2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Kızlar bi bişey duydum da onu yazmaya dedim tabi hastane çıkışı alanlar hayırlı olsun belki düşünen olur Peygamberimiz yeni doğan bebeği beyaz battaniye veya Kundak sarmak gerektiğini söylemiş belki almayanlar beyaz alır ben pembe aldım bi de beyaz aldım

Amin çok teşekkür ederim.Takip ettiğim bir instagram sayfasından sipariş verdim sanırım salı çarşamba elimde olur.Markasını sordum ama haliyle cevap alamadım nedenini sordum gidip oradan alıyorlar dedi.Aziz bebe chicco değil dedi yalnızca.

Sken deep diye bir uygulama var. Kozmetik ürünleri, içerdikleri kimyasalların zararlarına göre derecelendiriyor. Mustela hiç de masum değil maalesef. Ben de düşünüyordum ama görünce vazgeçtim. Earth mama & angel baby diye bir marka var. Bir onun ürünleri zararsız görünüyor. Onu da burda bulmak zor ve oldukça pahalı. Bu sebeple ben saf zeytin yagı, zeytin yağlı sabun gibi doğal ürünleri tercih edeceğim inş.

Mustela bebek şampuanının sitedeki puanı :

http://www.ewg.org/skindeep/search.php?query=Mustela+baby+shampoo

Bunlar Alt açma minderimizle bebek çantamız daha çok şey aldım da şu An atamyrm resimleri

Eklentiler

• DSC_0027.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 146
  • Screenshot_2016-04-08-23-45-04.webp
    6 KB · Görüntüleme: 130

Kozlar bunlarda oğluşumuza ilk alışverişimiz
İnanın gözlerim doldu kasada ödeme yaparken
Dua ettim Rabb im hayırlı sağlıklıca kullanmak giydirmek nasip eylesin İnşaallah

Ayrıca lcw gayet uygun ve de giysilerin kumaşın penyesi çok yumuşak

Güzel kombin yapmak için detaylıca bakmak ve ara sıra dolaşmak gerek sanırım

Ayrıca genelde 3-6 ay aldık
0-3 ay için çıtçıtlı badire tulum almayı düşünüyorum inşaallah

Eklentiler

• image.webp
    15 KB · Görüntüleme: 121
  • image.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 117
  • image.webp
    27,2 KB · Görüntüleme: 118
  • image.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 120
  • image.webp
    23 KB · Görüntüleme: 118
  • image.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 121
  • image.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 115
Saglikla guzel gunlerde kullanin insaAllah.. Cok begendim. Markasini ogrenebilir miyim? Begendigim pek hastanene cikisi olmadi kiz icin bakiyorum da..
Bakın trendyolda jolly baby diye bir butikte bu beğendiğinize çok benzer (hatta aynısı olabilir ) bir hastane çıkış seti var, bugğn bakarken farkettim sizin beğendiğiniz aklıma geldi hbr vereyim dedim :)

Hepsi cok guzel canim. Gule gule saglicakla kullansin.
Sana tavsiyem tulum cok kullanisli olmuyor. Cok begendigin bir midel olursa icinde kalmamaai icin 1-2 tane al. Ama ilk 3 ay icin ayakli takimlar oneririm

A
Hepsi cok guzel canim. Gule gule saglicakla kullansin.
Sana tavsiyem tulum cok kullanisli olmuyor. Cok begendigin bir midel olursa icinde kalmamaai icin 1-2 tane al. Ama ilk 3 ay icin ayakli takimlar oneririm

canım ayaklı yani patikli pantolon mu diyorsun yani?

Tulum 3tane alayım diyorm çöm beğendim de ama dediğin gibi yapacam gazla almayacağım

Ayrıca alt üst takım dha mı mantıklı ?

Bi de kaç tane çıtçıtlı askılı bari alayım

İçe çıtçıtlı üstüne tulum ya da içe çıtçıtlı üste alt üst takım şeklinde yapayım diyorum Ama Nasıl okur sence Can'ım ?

Ever canim patikli pantolon.
0-3 ay, 3-6 ay, 6-9 ay 5 er takim olsun. Ama hediye de geliyor. Ondan sen 3 er tane al. Battaniye de sadece hastane cikisinin icindeki battaniye yetmiyor en az 3 tane olsun. Ve pazen battasiyesi olsun biri mutlaka.

Citcitli badi de 5 er tane olmali. Senin dogum yaza geliyor, ona gore kolsuz alirsin.

Ve mutlaka kundak. Belki annen senin kundagi sakliyordyr benimkini annem saklamis onu kullandik. Arkadaslarim hazir aldi. Eskilerinki kadar iyi olmasa da kullaniyorlar. Kundakli bebek cok rahat uyuyor.

Anladım kuzum

Battaniye Bi K validem Bi annem almışlar benim bebklil pazen battaniyem var ama Bi tane de kalın alalım diyorum ben

Kundak dediğin Müslin bez mi

Bi tane varmış annemde kundak

Çıtçıtlı badi de 5 diyorsun yani
Tamamdır

diger ciciler

Eklentiler

• 2016-04-10 21.27.30.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 252
  • 2016-04-10 21.27.30.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 272
  • 2016-04-10 21.29.48.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 265
  • 2016-04-10 21.31.47.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 265
  • 2016-04-10 21.32.25.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 272
Canim birde ucretsiz izin almayacaksak sut sagma makinesine de ihtiyacin olacak
Ama dogum izninin bitmesini beklemeden simdiden al bence
Cunku ilk ay ne kadar sagarsan o kadar surun fazla geliyor ve depo etmeye basliyorsun. Vucut sut yetmiyor uyarisi aliyor ve daha fazla aut uretiyor.

Ben ilk ay arkadasiminkini kullandim wewell di markasi. Fena degildi.

Sonra bende avent aldim ve cok memnun kaldim.

Yazdığınız iyi oldu.Herkes farklı farklı görüşlerde.Ama dediğim gibi çok eczacıyla görüştüler genel kanaat mustela idi.Ben de saf zeytinyağı kullanacağım ama şampuan gerekli.Tüm yeğenlerime saf zeytinyağı kullandı anneleri.Hususi İzmir'den getirttiler hatta.Banyodan sonra harika oluyorlardı.Ne kabuklanma ne başka bir şey.Kokusu ağır oluyordu ama biz kendimizden alışkınız nasılsa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…