sudokrem bi de desitini duydum canımPeki pişik kremi için öneriniz var mı ?
Ben kizimda tum urunleri chicco kullanmistim. Pisik kremini cok az kullandik. Pisik oldugu icin.. Cok fazla pisik kremi kullandik. Tum markalar diyebikirim. En son sudocrem onerildi.. Sudokrem kullaniyoruz bebekliginden beri.. Bebekten bebege degisiyor pisik kremi.. Kuzenim cok basit bir pisik kremi kullaniyordu.. Bebegi hic pisik olmadi. Sampuanimiz da halen chicco kullaniyoruz. Chicco sampuan ve sudocrem psik kremine bu bebisimde de devam insaAllah..Sağol canım yeterli bence gayet güzel. Boyutu da iyi. Gerçi chicco ürünlerini yenidoğan için tavsiye etmiyolar ama sırf çantası için bile alınır bence
Videoyu izlerken kendimi kaybettimMerhaba kızlar,
Ben de bu videodaki çantadan sipariş ettim. Mağazada da inceleme fırsatım olmuştu. Kuş gibi hafif ve bol gözlü bir çanta. Omuz askısıyla postacı modelinde de kullanılabiliyor. İnşallah memnun kalırım. Almayan arkadaşlara da bir seçenek olması için paylaşıyorum.
Chicco bana çok kimyasal katlı maddeli gibi geliyo. Gerçi kendi de doğal olduğunu iddia etmiyo zaten. Ben bir kutu doğal bi şampuan alırım diyorum zaten uzun süre gidiyomuş. Sonra chiccoları kullanırım artıkBen kizimda tum urunleri chicco kullanmistim. Pisik kremini cok az kullandik. Pisik oldugu icin.. Cok fazla pisik kremi kullandik. Tum markalar diyebikirim. En son sudocrem onerildi.. Sudokrem kullaniyoruz bebekliginden beri.. Bebekten bebege degisiyor pisik kremi.. Kuzenim cok basit bir pisik kremi kullaniyordu.. Bebegi hic pisik olmadi. Sampuanimiz da halen chicco kullaniyoruz. Chicco sampuan ve sudocrem psik kremine bu bebisimde de devam insaAllah..
Bana en çok önerilen buydu ve aldım da. http://www.bebekhouse.com/dr-browns-dogal-akis-cam-biberon-125-ml yani sizin attığınız linktekiyle aynı sanırım. 125 ml aldım.http://www.hepsiburada.com/dr-brown-dogal-akis-standart-cam-biberon-120-ml-p-AILEDRBDB161120
kızlar geniş -dar-standart hangisini almalıyım, bir de 120 lik mi 240 lık mı alıyorsunuz? bunlar olası gaz problemi için çok iyi diyorlar, kulllanan, alan var mı?
Çanta 1 günde elime ulaştı ve göründüğünden daha güzel ve kullanışlı.İçindeki gözler,dışındaki gözler,aksesuarları,ve kirli çantasının olması da muazzam düşünülmüş.Bu güzelliğe o para bedava inan ki.Arkadaşımla bana 2 tane sipariş verdim ama maalesef 1 tane kaldığı için 1 tane alabildik.Ama çok ilgililerdi sağolsunlar kaç defa telefon açtılar.İade işlemini anında gerçekleştirdiler hem de bir yelek bir hırka da hediye göndermişler çok şirinler :)Gelince beni etiketleyip yorumlarını yazar mısın canım ?
Linkine tıkladım açılmıyo bitti diye mi acaba ya nasıldı çanta kaça almıştın? Başka siteden ben de alayım uygunsaÇanta 1 günde elime ulaştı ve göründüğünden daha güzel ve kullanışlı.İçindeki gözler,dışındaki gözler,aksesuarları,ve kirli çantasının olması da muazzam düşünülmüş.Bu güzelliğe o para bedava inan ki.Arkadaşımla bana 2 tane sipariş verdim ama maalesef 1 tane kaldığı için 1 tane alabildik.Ama çok ilgililerdi sağolsunlar kaç defa telefon açtılar.İade işlemini anında gerçekleştirdiler hem de bir yelek bir hırka da hediye göndermişler çok şirinler :)
bnde açıldı video. Fiyatı neydi acabaLinkine tıkladım açılmıyo bitti diye mi acaba ya nasıldı çanta kaça almıştın? Başka siteden ben de alayım uygunsa
Yok video değildi funnababy sitesinden bi linkti. O videodaki başka galibabnde açıldı video. Fiyatı neydi acaba
fiyat neydi??Çanta 1 günde elime ulaştı ve göründüğünden daha güzel ve kullanışlı.İçindeki gözler,dışındaki gözler,aksesuarları,ve kirli çantasının olması da muazzam düşünülmüş.Bu güzelliğe o para bedava inan ki.Arkadaşımla bana 2 tane sipariş verdim ama maalesef 1 tane kaldığı için 1 tane alabildik.Ama çok ilgililerdi sağolsunlar kaç defa telefon açtılar.İade işlemini anında gerçekleştirdiler hem de bir yelek bir hırka da hediye göndermişler çok şirinler :)
Linkine tıkladım açılmıyo bitti diye mi acaba ya nasıldı çanta kaça almıştın? Başka siteden ben de alayım uygunsa
fiyat neydi??
canım ben bunu aldım n11.com dan resimde göründüğü gibi değil çok kaliteli altı özellikle yumuşacık. ve cok ucuzEki Görüntüle 1838315 Eki Görüntüle 1838314 Pijama takımımı aldım Gecelik takımını beyaz aldığım için bu pijama takımını ekru aldım. Sabahlığın kollarını uzun aldım kışında kullanırım belki diye . Ama gündelik evde rahat giyebileceğim özelliklide emzirirken kullanabileceğim dantelsiz bir model daha almayı düşünüyorum . O tarz alan varsa marka model önerisinde bulunabilir mi ?
fiyatı ne kadar?gayet güüzel görünüyor.aynısını arkadaş krafttan almıştı geçmişte..puset yeri değiştiriliyormuş öle mi??Allah pişman etmesin bizde aldık arabamızı.. bir kaç yerde kötü yorum okudum ama şimdilik iyi görünüyo yinede kullanmadan bilemeyeceğim tabi.. kanz 4010
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?