2016 temmuz bebişlerinin cicileri

Arkadaşlar, bebekleriniz için uygun fiyatlara Carter's ürünleri almak isterseniz, bana mesaj atarsanız, yardımcı olabilirim.

kızlar göğüs kalkanı almanızı tavsiye ederim.göğüs pedi yerine kalkanı kullanırsanız akan süt kalkana akıyor ve siz onu bebişinize tekrar verebilirsiniz.sütün ziyan olmaması adına çok önemli.

pişik kremi olarak sudocrem ya da mor desitin öneririm.ben desitin aldım.

Merhaba kızlar,
Ben de bu videodaki çantadan sipariş ettim. Mağazada da inceleme fırsatım olmuştu. Kuş gibi hafif ve bol gözlü bir çanta. Omuz askısıyla postacı modelinde de kullanılabiliyor. İnşallah memnun kalırım. Almayan arkadaşlara da bir seçenek olması için paylaşıyorum.

Sağol canım yeterli bence gayet güzel. Boyutu da iyi. Gerçi chicco ürünlerini yenidoğan için tavsiye etmiyolar ama sırf çantası için bile alınır bence
Ben kizimda tum urunleri chicco kullanmistim. Pisik kremini cok az kullandik. Pisik oldugu icin.. Cok fazla pisik kremi kullandik. Tum markalar diyebikirim. En son sudocrem onerildi.. Sudokrem kullaniyoruz bebekliginden beri.. Bebekten bebege degisiyor pisik kremi.. Kuzenim cok basit bir pisik kremi kullaniyordu.. Bebegi hic pisik olmadi. Sampuanimiz da halen chicco kullaniyoruz. Chicco sampuan ve sudocrem psik kremine bu bebisimde de devam insaAllah..

Videoyu izlerken kendimi kaybettim Ne kadar cok gozu var..
Gule gule guzel gunlerde kullanin insaAllah...

Chicco bana çok kimyasal katlı maddeli gibi geliyo. Gerçi kendi de doğal olduğunu iddia etmiyo zaten. Ben bir kutu doğal bi şampuan alırım diyorum zaten uzun süre gidiyomuş. Sonra chiccoları kullanırım artık

Gelince beni etiketleyip yorumlarını yazar mısın canım ?
Çanta 1 günde elime ulaştı ve göründüğünden daha güzel ve kullanışlı.İçindeki gözler,dışındaki gözler,aksesuarları,ve kirli çantasının olması da muazzam düşünülmüş.Bu güzelliğe o para bedava inan ki.Arkadaşımla bana 2 tane sipariş verdim ama maalesef 1 tane kaldığı için 1 tane alabildik.Ama çok ilgililerdi sağolsunlar kaç defa telefon açtılar.İade işlemini anında gerçekleştirdiler hem de bir yelek bir hırka da hediye göndermişler çok şirinler :)

Linkine tıkladım açılmıyo bitti diye mi acaba ya nasıldı çanta kaça almıştın? Başka siteden ben de alayım uygunsa

fiyat neydi??

Linkine tıkladım açılmıyo bitti diye mi acaba ya nasıldı çanta kaça almıştın? Başka siteden ben de alayım uygunsa

Fiyatının uygun olmasından demiyorum çanta harika.O çanta 150 de olsa alırdım.Çantaların fiyatı ortada neticede. zaten 150 imiş 75'e düşmüş.Linkin açılmama sebebi çantanın tükendiğindendir.Çanta gelince etiketle beni demiştin ya ondan etiketledim :)

Allah pişman etmesin bizde aldık arabamızı.. bir kaç yerde kötü yorum okudum ama şimdilik iyi görünüyo yinede kullanmadan bilemeyeceğim tabi.. kanz 4010

Eklentiler

• received_699526796817719.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 134
Pijama takımımı aldım Gecelik takımını beyaz aldığım için bu pijama takımını ekru aldım. Sabahlığın kollarını uzun aldım kışında kullanırım belki diye . Ama gündelik evde rahat giyebileceğim özelliklide emzirirken kullanabileceğim dantelsiz bir model daha almayı düşünüyorum . O tarz alan varsa marka model önerisinde bulunabilir mi ?

canım ben bunu aldım n11.com dan resimde göründüğü gibi değil çok kaliteli altı özellikle yumuşacık. ve cok ucuz

Eklentiler

• 37342507993125467786.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 152
Allah pişman etmesin bizde aldık arabamızı.. bir kaç yerde kötü yorum okudum ama şimdilik iyi görünüyo yinede kullanmadan bilemeyeceğim tabi.. kanz 4010
fiyatı ne kadar?gayet güüzel görünüyor.aynısını arkadaş krafttan almıştı geçmişte..puset yeri değiştiriliyormuş öle mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…