2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Ben de aynı soruları düşünüyorum :) Bence ve ufak bir kamuoyu araştırmamdan sonra şu kanıya vardım uzunkollu zıbın takımları giymeli.Çünkü mesela denilen şu oda sıcaklığı bizim için normal ısıda olmalı + çocuğa da iki kat.Tabi ki kat kat giydirmek değil burdaki kasıt.Çıtçıtlıyı giydiririz üzerine de altlı üstlü takımı.Bence ideal ama tabi sıcaklığa göre bakacağız,vücut ısısına bakar ona göre ayarlarız inşallah.Ama şunu da söyleyeyim çıtçıtlı badiyle geçiren de var o süreci.Anlamadım gitti,bir standardı yok anlaşılan :)

ben her ikisindende aldım malum sıcak olacak ama bebeciklere soğuk olursa diye düşündüm. patikli tulumu çok abartmak istemedim hızlı büyüyolar ve o alttan çekip rahatsız ediyor. bende senin gibiyim alıyorumd ane olur nasıl olur bilmiyrm

Tulumun gereksizliğinden söz ediyor herkes.1 tane yetiyor diyenler de var.tulum 3 aylıktan sonra iyi oluyor çocuk ele avuca gelince diyorlar.Aman her kafadan bir ses çıkıyor ne bileyim.Ben abartmadım ilk başta giyinilecek şeyleri.Millet alıyormuş alıyormuş giydiremedikleri bile oluyormuş.Çok çabuk büyüyor sahiden bebişler.

evet herkesin dediği çabuk büyüyor alma oldu banada ama insan hiç almamazlık edemiyor .. ben şu tek altlardan aldım altı açık olan çorapla onu giyer en olmadı üsttede yarım kollu çıt çıtlısı yeter diye düşündüm

Ay bende aksine çok beğeniyorum
Tabi tecrübe yok ama Bi arkadaşım sürekli tulum giydirdi bebeğine 7 aylık oldu özellikle akşam uyurken hep tulum giyiyor

Ben de ilk kizim kis bebegi oldugu icin bunu dusundum cok. 2015 Temmuz Agustos annelerine sordum:)
Aldirdiklari kiyafetleri pek giydirememisler. Gynfuz kisa ya da tarim kol cit.badi ile gece de uzun kollu giydirmisler.. Bence ilk bir ay kisa kollu cit.badi ve corapla gecer.. Bol bol cit badi aldim ben..
Kizimdan kalanlar da cok fazla..
Tulumlar cabuk kucyluyor ama gecen gunku alisverisimde dort bes tane tulum aldim :)

Herşeyden almak lazım o zaman, bencede kısa kollu çıtçıtlı body ve altına patikli alt veya patiksiz alt. Çorap. Bu şekilde geçecek gibi görünüyr. Gecede uzun kollu patikli tulum veya uzun kollu çıtla alt pijama patikli veya patiksiz. Deneyip görcez

Aynen..

Beşiğimizin siparişini verdik Babytech anne yanı beşik hoşumuza gitti . Şimdilik oda yapmadığımız için odamızda küçük oldugu için şimdilik yeterli olur diye düşündük.

Kullanmadim ama en kullanisli besik oldugunu dusunuyorum. Harika bir secim olmus. Allah gule gule kullanmayi nasip etsin minik kuzuyla insaAllah..
Bebek yeni dogdugunda surekli anne dibinde oluyo. Indir kaldir yatir halinde olunuyor surekli. Bu anne yani besikler simdiki aklim olsa hic dusunmeden tercih edecegim besiklerden olurdu. Sanirim 6 aya kadar falan kullanilir. Ama o ilk 6 ay da rahatlikla kyllanilacak bir besik olmasi cok onemli bence.. Oda olsa da kullanilmiyor zaten. 6.aydan sobra ya da 1 yasindan sonra da olsa olur. Hatta 2 yas..
Ne kadara aldiniz? Netten mi siparis verdiniz? Fiyati biraz uygun olsa ben de almayi cok isterdim.. Biz de kizima yeni yatak alacagimiz icin besigini yeni bebisimize kullanmayi dusunuyoruz.. Bakalim hayirlisi..

Bizim de almak istediğimiz beşik
Kaç tl canım
Eşim internetten sipariş verdi yanlış hatırlamıyorsam 510 TL almış olmamız lazım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…