- 16 Kasım 2015
- 1.861
- 1.152
- 83
- Konu Sahibi matsiyahoje
- #2.961
anladım canım aslında haftalık ölçüm yanıltır ama doktoruna güveniyorsan en iyisini bilir tabi.ama sana tavsiyem mamayı fazla verme ki midesi çok genişlemesin. yoksa bi daha mamasız doymaz sütün yetmez hiçbi zaman. mama alışkanlık yapıyor diyorlar ya onun mantığı bu. bir de mamayla zaman kazanıp göğüslerin dolacak ya emzirdiğin zaman iki göğsü birden ver ki sütün azalmasın. mama da kötü bişey değil yeter ki sütün varken alsın kızın inşallah. allah yardımcın olsun.
Amin canım hepimizin ins. Kesinlikle katılıyorum sana dr her emzirmeden sonra ver dedi ama ben 2 3 sefer vermeyi düşünüyorum gece sorunumuz yok şükür sorun gündüz de bi kaç saat zaman kazandırsa bana dinlenip sütümu artirabilsem yeter sonra ins tamamen keserim ama su an başka şansım yok gibi görünüyor
kondomlar evde canım lazımsa gondereyim
Emzir, gazını çıkar, altını al, üstünü değiştir, tabii o arada bebek yırtsın kendini onu sakinleştirmeye çalış, bi yandan çantasını hazırla.. Öte yandan kendimi hazırlamaya çalışıyorum ama ne mümkün, 2 dk yatağına koysam ortalığı yıkıyor.. Sonra belki doymamıştır diye bidaha diğer memeyi emzir,gazını çıkar
üstünden bunalmıştır diye bidaha üstünü değiştir, ortalığı yıkmalar tam gaz devam tabii.. Bu kısır döngu hiç bitmeyecek sandım. En son isyan bayraklarını çekecektim artık, eşim işten geldi ve ne hikmettir ki küçük beyefendi hemen sustu babasının sesini duyunca ve uyudu