyorum daha gaz çıkmadan süt kusuyor.deniz de 2-3 çorba kaşığı falam kusuyor.
bir süre sonra çökelek de kusuyor ama onu genelde geri yuttuğu için ne kadar olduğunu göremiyoruz
çökelek olarak kusması hep vardı kv fazlasını kusar normal diyordu ama bu süt şeklinde kusması beni endişelendiriyor fışkırarak kusmuyor ama. ne diyorsın bu işe doktora gitmeli mitim ne yapmalıyım? mesela ekin böyle bir hafta kusarsa napardın?
Aguline kullanmadım ben hiç ama galiba oda bitkisel bi şurup aynı anda ikisinide kullanmak zararlı olabilir birde faydası olmuyorsa bence kullanma en azından bi nurse harveysi tek basına dene etkisini anlayabilmek içinEşim akşam getirecek canım nurse harveys onu kullanirsam aguline kullanmayim dimi
8 bucuk 9 bucuk arasi aksam uykusuna yatiyoruz.gece 11 12 gibi o uyanmadan emziriyorum.daha sonra kendisi 3-3 bucuk ve sabah 6 bucuk 7 ye dogru kalkiyo.emdikten sonra bazen 1 saat daha yatiyo gun baslamis oluyoKızlar bebişleriniz gece uykusu olarak kaçla kaç arası uyuyorlar bir de kaç defa uyanıyorlar
Emziği düştüğü için canım çünkü benimkide çok yapıyo onu düştü mü başlıyor ağlamaya o an pış pış falan yaparsam uyuyor tekrar bazen bazende o emziği tekrar almadan susmuyorEmzigi ağzından düşürecek kadar uykuya dalan bir bebek 5 dakika sonra neden uyanır
Zaten burasi olmasaydi bitmistik.bircok seyi burdan ogrendim.anneligimi belki daha zor yasayabilirdim topigimiz olmasaydiooh maşallah ben de sıkıntıları çözüyorum yardımlarınızla. sıkıştıkça soruyorım öğreniyorum.allahın izniyle biz de oturtucaz inşallah
Canım benzer durumu ben de yaşıyorum. Benim büyük oğlumda 5 yaşında. Onda da başladı kıskançlıklar. Kardeşiyle ilgili herşeye onu da dahil edin. Ben bebeğe banyo yaptırırken abisinden yardım istiyorum geliyor su tutuyor. Uyanır uyanmaz abimiz duyacak şekilde" abi nerdeymis abiye günaydın diyelim" şeklinde bebekle konuşmalar yapıyorum. Bunları duymak abimizin çok hoşuna gidiyor. Abimiz oyun oynarken yanına koyuyorum bebeğimi böylece birlikte vakit geçirmelerini sagliyorum ( tabi bende yakınlarında oluyorum). Birbirlerine bağlanmaları, alışmaları için uğraşıyorum. Öpmesine,sarilmasina müdahale etmiyorum. Şu aralar biraz daha azaldı kıskançlığıKızım 5 yaşına girecek ve yeni doğan kardeşini kendi istemesine rağmen şimdi kıskanmaya başladı. Her geçen gün daha çok huysuz, inatçı olmaya başladı. Sürekli benimle ilgilenmiyorsun, beni sevmiyorsun diyor. Bende hem 2 çocuk hem gelen giden hemde evde idare ettiğim mesleğimle (muhasebe) zorlanıyorum artık tahammülüm kalmadı agresifleşmeye başladım, annemde 2 gün kaldı özler sandık, dahada kötüleşiyor durum. Psikologamı gitmeliyiz acaba?
Haklısın canım yarın ona başlayım bakalımAguline kullanmadım ben hiç ama galiba oda bitkisel bi şurup aynı anda ikisinide kullanmak zararlı olabilir birde faydası olmuyorsa bence kullanma en azından bi nurse harveysi tek basına dene etkisini anlayabilmek için
Sütte az canım onu da deniyorum çıkmıyor sadece sabahları dolu oluyor onu da emiyor zaten onun dışında memeler yumuşak olduğu için sinirleniyor sanırım. Gerçi ilk doğduğunda bile tutmak istemiyordu 2 hafta filan uğraştım meme tutturana kadar. Gerçekten olmayınca olmuyormuş onu anladım. Ben ısrar ettikçe bebişte geriliyor bende o yüzden emdiği kadar emziriyorum her seferinde deniyorum emsin diye sonra mama veriyorum.
Ya bakayım bende sağolBen de doğduğundan beri önce emzirip sonra mama veriyorum çünkü sütüm çok az. Bebeğim 47 günlük son 1 haftadır neredeyse hic emiyor. Önceleri uyku sersemi bayağı emerdi artik o da yok 2 dk emip sonra çığlık çığlığa ağlıyor. Mamayı görünce de susuyor tabiSütüm bu aralar biraz arttı ama emmediği için o da gidiyordu. İnternette çok araştırdım biberon alan bebek nasıl anne memesini bırakmaz diye.
Sonra medela'nın Calma diye bir biberonunu buldum ve aldım. Diğerleri gibi deliği yok bebek anne memesini vakumladigi gibi mamayı çekebiliyor sadece, Bugün kullanmaya başladım. Mememi ne zaman versem aliyor insallah boyle devam eder. Mama veren sütü az olan arkadaşlar bence deneyin.
Burası olmasa benim başka arkadaşım bile yok hamileyken taşındım ne komşu ne akraba kimsem yok buralarda. İyi ki burası varZaten burasi olmasaydi bitmistik.bircok seyi burdan ogrendim.anneligimi belki daha zor yasayabilirdim topigimiz olmasaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?