İnstagram sayfasinin adida mk gelincikgiyimkozmetik canmcanım şakirpaşa aynen pek tekin değil o yüzden behlül kaçar yapıyoruz şakirpaşalılara :) ama mağazamız kocamandı ve herşey vardı marka olarakta çeşit olarakta onur mahallesinde instagram sayfamız var isteyen takip edebilir ordan kargoyla yolluyoruz ürünleri gelincikicgiyimkozmetik diye gelecek olursan söylersin canım bende geçerim dükkana sana anlatırım nerede oldugunuda :)
Pudrada tercihe kalmis canm.ben oglumda aldim ama bir iki sefer kullandim ve sonra zararlarjni ogrenince biraktim.kantron yagini aktarlardan temin edebilirsin canmahh evet şimdi hatrladım. Adanalı bir komşum var o kullanıyordu bebeğine... Ee onun hazırını bulamaz mıyım bi yerden... Bide dediğim gibi o pudrayı hiç kullanmasak bebeğe kotu bi etkisi olur mu
Aslinda manyak olan onlar dimioyy gel fıstııııık gel :) misafir ol bize ne güzel oluur :):) bizi onlar manyak ediyo canım :) :)
ayyyy kandır kandıııır gelin valla çok güzel olur :)Aslinda manyak olan onlar dimievdeki patrona diyim bakalim bi kac yemek onerisiyle kandirabilirim belki :)
bnde pudrayı kullanmayı duşunmuyorum. Zararlarını çok okudum.. Dediğin yağı daha oncede duymuştum bnde muhakkak temin etmeye çalışıcam.Pudrada tercihe kalmis canm.ben oglumda aldim ama bir iki sefer kullandim ve sonra zararlarjni ogrenince biraktim.kantron yagini aktarlardan temin edebilirsin canm
Bahar gelsn bi plan yapalim o zamn :) bana yolculuk yasak suan onu unuttm benayyyy kandır kandıııır gelin valla çok güzel olur :)
ayyy yapalıııım valla güzel olur :) P papatya380150 de mayıs gibi gelcek onlada güzel bi plan yaptık :)Bahar gelsn bi plan yapalim o zamn :) bana yolculuk yasak suan onu unuttm ben
P papatya380150 varsa mayista da olur cinsiyetlerde netlesir kapışırz ona gore hep beraberayyy yapalıııım valla güzel olur :) P papatya380150 de mayıs gibi gelcek onlada güzel bi plan yaptık :)
aaaaa evettttt :):) hepimizin cinsiyetleride net belli olur süper olur :) düello başlasııın :)
Dusunsene benimki kiz sizinkiler erkek oluyomusaaaaa evettttt :):) hepimizin cinsiyetleride net belli olur süper olur :) düello başlasııın :)
benimde aklıma o geldi yaaaaaa :) olsun kızzz bi şicik olmaz :) kapışırız napalım :)Dusunsene benimki kiz sizinkiler erkek oluyomuscok gulerim o zaman :)
benimde aklıma o geldi yaaaaaa :) olsun kızzz bi şicik olmaz :) kapışırız napalım :)
Evet pudra gözenekleri tıkıyormuş diye bikaç arkadaşıma yasakladı doktoru. Yerine ne kullanıyorlar bilmiyorum. Zeytinyağı süren okudum forumda ama sankı hoş olmaz cıvık cıvık olur poposu gibi geldi.canç bnde bu bilgiyi heran aklımda tutuyorum. Islak mendil kullanmayı asla duşunmuyorum. Birde bebeklerde kullanılan pudranın çok zararlı olduğunu okudum. Pudra hiç kullanmasak nasıl olur acaba, bebek pişik faln olur mu. Yada onun yerine kullanılabilecek bişy var mı
bn ıslak mendilde pudrada kullanmayı duşunmuorum. Ama pudra kullanmamak inşllh pişik yaptrmaz çunku yaz bebekleri olucaklarEvet pudra gözenekleri tıkıyormuş diye bikaç arkadaşıma yasakladı doktoru. Yerine ne kullanıyorlar bilmiyorum. Zeytinyağı süren okudum forumda ama sankı hoş olmaz cıvık cıvık olur poposu gibi geldi.
aynı numara bezi çok almayın diolar. Çabuk buyuyomuş galiba bebeklrrGerçektencçok faydalı bir tipik bende şimdiden bebek bezi stokluyorum
Boy boy aliyorum bir kaç ay idare etse yeteraynı numara bezi çok almayın diolar. Çabuk buyuyomuş galiba bebeklrr
şuan vakit varys indirimleri kontrol et bnceBoy boy aliyorum bir kaç ay idare etse yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?