2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Valla beyaz aldım çok hoşuma gitti bakalım nasıl idare etcez :))
Ozellikle beyaz takima bayildim :)) Gule gule kullanin..
Ben iki pijama tk., bir gecelik almistim.. Giydigim kirmiziydi ve alt pijamam hastanede lekelenmisti :) simdi arkadasin lekelenmez insaAllah yazisini gorunce tebessum ettim bir anda.. Yedek pijamanin zarari yok. Lohusa bile olmasa xxl pijama bile olsa yaniniza yedek alin bence.. Bu arada gecelik hic kullanilmiyor ve kullanisli degil..

Teşekkür ederiim :) evet yanımıza yedek pijama almakta fayda var :)

Eki Görüntüle 1815531 Chicco mağazalarında indirim vardı bugün 339 TL aldık yanındada 100 TL hediye çeki verdiler. Bu arada next to me yataklarda 500 TL idi indirimden dolayı .
Güle güle kullansın bebiş. Bu indirim bir günlük müydü bi bilgin var mı? Next to me yatak düşünüyoduk biz de. İndirimi kaçırdıysam çok üzülücem

Güle güle kullansın bebiş. Bu indirim bir günlük müydü bi bilgin var mı? Next to me yatak düşünüyoduk biz de. İndirimi kaçırdıysam çok üzülücem
Cumartesi gün chicco mağazasından aldık birkaç gün daha sürecek demişlerdi . Dışarıya göre fiyatları baya iyi geldi bize

Hayırlı sabahlar cümleten Dün amcamız hediye etti ateş ölçerimizi :) Aslında niyetim temassız olan değil daha basit bir şey almaktı ama aklımda da hep bu vardı esasında.Fikirlerinizi merak ediyorum,önemsiyorum.Verdiği sonuçlar bakımından duyumlarınız bilginiz vs ? Daha basit bir alet de işi görüyor hem de çok memnun olanlar var ama gerekliliğinden ziyade randımanı neticeleri hakkında merak ettiklerim var.Sağlıkı ve huzurlu günler...

Çok hoşmuş sağlıcakla giyinin :) İnternet üzerinden mi aldınız ve sakıncası yoksa fiyatını öğrenebilir miyim?
Teşekkür ederim :) Evet internetten aldım bedenler hakkında bilgi alarak... Beyaz takımı 80'e geceliği de 70'e aldım :)

bizde aynı üründen sipariş etmiştik bugün elimize ulaştı hem temaslı hem temassız özelliği olması çok güzel . Netten 158 TL aldık

Son düzenleme:
hangi siteden aldınız acaba ?

Günaydın anneler bebegimin bezi ıslak mendili şampuan falan da şimdi almak istiyorum siz hangi markayı almayı düşünüyorsunuz ben ıslak mendile şampuan ı uni beybi bezinide prima almak istiyorum sizce iyimi

Ben sebamed aldım doktorlar da ya sebamed yada mustela öneriyorlar. allerji yapmıyor. konaklanmayı da engelliyormuş. sadece ıslak mendilde unibaby al. bende öyle yapıcam. e-bebekteki baby me ıslak pamuk mendil var oda çok güzel. ben özellikle de sebamedin pişik kreminden çok memnun kalmıştım.

Islak mendilde uny baby yeni dogan.sadece onun icerigi saf su ve pamuktan olusuyor. Sampuanda sebamed ve mustela en cok tavsiye edilenler.ben sebamed ile baslayip chiccoyla devam ettim. Kizimda chicco kullaniyorum. Bunda da oyle devam edicem. Bez ve pisik kremi cocuktan cocuga degisiyor. Benim kullanmadigim pisik kremi kalmamisti. Cok sorun yasadik. Eczanelerde satilan sudockrem kullaniyorum kizima. Bebisime de ondan aldim..

Uny baby yeni doğan ıslak Pamuk'larının içindede kimyasal var arka tarafında açıkça yazıyor Ben bol bol Bebek temizleme pamuğu aldım kendim evde kaynatılmış suyla ıslatmayı düşünüyorum ilk üç ay . Ama zorda kalınca avm vb yerlerde o zaman uny baby Islak mendil kullanmayı planlıyorum.

ahra Ben de ilk 3/3.5 ay kaynatilmis ilitilmis icme suyu ve pamuk kullandim. Ayni sekilde banyo suyunu da o sekilde yaptik. Uny baby yeni dogan disinda icinde kimyasal olmayan islak mendil var mi ? Varsa bildiginiz paylasirsaniz sevinirim. Bize iki cocuk dr.umuz da sadece onu onermisti..

Kızlar acil yardım edebilir misiniz, yarın bebeğim içşn alışverişe çıkıcam.eksiklerim kalmasın herşeyden alıyim diyorum. Şimdi bebeğin 40 çıkana kadar giyebileceği herşeyden aldım şuan 40 çıktıktan sonra ne tarz giydirebilirimi merak ediyorum. Aklımda olan şey bi kaç cicili kıyafet alıp evde giymelikte rahat picama ve ust grubu almak. Siz ne dersiniz..
battaniyelerimiz tamam, havlu alcam ,kuvet alcam,ana kucağı ve çantamız eksik.. Başka ne almam gerekio kızlar.... Fikir bekliorum. Liste hazrlıyorum

Akşam yatarken giydirmek için tulum alabilirsin özellikle ayaksız olanlar daha kullanışlı oluyor imiş.
İçine çıtçıtlı üstüene alt üst takım alabilirsin.. Ev için rahat penyelerden.

Penye yelek aldın mı?

Ağız mendili aldın mı?

Kendin için gecelik felan aldın mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…