2016 temmuz bebişlerinin cicileri

İnstagram sayfasinin adida mk gelincikgiyimkozmetik canm

ahh evet şimdi hatrladım. Adanalı bir komşum var o kullanıyordu bebeğine... Ee onun hazırını bulamaz mıyım bi yerden... Bide dediğim gibi o pudrayı hiç kullanmasak bebeğe kotu bi etkisi olur mu
Pudrada tercihe kalmis canm.ben oglumda aldim ama bir iki sefer kullandim ve sonra zararlarjni ogrenince biraktim.kantron yagini aktarlardan temin edebilirsin canm

Pudrada tercihe kalmis canm.ben oglumda aldim ama bir iki sefer kullandim ve sonra zararlarjni ogrenince biraktim.kantron yagini aktarlardan temin edebilirsin canm
bnde pudrayı kullanmayı duşunmuyorum. Zararlarını çok okudum.. Dediğin yağı daha oncede duymuştum bnde muhakkak temin etmeye çalışıcam.

Evet pudra gözenekleri tıkıyormuş diye bikaç arkadaşıma yasakladı doktoru. Yerine ne kullanıyorlar bilmiyorum. Zeytinyağı süren okudum forumda ama sankı hoş olmaz cıvık cıvık olur poposu gibi geldi.

Gerçektencçok faydalı bir tipik bende şimdiden bebek bezi stokluyorum

bn ıslak mendilde pudrada kullanmayı duşunmuorum. Ama pudra kullanmamak inşllh pişik yaptrmaz çunku yaz bebekleri olucaklar

[QU-1221, post: 44361800, member: 632969"]bu yağı nerde bulabiliriz canm. Bide pişikten once mi sonra mı kullanılmalı.. Yukarda bahsettiğim pudra konusunda ne duşunuyosun? Kullanmamak buyuk bi sorun mu[/QUOTE]
Ben Ayvalık tan aldım özgün zeytincilik sitesinde de var aktararak vardır da gercegimi zeytinyağına kantin otu koy beklet öyle oluyormuş ama ben hiç yapmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…