canım ben de yaptığım işlem başı para alıyorum hemen hemen benzer iş sayılır ama çok yoğun ve anlık bir iş yani sabah 9 da pc başına oturuyrum ve akşam 6 ya kadar kalkmam mümkün değil. Sabah 7 de eşimle kalkıp kahvaltımı yapıyorum daha bebiş uyuyor oluyor çoğu zaman sonra onu uyandırıp emziriyorum arkasından mama takviyesi tekrar uyutuyorum. 9-10'a kadar uyuyor uyumazsa ayağıma alıyorum pc yanımda oluyor alçak bir sehpam var ordan çalışıyorum. Emzirme saattlerinde memeye tutuyorum 10-15 dakika kalkıp ardından mama bu yaklaşık her seferinde 20 dakikamı alıyor. Gün içinde iş ve bebek harici birşey ile ilgilenemediğimden akşamdan kek börek vs yapıyorum gün içinde atıştırmak için, akşam da mecbur dışarıdan söylüyoruz. Temizliğe hiç dokunmuyorum her hafta yarım gün kadın ayarladım o toparlıyor. Yine ev işi olursa haftasonuna atıyorum, çok da takmıyorum artık birşekilde gidiyor.
Aynen dediğin gibi akşamları eşime veriyorum bebeği tamamen o ilgileniyor, hem kafası dağılıyor hem de ben dinlenme fırsatı buluyorum ona da çok iyi geliyor.
Çok fazla takmazsan, olduğu kadar dersen gidiyor bir şekilde.