Canim birde ucretsiz izin almayacaksak sut sagma makinesine de ihtiyacin olacak
Ama dogum izninin bitmesini beklemeden simdiden al bence
Cunku ilk ay ne kadar sagarsan o kadar surun fazla geliyor ve depo etmeye basliyorsun. Vucut sut yetmiyor uyarisi aliyor ve daha fazla aut uretiyor.
Ben ilk ay arkadasiminkini kullandim wewell di markasi. Fena degildi.
Sonra bende avent aldim ve cok memnun kaldim.
Yazdığınız iyi oldu.Herkes farklı farklı görüşlerde.Ama dediğim gibi çok eczacıyla görüştüler genel kanaat mustela idi.Ben de saf zeytinyağı kullanacağım ama şampuan gerekli.Tüm yeğenlerime saf zeytinyağı kullandı anneleri.Hususi İzmir'den getirttiler hatta.Banyodan sonra harika oluyorlardı.Ne kabuklanma ne başka bir şey.Kokusu ağır oluyordu ama biz kendimizden alışkınız nasılsa :)
Açıkçası o kadar dikakt etmem sanırım sirke vs. :) Ama zeytinyağı aklıma yatıyor vücudu için.Şampuan kullanıcam,bakalım.İlk gebeliği olmayanlar bize gülüyordur şimdi :)Şampuan yerine de saf zeytinyağı sabunu almayı planlıyorum. İpek Hanım ın çiftliğinde varmış sanıyorum kostik vs herhangi bir katkı maddesi olmayan sabun. Konak olmaması için de sirkeli su ile durulamak yeterli oluyor diye okumuştum. Bu şekilde idare edebilirsem almayacağım şampuan da.
Rabbimmmm bana da nasip et atanmayiikuzum haklısın ben de avent almak istiyorum
çok duydum adını :)
ücretsiz izin almak istiyorum ama sorun şu ki ben devlette çalışıyorum ama daimi süreli sözleşmeli ..
biz de ücretsiz izin 6 ay ..
eğer kurum müsade ederse alacağım inşaallah sorun çıkmaz..
Canim 3 aylikken kullanlaya basliyorsun. Surunene kadar kulllanabiliyorsun. Zaten 3-5 ay kullaniliyor ve onu da gec kalmadan kullanmaya baslarsin.Eki Görüntüle 1812149 Bebeğin oyun halısınıda dün sipariş ettik Mothercare inceleme fırsatı buldum ve çok beğendim biliyorum biraz erken oyun halısı için ama beğenmişken alalım dedik eşimle
Rabbimmmm bana da nasip et atanmayii
Kızlar Allah nasip ederse bebek doğduktan sonra ziyarete gelen yakınlara hediye yapmayı düşünüyorum sizce neler koyabilirim sizinde böyle bir düşünceniz varsa paylaşır mısınız?:))
tesbihler bu ara çok hoşuma gidiyor ben kırk mevlidinde düşünüyorum bak böyle yazma tesbih olabilirKızlar Allah nasip ederse bebek doğduktan sonra ziyarete gelen yakınlara hediye yapmayı düşünüyorum sizce neler koyabilirim sizinde böyle bir düşünceniz varsa paylaşır mısınız?:))
canım bu bebek arabasının markası ne acaba kullanışlı görünüyordiger ciciler
bebe comfort miami.evet hafif ve istedigim gibi tavsiye ederim.fiyati da ucuk degilcanım bu bebek arabasının markası ne acaba kullanışlı görünüyor
Begendigini hastane cikisi imaj bebe diye bir marka, balikli hastane cikisi yenidogan diye geciyor, n11, gittigidiyor gibi sitelerde satiliyor, begendiginiz icin bilgi vermek istedim.Saglikla guzel gunlerde kullanin insaAllah.. Cok begendim. Markasini ogrenebilir miyim? Begendigim pek hastanene cikisi olmadi kiz icin bakiyorum da..
canım güle güle kullanın inşallah bebek odasının fiyatını öğrenebilir miyimbebişimin odası beşiği ve arabası odaya bakıp bakıp aşk yaşıyorum :) bir an önce kokusu dolar inşallah camlı kısmı buzlu ve perdeli benimkinin
Eki Görüntüle 1813090 Eki Görüntüle 1813091 Eki Görüntüle 1813092
Ben de ondan aldım hatta geçen günlerde fotoğrafını paylaşmıştım burada.Ne zamandır araştırıyorum,içime sinen başka hiçbir takım olmadı.Ürün elime ulaitı muazzam.İyi ki almışım dedim.Begendigini hastane cikisi imaj bebe diye bir marka, balikli hastane cikisi yenidogan diye geciyor, n11, gittigidiyor gibi sitelerde satiliyor, begendiginiz icin bilgi vermek istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?