- 29 Ekim 2015
- 2.021
- 1.427
- 133
- 35
- Konu Sahibi matsiyahoje
-
- #5.121
Eşim akşam getirecek canım nurse harveys onu kullanirsam aguline kullanmayim dimiSabah aksam 5ml vermiştik biz ihtiyaca gore günlük 30ml ye kadar verilebilir diyodu üzerinde yani toplamda sabah 5ml aksam 5 ml vermiştim ben baya etkili olmuştu birde kakasini da yapmasını kolaylastirmisti canim
1 aydır nerdeyse kuru incir üzüm kayısı kompostos aç karnına bir kase yiyorum canımAh canım ya, ertelemek fena yapıyor gerçekten. Sen Duphalac dene, bir de sabah kalkınca sıcağa yakın ılık suyla bir kaşık bal karıştır iç. Aç karnına. Biliyorum tadı çok hoş değil ama işe yarıyor. Ve kuru incir koy kompostonun içine.
o da olk bebek sahibi olduğumuzdandir zamanla gecer alisiriz:)Evet canım ben de tek çocuğum ve annem babam malesef büyüdüğümü görememiş. ben 2 aylıkken annem işe dönmek zorunda kalmış 6ay beni işe götürüp getirmiş sonra 1 sene anneanne babaannemde kalmışım sonra bakıcılar kreş yurt okul üniversite ve evlilik derken bu yaşa geldim hala doyamadılar bana.paranın gözü çıksın hep çalıştı ailem hiç nefes alamadılar.
şimdi bende yaşayamadıkları anıları kızımla yaşıyorlar çok da mutlular biliyorum o yüzden asla engel olmuyorum ama içten içe çok zorlanıyorum o benim kızım diye bağırasım geliyor :) geçecek ama. ilk zamanlara göre çok daha rahatım.
yok canım eşim babam falan seviyor sıkıntı yok da kv ve annem fazla abarttı sahiplenmeyi. onlara gıcığımKahkahayla güldüm yaaa :) canım benim hafifler zamanla, eşine de mi sevdirmiyorsun yoksa :)
anladım canım tabi ki yapman gerekeni yapıcan ama mümkün olduğunca hızlı yapman lazım. hemen sırtına bi bezi düzgünce sokuştur mesela üstünü değiştirme. mümkün olduğunca gece olduğunu ve gece uyumak harici bişey yapılmayacağını öğretmen lazım. mesela altını çiş varsa değiştirmiyorum gece ilk kalktığında ikinci seferde bazen kaka da oluyor öyle değiştiriyorum. bir de gece olduğunu anlasın diye ışık açmıyorum loş ışıkta işimi yapıyorum konuşmuyorum gözgöze gelip gülmüyorum alıp emzirip gerekli bakımını yapıp yatırıyorum. uyumazsa sallarken pış pış bile demiyorum. böyle böyle öğrendi geceyi gündüzü.Ya ben bunu beceremiyorum iste çünkü uyandığında terlemis oluyor üstünü degistiriyorum ya da sırtına bez koyuyorum uyanıyor
ayyy sana sarılıp öpesim geldi yaa senden başka kimse benim gibi düşünmüyorbenima annem benegimi annem annem diye seviyordua anne dedim gelininin yanında onun cocugunuda deme gıcık olur . kaynanam da dedi oglum oglum annem annem diye onada dedim anne ona annem deme onun annesi benim dedim .duymamazlıga geldi sonra yine dedi bir kere.
Tamam canım bu gece deneyecegim inşallahanladım canım tabi ki yapman gerekeni yapıcan ama mümkün olduğunca hızlı yapman lazım. hemen sırtına bi bezi düzgünce sokuştur mesela üstünü değiştirme. mümkün olduğunca gece olduğunu ve gece uyumak harici bişey yapılmayacağını öğretmen lazım. mesela altını çiş varsa değiştirmiyorum gece ilk kalktığında ikinci seferde bazen kaka da oluyor öyle değiştiriyorum. bir de gece olduğunu anlasın diye ışık açmıyorum loş ışıkta işimi yapıyorum konuşmuyorum gözgöze gelip gülmüyorum alıp emzirip gerekli bakımını yapıp yatırıyorum. uyumazsa sallarken pış pış bile demiyorum. böyle böyle öğrendi geceyi gündüzü.
yardım edenin yok mu canım tek başına çok zor ben bir taneyle başedemiyorum inan çok zor.en azından annen kv falan yemeğini yaparsa arada bi iki saat seni dinlendirirse biraz rahat edersin. neden emmiyorlar acaba ya bi çaresini bulsan çok rahat edersin sağıp vermek çok zaman alır gerçekten. kaç günlük oldu beyler? benim kızım da üç gündür emiyor kusuyor geri emiyor. fazla süt vermiş yada üşütmüş olabilirsin. allah yardımcın olsun internette gereksiz bilgiler de var ama çol faydalı bilgiler de var emmeleri için bikaç yöntem araştırsam denesen olmaz mı pes etme duble anne sen anneliğin zorluğunu da güzelliğini de çifter çifter yaşayacaksın gelecek güzel günleri düşün. hele bi yaşlarına gelsinler oyyy seneye bu zamanlar belki tatilde olacaksın afacanlarla :)Baş edemiyorum ve artık biçare hissediyorum(( emmiyorlar üstüne üstlük bir de sağıp veriyorum kat be kat zor oluyor. bu sabahtan beri yediklerini kısuyorlarlar , on dk uyuyup uyanıyorlar. Böyle giderse depresyona girmemek işten değil (((
Canim uyandirmiyorum zaten birkac sefer agzina suruyorum memeyi sonra hafif uyaniyo gibi oluyo memeyi idrak edince hemen aciyo agzini emiyo.emmeye baslar baslamaz uyumaya devam ediyo emzirdikten sonrada yerine yatiriyorum devam ediyo :)Canım sen uyanmadan emziriyorsun dimi ben bizimki uyuyunca kaldırmaya korkuyorum zor dalıyor çünkü o yüzden kendisi mızmızlanmaya başlayınca kalkıp emziriyorum
Bizimkisi uyanmak icin bahane arıyor sanki hemen uyanıyorCanim uyandirmiyorum zaten birkac sefer agzina suruyorum memeyi sonra hafif uyaniyo gibi oluyo memeyi idrak edince hemen aciyo agzini emiyo.emmeye baslar baslamaz uyumaya devam ediyo emzirdikten sonrada yerine yatiriyorum devam ediyo :)
Hımm diğerlerinden kıskanmıyorsan o zaman onlar abartiyor :)yok canım eşim babam falan seviyor sıkıntı yok da kv ve annem fazla abarttı sahiplenmeyi. onlara gıcığım
ben mama vermiyorum canım. arada versem de sma gold veriyorum memnunum aklında olsun.Ya ekin de bugün öyle kustu, çok fazla değil ama 2 çorba kaşığı vardır.
Dün de çökelek gibi kustu.
Ben bebelac vermeye başlamıştım gündüz, kakası katı oluyor diye ama yaramadı galiba :)))
Amin canım hepimizin inşallahAnladim cnm allah bebisine sana saglikli uzun yillar nasip etsin bebisin cabucak gazsiz mutlu bi cocuk olsun insallah
canım emziriyorsun dimi? eğer sütün azsa bence hepsini kızına ver buzluğa atma. buzlukta bazı faydalı şeyleri gidiyormuş sütün. o yüzden fazla süt olursa atın buzluğa diyorlar. en faydalısı sağıp vermek yada emzirmek. göğsünden çıkanla buzluktan çıkan bir değilmiş.aynen inan hala da 20cc bile çıksa dolaba atıyorum ki ilerde tamamen kesilirse veririm diye, ama insanların gözünde sanki keyfimden emzirmiyor gibi bir duruma düştüm resmen :)
ben de lanolin sürüyorum memnunum canım bunda aklımda olsun. bu arada arkadaki kutuya takıldım ben ne var içinde çok tatlı bir mavi bayılırım ♥ bie foto atar mısın. bana da bi akrabamız onun gibi bi kutu yapmış ama içine ne koycamı bilemediğim için duruyor öylr. fikir olsun bana daSelamlar hanımlar,
Benim kızımın boynu isilik oluyor sudocrem, zeytinyağı sürdüm ama çok etkili olmadı. Sonra aşağıda gördüğünüz coresatin isimli Eki Görüntüle 1881669 kremi aldım tavsiye üzerine. İyi geldi. Sizlerle de paylaşayım dedim :
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?