2016 temmuz bebişlerinin cicileri

kuzum haklısın ben de avent almak istiyorum
çok duydum adını :)
ücretsiz izin almak istiyorum ama sorun şu ki ben devlette çalışıyorum ama daimi süreli sözleşmeli ..
biz de ücretsiz izin 6 ay ..
eğer kurum müsade ederse alacağım inşaallah sorun çıkmaz..

Şampuan yerine de saf zeytinyağı sabunu almayı planlıyorum. İpek Hanım ın çiftliğinde varmış sanıyorum kostik vs herhangi bir katkı maddesi olmayan sabun. Konak olmaması için de sirkeli su ile durulamak yeterli oluyor diye okumuştum. Bu şekilde idare edebilirsem almayacağım şampuan da.

Açıkçası o kadar dikakt etmem sanırım sirke vs. :) Ama zeytinyağı aklıma yatıyor vücudu için.Şampuan kullanıcam,bakalım.İlk gebeliği olmayanlar bize gülüyordur şimdi :)

Bebeğin oyun halısınıda dün sipariş ettik Mothercare inceleme fırsatı buldum ve çok beğendim biliyorum biraz erken oyun halısı için ama beğenmişken alalım dedik eşimle

Rabbimmmm bana da nasip et atanmayii

Canim 3 aylikken kullanlaya basliyorsun. Surunene kadar kulllanabiliyorsun. Zaten 3-5 ay kullaniliyor ve onu da gec kalmadan kullanmaya baslarsin.

Kızlar bu yatak 330 tl ye izmirden aldık uyku seti cibinlik yatak ayrı aldık mobilya fiyati bize çok uygun geldi

Kızlar Allah nasip ederse bebek doğduktan sonra ziyarete gelen yakınlara hediye yapmayı düşünüyorum sizce neler koyabilirim sizinde böyle bir düşünceniz varsa paylaşır mısınız?:))

Kızlar Allah nasip ederse bebek doğduktan sonra ziyarete gelen yakınlara hediye yapmayı düşünüyorum sizce neler koyabilirim sizinde böyle bir düşünceniz varsa paylaşır mısınız?:))

canım nasıl bi şey istiyorsun ?=

magent mi tesbh mi kolonya mı_?

keçe mİ?

tesbihler bu ara çok hoşuma gidiyor ben kırk mevlidinde düşünüyorum bak böyle yazma tesbih olabilir

Saglikla guzel gunlerde kullanin insaAllah.. Cok begendim. Markasini ogrenebilir miyim? Begendigim pek hastanene cikisi olmadi kiz icin bakiyorum da..
Begendigini hastane cikisi imaj bebe diye bir marka, balikli hastane cikisi yenidogan diye geciyor, n11, gittigidiyor gibi sitelerde satiliyor, begendiginiz icin bilgi vermek istedim.

haftasonundan alınanlar hastane çıkışı bebitof yeri çok güzel 55 tl aldm. battaniyelerden nohutlu 20 tl bebitofun yine diğeri 15 tl. içi dolgulu triko battaniye. kıyafetlerin hepsi civilden cidden civil harika ya çeşit o kadar çok ki ve çok uygun mustela bakım ürünlerini kullananlar hep önerdi bende set aldım ilk öğrendiğimde almıştım hatat :) 110 tl ye netten

Begendigini hastane cikisi imaj bebe diye bir marka, balikli hastane cikisi yenidogan diye geciyor, n11, gittigidiyor gibi sitelerde satiliyor, begendiginiz icin bilgi vermek istedim.
Ben de ondan aldım hatta geçen günlerde fotoğrafını paylaşmıştım burada.Ne zamandır araştırıyorum,içime sinen başka hiçbir takım olmadı.Ürün elime ulaitı muazzam.İyi ki almışım dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…