2016 temmuz bebişlerinin cicileri

kendi alışverişimi daha sonra yapcam, ağız mendili aldım. Yeleğe ihtiyaç duyar mıyız ki yaz ayında, almalı mıyım

bende dün gecelik ve pijama bakmaya çıktım.pijama buldum ama gecelik istediğim gibi bulamadım.ben de netten sipariş ettim.2 tane de emzirme sütyeni aldım.

Shirine-alish çok ince iç zıbınlar var.düğmesiz ondan al 4 5 tane.iç zıbın dersen verirler.ağız mendili,çıtçıtlı kısa ve uzun kollu bodyler,ayaklı ve ayaksız alt eşofman,2 3tane tulum,çorap,şapka ve eldiven,penye yelek şimdilik aklıma gelenler bunlar

bende kendi listemi atayım buraya.çoğunu aldım.eksiğimiz yok gibi.bazı şeyler fazla olarak gelebilir.heves etmişimdir mutlaka

Banyo malzemeleri
küvet
küvet içi sünger(file de tercih edebilirsiniz ama ben çocuğun filede üşüyebileceğini düşünüyorum)
kova ve maşrafa
banyo süngeri
şampuan ve bakım ürünleri(mustelanın setini aldım.)
havlu veya bornoz

Beslenme
Biberon(dr browns doğal akış 2 adet ve 1 adet mamajo aldım)
Emzik(soothie aldım)
Emzik zinciri
Emzik kabı
süt sağma makinası(lansinoh aldım)
süt saklama poşeti
emzirme önlüğü
bebek önlüğü
biberon temizleme sıvısı

Anne bakımı
Göğüs ucu kremi
göğüs kalkanı(şiddetle almanızı öneririm sütün boşa gitmesini engelliyor)
emzirme sütyeni
Depend hasta kilodu(doğum sonrası iç çamaşırına ve pede gerek yok direk depend diyebilirim)
göğüs pedi
önden düğmeli pijama
gecelik-sabahlık
çorap
iç çamaşırı
süt arttırıcı çay(humana still tea olabilir)

Bebek bakımı
pişik önleyici krem(desitin aldım)
tırnak makası
tarak
bakım yağı
kullan at alt açma örtüsü
bebek bezi(prima aldım)
ıslak mendil(unıbaby yenidoğan aldım)
ağız mendili(bolca aldım)
ateşölçer(weewell temassız aldım)
burun aspiratörü
bakım çantası
deterjanlar(friendly ve unıbaby aldım)

bebek odası-seyahat
battaniyeler(penye,triko vs)
yan yatış ve reflü önleyici yastık
nevresim takımları
yastık-yorgan
alez
bebek telsizi
oda termometresi
bebek arabası alındıysa puset kılıfı
oyun halısı
çocuğun dikkatini çekebilecek 2 3 parça sesli ve renkli oyuncak

kıyafet
çıtçıtlı kısa ve uzun kollu bodyler(20ye yakın aldım.0-3 3-6 ve 6-9 ay karışık)
ayaklı ve ayaksız altlar(çeşitli bedenlerde 10-15 tane)
alt üst takımlar(5-6 tane)
tulum(4-5 tane çeşitli bedenlerde)
hastane çıkışı
bere
çorap
eldiven
penye yelek
penye ceket
bunlar haricinde ne hoşunuza giderse ve neye heves ederseniz

Guzel liste begendim

listeni gerçkten bnde çok beğendim. Gorunce hala eksiklerim olduğunu farkettim

Kızlar alışverişim tamam gibi nerdeyse. Giyim falan tamam. Biberon grubu deterjan, krem şampuan tarzı şeylerimiz eksik sadece. Onlar içinde acele etmeme gerek yok sanırım. Uygun bi vakitte alırım artık

Kızlar alışverişim tamam gibi nerdeyse. Giyim falan tamam. Biberon grubu deterjan, krem şampuan tarzı şeylerimiz eksik sadece. Onlar içinde acele etmeme gerek yok sanırım. Uygun bi vakitte alırım artık
bunlar için interneti kullanabilirsin.çok uygun oluyor dışarıya göre

bende oğlumun odasına perde aldım halı beğendim ama halıya bir iki yere daha bakıcam park yatak ve dolabı kaldı onlarıda beğenirsem tamamdır.kıyafet her gittiğimde bir iki parça alıyorum bakım ürünlerini en son almayı düşünüyorum daha sırt çantası ve portbebe alacağım. lohusa pijama takımı baktım üçlü170 Tl pahalı geldi.bebek şekeri şerbet seti hediyeler ne çok şey var eksik çok

eksik çok alacak çok ve pahalı

azcık zaman daha geçsin evelallah ın izni ile ben d başlayacağım o şeker felan işlerine inşaallah

Ben sabahlik aldım içini ayrı alicam çünkü pijamali takimlarin sabahliklari kısaydı. Bu arada beğendiğiniz pijamaların markalarına bakıp netten daha uyguna bulabilirsiniz. Ben bondy den 2 li bi set begenmistim 178 e sormuştum. Nette 99 a bulabilmistim sonrasında. Tavsiye ederim. Benimde alışverişim baya tamamlandı sayılır. Bi kaç parça kaldı gibi. Ama hediyelik ve hastane süsleri hala muallakta. Arastirmadayim. Eve geçince eşyaların toplu resimlerini paylaşıcam inşallah. :) Beğendiğim ve belirli bi kaç parça şeyinde ındirimini bekliyorum.

kizlar ben cogu alisverisi internetten yaptim ve hicbir sorun yasamadim.fiyatlari da baya uyguna geldi.eger internet alisverisi yaparsaniz daha uyguna gelecektir fiyatlar

Anne adayları Maaşallah neler almışsınız rabbim kullanmayı nasip etsin inşllah hamile kalır kalmaz herşeyimi alırdım diye düşünürken 30haftalık oldum ve hala kıyafet dışında hiç bişey almadım çok çok beğendiğim kıyafetler aldım şimdi geç mi kaldım diye düşünüyorum çok hevesliyim ama etrafımdaki herkez beni durduruyor daha bişey almadan çok alma alma hemen büyüyorlar durun bi alayım öyle yorum yapın geçen hafta ilk defa Bebek arabası beşik ve anakucağı bakmaya gittim çok beğendim ve almak istedim ama görümcem durdurdu beni daha alırsın çok var acele etme falan herkez hevesimi kırıyor neyse bi Bebek arabası beğendim sizin fikirlerinizi merak ediyorum beneto marka kullanan alan varmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…