2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Benim bebek arabası ve ev tipi ana kucağı vs kaldı. Bide anne bebek bakım çantası. Of karar veremiyorum.

Benim bebek arabası ve ev tipi ana kucağı vs kaldı. Bide anne bebek bakım çantası. Of karar veremiyorum.
canım bugün civilim de bi ev tipi ana kucağu gördüm 90 lira. "Vauva V1366 Bounce Oyuncaklı Anakucağı 0+ Ay" bir bak istersen hoşuma gitti ben alamıcam hediye gelecek bana ama size fayda olsun diye yazıyom

canım bugün civilim de bi ev tipi ana kucağu gördüm 90 lira. "Vauva V1366 Bounce Oyuncaklı Anakucağı 0+ Ay" bir bak istersen hoşuma gitti ben alamıcam hediye gelecek bana ama size fayda olsun diye yazıyom

Aldım cnm aldım diğer topicten yazdım hatta sana. Allah razı olsun :)

Alışverişin çoğu bitti hastane çantası hazırlıkları başladı . Hastane için basıl bir terlik götürüyorsunuz ?

Alışverişin çoğu bitti hastane çantası hazırlıkları başladı . Hastane için basıl bir terlik götürüyorsunuz ?
canım ben güzel bir terlik çok aradım kumaş olsun önü açık olsun falan diye. ama artık doğuma kalmış 10 gün aramayı bıraktım anneme ilk bulduğunu al dedim havlulardan almış onu koydum çantaya oldu bitti. bakabilseydim düzgün güzel bişey istiyodum

ben hastane için otel terliği koydum ama özelde yapacaksan doğumu zaten hastaneden veriyorlar. loğusa terliğimi evde giyeceğim hastande kirletmek istemedim.

Şimdi nette dolaşırken gördüm erkek bebekler için alt açarken ani ıskatmamaları ve sünnet Zaman'ında baya bir kurtarıcı ürünmüş pipiped ama satın alabilecek bir yer bulamadım içinizden bu ürünü alan oldu mu ?

Kizlar bebek arabasina hala karar veremedim. Kolay kullanabilecegim hafif bisey olsun istiyorum. Oneride bulunabileceginiz bi marka var mi?

Kizlar bebek arabasina hala karar veremedim. Kolay kullanabilecegim hafif bisey olsun istiyorum. Oneride bulunabileceginiz bi marka var mi?

Baby2go nun proton modeli..
Cok hafif, pratik, katlandiginda hic yer kaplamiyor. Tek elinizle kapatabiliyorsunuz.. Cift yönlü..
Bir elinizde bebeginiz, diger elinizde arabayi rahatlikla kullanabilirsiniz.. Pratik, hafif bebek arabasi arayanlar icin ideal.. 500 TL. fiyati..

Beğendiğim bebek arabasında beklediğim indirim başlamış. Bizde bu akşam siparişini vericez inşallah. Geriye çantam ve pijamam kaldı. Hastane için hediyelik ayna hazırladık kardeşimle. Lokum için de kutu aldık. Üzerine sticker hazırlayacak eşim. Kapı süsünün bi kaç detayı kaldı. Bitiyor desek te bitmiyor galiba hazırlıklar. :)

Eklentiler

• 2995_buyuk_1.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 127
  • 2995_buyuk.webp
    6,9 KB · Görüntüleme: 127
  • IMG-20160621-WA0013.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG-20160621-WA0015.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 119
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…