2016 temmuz bebişlerinin cicileri

fiyatı ne kadar?gayet güüzel görünüyor.aynısını arkadaş krafttan almıştı geçmişte..puset yeri değiştiriliyormuş öle mi??
Evet değiştiriliyor normalde sitelerde 1000 tl n11 hepsi burada da fln biz bi mağazadan anneler günü kampanyası 850 ye aldık çok pratik değil tabi ki 2000 3000 lik markalara göre tek elle fln kapanmıyor ama yinede kullanışsız da değil yani

Benden aynı modelin kraftdan sarısını aldım 1 buçuk ay oldu tek elle kapanıyor çok güzel ve hafif

sevgili annecikler sizlere bir sorum var düşünüyorum içinden çıkamıyorum. şimdi bizim minnak kızın kıyafetlerini koymak için dolap düşünüyordum tek ya da iki kapılı. yaptırmak mı daha iyi olur almak mı derken baktım zaman geçiyor. açıkçası durum da biraz sıkışık bizim. içine katlı dolap düzenleyici falan derken portatif bez dolap işimi görür mü ki benim?

biz şimdilik dolap almıyoruz canım..
yatak odasında bir kısmı boşalttık oraya yavrumuzun elbislerini koyacağız..
sen de öyle yapabilirsin...
bez dolapta olabilir..
kendi şifonyerinizin bir çekmecesini de boşaltabilirsiniz..
masraf olmasın dersen..

teşekkür ederim canım. bir bakayım kendi gardrobumda boşaltacağım yer olursa inşaallah. şifoniyerin ilk çekmecesini boşalttım orada ilk aylarda giyecekleri var. battaniyeler falan olacak hepsi de aynı yere sığmıyor, bir kısmı bizim gardropta birazı yıkanacak, yeniden bir elden geçireyim bakalım. olmadı bez dolap düşünürüm içinden çıkamazsam. çok garip bir duygu yere göğe sığdıramıyorum bebişin en ufak bir eşyası olsa, her hazırlığı ayrı heyecan. kafam duruyor bazen.

kafa durma olayı bende de var maalesef..

hiç böyle kararsız olduğumu hatırlamıyorum

onu mu yapsam bunu mu yapsam o mu bu mu derken kalakalıyorum

merhaba canım, kullanışlı görünüyor içinde de ayrı gözleri var mıdır acaba ve boyutları nasıldır? çapraz kullanım yanında sırt çantası olma özelliği de bir artısı bence. sürekli çapraz kullanım çok yorucu görünüyor çanta ağırlaştıkça.

Bende bebek bakım çantası almak istiyorum ama bi türlü karar veremedim önerilerinizi bekliyorum şekerler.

Geceleri uyuyamıyorum ,çok sıcak Rabbim hepimizin yardımcısı olsun.dün yine ağlama krizlerine girdim neden böyle oldum bu hafta bilmiyorum.galiba doğum yaklaştıkça korkuyorum eşimi yiyorum Adamı bıktırcam sonunda

sıcakta uyumak çok zor oluyor ama az kaldı sabır sağlıkla doğsunlara

korkudan mı neden bilmiyorum ama arada bende de ağlama hissi geliyor, hormonal diye tahmin ediyorum. Türkiye'nin en sıcak yerlerinden sayılır memleketim ama şimdilik buralar dayanabilecek seviyede. canım eşlerimiz o kadarlık da sabretsinler inşaallah, biz istemiyoruz herhalde ağlayalım, sürekli gerilelim diye. iki kişilik yaşıyoruz sonuçta, her zaman yaşadığımız bir ruh hali değil ki alışmış olalım.

Çantayı internette gördüm ve iç gözleri hakkında resim yok ama iç gözleri olduğu ve içinde biberon termosu olduğu yazıyor, herhalde bu çantayı alıcam, eğer alırsam nasıl olduğunu yazarım.

Bende bebek bakım çantası almak istiyorum ama bi türlü karar veremedim önerilerinizi bekliyorum şekerler.
ben ilk kızımda chiconun eşantiyon olarak verdiği çantayı kullanmıştım ama ömrü çok kısa oldu gözleride yetersizdi fermuarı yırtıldı falan hiç memnun kalmamıştım şimdi ikinci kızım olacak ve iyi bir şey almak istedim ben çok renkli şeylerden hoşlanmıyorum sade gri tonlarında çantalardan hoşlanıyorum kullanışlılık her şey den önemli uzun araştırmalarım sonucu okiedog sumo modeli çantada karar kıldım ve aldım. piyasa fiyatı 300 tl civarı ama ben en uygun hepsiburada da buldum ve aldım. Bu çantanın en iyi özelliği hem omuza hem sırta takılabilmesi bolca gözü var biberon çantası aksesuar çantası alt değiştirme örtüsü gibi aksesuarlarıda var ben çok beğendim belki sizede fikir olur.
http://www.hepsiburada.com/okiedog-...tent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.2.3

Merhaba kızlar. Bende yavas yavaş kıyafetleri yıkayıp cantamı hazırlamak istiyorum. Yorumlardan dolayı dalin in yumuşatıcı ve sıvı deterjanını almayı düşünüyordum. Magazada kokusunu hiç beğenemedim. Uni Baby'inin ki daha güzel kokuyordu ve içerik olarak ta daha iyiydi. Netten araştırıp bugün siparişimi verdim. E bebek ten çok daha uyguna geldi. Tavsiye ederim. :)

http://www.cocukistan.com/arama?q=Uni+baby

E bebek te lansinoh ürünlerinde %30 indirim vardı. Linolinli krem ve 60'lı göğüs pedini aldım.

Bir de rossmann'dan bebek alt açma bezini aldım markasi babydream. En uygunu sanırım e bebek teki baby&me 8 lira. Şu anda 4 al 3 öde kampanyası da var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…