2016 temmuz bebişlerinin cicileri

bende civilden birşeyler aldım gerçekten hem uygun hem güzel.

hepsi çok güzel ama hastane çıkışına bayıldım. fiyatıda çok iyi nerden bulabilirim acaba.

Begendigini hastane cikisi imaj bebe diye bir marka, balikli hastane cikisi yenidogan diye geciyor, n11, gittigidiyor gibi sitelerde satiliyor, begendiginiz icin bilgi vermek istedim.
Tesekkur ederim.. Dun buldum ben de.. Bir bebek magazasinda denk geldim :)

hepsi çok güzel ama hastane çıkışına bayıldım. fiyatıda çok iyi nerden bulabilirim acaba.
Ben de dun biraz alisveris yaptim. Uc bebek magazasi gezdim. Bebitofun hastane cikislari cok ucuzdu gercekten. Kumasi da cok guzel. Ayrica imaj bebe nin hastane cikislari desen model ve kumaslari da harika. Bebitofu internette civilde cesitli bebek magazalarinda bulabilirsiniz. Dun gezdigim uc magazada da bu begendiginiz modelden vardi..

Masaallah.. Baayilldimm..
Gordugum en tatli besik buu..
Oda takiminiz herseyiyle cok guzel..
Allah gule gule kullanmayi nasip etsin minik kuzucukla insaallah..
Ben de dun biraz alisveris yaptim.
Civilde cok guzel seyler vardi..
Kizim 2.5 yasinda oldugu icin ondan kalan o kadar cok kiyafet vs. Var ki.. Yepyeni duruyolar.. Fazla bir sey alamiyorum yine kiz bebis bekledigimiz icin..
Hayirla saglikla gelsin bebisler..
Bu zamanlar cok guzel, cok heyecanli..

çok teşekkür ederim ederim cevabın için. gitti gidiyorda60 tl. ye buldum. hafta sonu mağazalarada bakiyim bulamazsam ordan alırım artık.

Çok teşekkürler aralarında çok olmayınca kıyafet açısından iyi oluyor bebişler için Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ilk bebek olunca çok heyecanlıyım ve sürekli alasım geliyor :)

ben gaziantepteyim bir mağazadan aldım bebitof baby ve çok baktım alana kadar ilk cici malum :) internette de var kalitesine kesinlikle güvenebilirsin alırken. ama mağazada daha uygundu diğer mağazalarda aynısı 80 iken benim girdiğim yer baya bir indirim yaptı.

http://urun.gittigidiyor.com/giyim-...*****&ggap_n=akakce&scxid=14489-145823-2357-0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…