canım sağlıkla kullanın inşallah, odanın markası ne acaba?bebişimin odası beşiği ve arabası odaya bakıp bakıp aşk yaşıyorum :) bir an önce kokusu dolar inşallah camlı kısmı buzlu ve perdeli benimkinin
Eki Görüntüle 1813090 Eki Görüntüle 1813091 Eki Görüntüle 1813092
aymini marka canım. çok teşekkür ederim oda alırken kesinlikle mdf olmasına özen gösterin sunta o kadar çok ki piyasadacanım sağlıkla kullanın inşallah, odanın markası ne acaba?
canım biz bu bebek odasını uyku seti perdesi cibinliği beşiği halısı ve alt açmasıyla toplam 3200 e aldık diğer parçalar da bunlardı ek olancanım güle güle kullanın inşallah bebek odasının fiyatını öğrenebilir miyim
ben chicco nun litewaybaston tarzı olanını beğendim pusetide var puset çıkınca direk katlıyosun çift taraflı dönebiliyoçok kullanışlı geldi banabebe comfort miami.evet hafif ve istedigim gibi tavsiye ederim.fiyati da ucuk degil
bayıldım ne kadar tatlı bunlar böyle :))canım biz bu bebek odasını uyku seti perdesi cibinliği beşiği halısı ve alt açmasıyla toplam 3200 e aldık diğer parçalar da bunlardı ek olan
Eki Görüntüle 1813554 Eki Görüntüle 1813555 Eki Görüntüle 1813556 Eki Görüntüle 1813557
bende civilden birşeyler aldım gerçekten hem uygun hem güzel.haftasonundan alınanlar hastane çıkışı bebitof yeri çok güzel 55 tl aldm. battaniyelerden nohutlu 20 tl bebitofun yine diğeri 15 tl. içi dolgulu triko battaniye. kıyafetlerin hepsi civilden cidden civil harika ya çeşit o kadar çok ki ve çok uygun mustela bakım ürünlerini kullananlar hep önerdi bende set aldım ilk öğrendiğimde almıştım hatat :) 110 tl ye netten
Eki Görüntüle 1813509 Eki Görüntüle 1813510 Eki Görüntüle 1813511 Eki Görüntüle 1813512 Eki Görüntüle 1813513 Eki Görüntüle 1813514 Eki Görüntüle 1813515 Eki Görüntüle 1813516 Eki Görüntüle 1813517 Eki Görüntüle 1813518 Eki Görüntüle 1813519
kullanacağım günleri heyecanla bekliyorum teşekkür ederim :)bayıldım ne kadar tatlı bunlar böyle :))
Hayırlı olsun canım benimm güzelmiş hepside :) bende araştırıyorum şu an haziran sonu gibi alcz kısmetsecanım biz bu bebek odasını uyku seti perdesi cibinliği beşiği halısı ve alt açmasıyla toplam 3200 e aldık diğer parçalar da bunlardı ek olan
Eki Görüntüle 1813554 Eki Görüntüle 1813555 Eki Görüntüle 1813556 Eki Görüntüle 1813557
biz dayanamayıp erkenden aldık .) teşşekkürlerHayırlı olsun canım benimm güzelmiş hepside :) bende araştırıyorum şu an haziran sonu gibi alcz kısmetse
hepsi çok güzel ama hastane çıkışına bayıldım. fiyatıda çok iyi nerden bulabilirim acaba.haftasonundan alınanlar hastane çıkışı bebitof yeri çok güzel 55 tl aldm. battaniyelerden nohutlu 20 tl bebitofun yine diğeri 15 tl. içi dolgulu triko battaniye. kıyafetlerin hepsi civilden cidden civil harika ya çeşit o kadar çok ki ve çok uygun mustela bakım ürünlerini kullananlar hep önerdi bende set aldım ilk öğrendiğimde almıştım hatat :) 110 tl ye netten
Eki Görüntüle 1813509 Eki Görüntüle 1813510 Eki Görüntüle 1813511 Eki Görüntüle 1813512 Eki Görüntüle 1813513 Eki Görüntüle 1813514 Eki Görüntüle 1813515 Eki Görüntüle 1813516 Eki Görüntüle 1813517 Eki Görüntüle 1813518 Eki Görüntüle 1813519
Tesekkur ederim.. Dun buldum ben de.. Bir bebek magazasinda denk geldim :)Begendigini hastane cikisi imaj bebe diye bir marka, balikli hastane cikisi yenidogan diye geciyor, n11, gittigidiyor gibi sitelerde satiliyor, begendiginiz icin bilgi vermek istedim.
Ben de dun biraz alisveris yaptim. Uc bebek magazasi gezdim. Bebitofun hastane cikislari cok ucuzdu gercekten. Kumasi da cok guzel. Ayrica imaj bebe nin hastane cikislari desen model ve kumaslari da harika. Bebitofu internette civilde cesitli bebek magazalarinda bulabilirsiniz. Dun gezdigim uc magazada da bu begendiginiz modelden vardi..hepsi çok güzel ama hastane çıkışına bayıldım. fiyatıda çok iyi nerden bulabilirim acaba.
Masaallah.. Baayilldimm..bebişimin odası beşiği ve arabası odaya bakıp bakıp aşk yaşıyorum :) bir an önce kokusu dolar inşallah camlı kısmı buzlu ve perdeli benimkinin
Eki Görüntüle 1813090 Eki Görüntüle 1813091 Eki Görüntüle 1813092
çok teşekkür ederim ederim cevabın için. gitti gidiyorda60 tl. ye buldum. hafta sonu mağazalarada bakiyim bulamazsam ordan alırım artık.Ben de dun biraz alisveris yaptim. Uc bebek magazasi gezdim. Bebitofun hastane cikislari cok ucuzdu gercekten. Kumasi da cok guzel. Ayrica imaj bebe nin hastane cikislari desen model ve kumaslari da harika. Bebitofu internette civilde cesitli bebek magazalarinda bulabilirsiniz. Dun gezdigim uc magazada da bu begendiginiz modelden vardi..
Rica ederim.çok teşekkür ederim ederim cevabın için. gitti gidiyorda60 tl. ye buldum. hafta sonu mağazalarada bakiyim bulamazsam ordan alırım artık.
Çok teşekkürler aralarında çok olmayınca kıyafet açısından iyi oluyor bebişler için Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin ilk bebek olunca çok heyecanlıyım ve sürekli alasım geliyor :)Masaallah.. Baayilldimm..
Gordugum en tatli besik buu..
Oda takiminiz herseyiyle cok guzel..
Allah gule gule kullanmayi nasip etsin minik kuzucukla insaallah..
Ben de dun biraz alisveris yaptim.
Civilde cok guzel seyler vardi..
Kizim 2.5 yasinda oldugu icin ondan kalan o kadar cok kiyafet vs. Var ki.. Yepyeni duruyolar.. Fazla bir sey alamiyorum yine kiz bebis bekledigimiz icin..
Hayirla saglikla gelsin bebisler..
Bu zamanlar cok guzel, cok heyecanli..
ben gaziantepteyim bir mağazadan aldım bebitof baby ve çok baktım alana kadar ilk cici malum :) internette de var kalitesine kesinlikle güvenebilirsin alırken. ama mağazada daha uygundu diğer mağazalarda aynısı 80 iken benim girdiğim yer baya bir indirim yaptı.hepsi çok güzel ama hastane çıkışına bayıldım. fiyatıda çok iyi nerden bulabilirim acaba.
http://urun.n11.com/hastane-cikisi-...-parca-ayicikli-hastane-cikis-seti-P108090589hepsi çok güzel ama hastane çıkışına bayıldım. fiyatıda çok iyi nerden bulabilirim acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?